2017-2018 Ankara Gelinleri

Kızlarrrrrrrrrr bana da yer açın nasipse 2018 de Ankara ya geliyorum bende hemde taa nerden tanısığ kaynaşalım yabancılık çekersek birbirimize destek oluruz

canım netten bi çamaşır makinesi bulaşık makinesi ocak buzdolabı gibi ürünlerde aranacak özellikler diye tek tek bak not al :) sonra zaten baktıkça özelliğe az çok anlayabiliyosun nasıl bişi istedğini. şahsen ben öyle yaptım çok faydalı oldu :)

Arkadaşlar bende Ankara'ya gelin olacağım inşallah. Benim en büyük sorunm kuaför. tesettürlü bir bayanm ve basımı ve makyajı Kafama çok takıyorum düğünüm TE!Muz yada ağustosta olacak belli değil onere bileceginz biryer varmi

Kızlarrrrrrrrrr bana da yer açın nasipse 2018 de Ankara ya geliyorum bende hemde taa nerden tanısığ kaynaşalım yabancılık çekersek birbirimize destek oluruz
Merhaba hoşgeldin :) nereden geliyorsun ankarata düğünün ne zaman belli mi

Kızılay, tunalı, çankaya civarında ama çok yüksek fiyatlı olmayan, yemekli salon tavsiyeniz var mı, otel vs
Hmm kızılayda fln yok ama oralarda zaten parl sorunu fln olur .. tunalı tarafındaki otellerinde menüleri 80-90₺ den başlıyor kişibaşı... bence semt aralığını genişlet
Merhaba hoş geldin tesettür için bilgim yok ama belki yardımcı olan çıkar. Kafana takma bulursun inşallah içine sinen briisini

Kızlaar benim de düğünüm 20 Aralık 2016 da oldu.Bu başlığı görünce sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istedim.İzmir caddesinde Zeyno Moda evi Ankarada gelinlik diktirilicek kesinlikle tek yer. Çok gezmiştik biz de eşimle en sonunda burayı bulduk ve buranın sahibi Müjgan Hanım kesinlikle bizim en büyük yardımcımız oldu.Kafam çok karışıktı balık mı olsun prenses model mi olsun dikim mi hazır mı olsun diye en sonunda prenses ve dikime karar verdik.Diktirirken tereddütlerimiz vardı herkesin olduğu gibi ama Müjgan hanım beni sakinleştirdi ve sonuç olarak gelinliğim tam hayallerimdeki gibi oldu. Fiyat konusunda da yardımcı oldular. Modellere bakmanız için size linkleri bırakayım . sevgiyle kalın https://www.facebook.com/zeynomodaevi/ https://www.instagram.com/zeynomodaevi/

Sonunda aldık beyaz eşyaları. Bi anda almış buldum kendimi.buzdolabi ve çamaşır makinesi LG aldık bulaşık makinesini de Arçelik aldık. Garanti sürelerini de uzattirdik. Beyaz eşya olayını kapattık böylece.

Ben de çamaşır makinesini lg kurutmalı alacağım ama buzdolabında kararsızım. Buzdolabı tercihinizi neden Lg yaptınız sorabilir miyim?

Nişanlımın tercihi. Kendisi mühendis ben araştırdım vs. Dedi. Bikac evlenen arkadaşı da lg tavsiye etmiş. TV almıştı lg yine. Baya memnun ondan da. Bir de samsung buzdolabı beğenmiştim ben aslında ama lgnin iç dizaynı bana daha kullanışlı geldi.

buzdlabında her kes LG diyoe benim nişanlımda samsungtan yane ve fiyatları da uygun. ama ben Lg aldırmaya çalışcğm. bugün itibariyle bende bulaşık makinamı hotpoint ariston aldım .çamaşrımı da ya aynı marka alacağım ya da bosh/lg den karar veremedm daha

Canım merhaba mesajını okuyunca yazma gereği duydum. Biz geçen sene yazlığa samsung marka buzdolabı aldık ilk başlarda gayet memnunduk fakat bir iki haftalık kullanımda bir sebzeliğin kenarı kırıldı. Sürekli yan tarafından tutup açmak gerekiyordu. Servisi aradık fakat o parçanın olmadığını ve uzun süre de temin edilemeyeceğini söylediler. Parça temini için listeye yazdılar bizi ve arayacaklarını söylediler. Ayrıca da parçaları çok pahalı. Samsung beyaz eşya için tercih etmenizi önermem. Hala servisten bir haber yok yazdan beri ve asla da aranmadık.. bosch arçelik gibi servisi iyi olanlara yönelmeni tavsiye ederim. Evdeki bütün beyaz eşyalar arçelik ve hiçbir sıkıntı yok çok şükür 3 senedir kullanıyoruz. Sorun olduğunda da servis ertesi güne direkt gelip ücretsiz hallediyor...

haddi ya üzüldüm. garanti felan diyorlar ama hikaye adamları peşinde koşuyorsun da zorla bi şeyler yapırosun. ben samsungun her şeyinden vazgeçtim zaten nişanlım çok istiyordu o da biraz soğumaya başladı sonnda. cvp yazdığın için teşekkür ederim

Başak kuaför var dikimevinin orda etlikte winners club var bildiğim iki yer oralara giden herkes cok memnun. Ben uzak oldugu için ikisini de tercih edemedim eryamanda kendi kuaförüme gideceğim
bi bakıyım canım kendi kuaförüm aklımda benmde. ama başka seçeneklere de bakaym dedim. tabi eryaman bana da baya ters

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…