- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi tasarimcibayan
Uu canım çok az kalmış muhtemelen haftasonları dolmuştur. Semt söylersen yardımcı olalımMerhaba kızlar, biz de mayısta düşünüyoruz düğünü ama halen salonumuz yokmerkezi bir yerde yemekli salon tavsiyeniz var mı
Başak kadını :)bende 24 yaşındayım :) haziran 5 i tanıştık ağustos 4 ü sözlendik 12 kasım nişan 14 nisan nikah 12 mayıs kına 13 mayıs düğün nasipseeeşafak 115 başak burcuyum. yarışmacı arkadaşlara teşekkürler
Ya gidiyorum mağazalara bakıyorum makinelere hepsi aynı geliyoryani insanlara da soruyorum biri diyor ki benim herseyim Arçelik çok memnunum biri diyor lg al biri diyor Siemens biri Bosch al vs. Böyle böyle Arap saçı oluyor. bakalım inşallah alabiliriz biz de iki haftaya
evet başak :)Başak kadını :)
Kızılay, tunalı, çankaya civarında ama çok yüksek fiyatlı olmayan, yemekli salon tavsiyeniz var mı, otel vsUu canım çok az kalmış muhtemelen haftasonları dolmuştur. Semt söylersen yardımcı olalım
Merhaba hoşgeldin :) nereden geliyorsun ankarata düğünün ne zaman belli miKızlarrrrrrrrrr bana da yer açın nasipse 2018 de Ankara ya geliyorum bende hemde taa nerden tanısığ kaynaşalım yabancılık çekersek birbirimize destek oluruz
Hmm kızılayda fln yok ama oralarda zaten parl sorunu fln olur .. tunalı tarafındaki otellerinde menüleri 80-90₺ den başlıyor kişibaşı... bence semt aralığını genişletKızılay, tunalı, çankaya civarında ama çok yüksek fiyatlı olmayan, yemekli salon tavsiyeniz var mı, otel vs
Merhaba hoş geldinArkadaşlar bende Ankara'ya gelin olacağım inşallah. Benim en büyük sorunm kuaför. tesettürlü bir bayanm ve basımı ve makyajı Kafama çok takıyorum düğünüm TE!Muz yada ağustosta olacak belli değil onere bileceginz biryer varmi
Ben de çamaşır makinesini lg kurutmalı alacağım ama buzdolabında kararsızım. Buzdolabı tercihinizi neden Lg yaptınız sorabilir miyim?Sonunda aldık beyaz eşyaları. Bi anda almış buldum kendimi.buzdolabi ve çamaşır makinesi LG aldık bulaşık makinesini de Arçelik aldık. Garanti sürelerini de uzattirdik. Beyaz eşya olayını kapattık böylece.
buzdlabında her kes LG diyoe benim nişanlımda samsungtan yane ve fiyatları da uygun. ama ben Lg aldırmaya çalışcğm. bugün itibariyle bende bulaşık makinamı hotpoint ariston aldım .çamaşrımı da ya aynı marka alacağım ya da bosh/lg den karar veremedm daha
Canım merhaba mesajını okuyunca yazma gereği duydum. Biz geçen sene yazlığa samsung marka buzdolabı aldık ilk başlarda gayet memnunduk fakat bir iki haftalık kullanımda bir sebzeliğin kenarı kırıldı. Sürekli yan tarafından tutup açmak gerekiyordu. Servisi aradık fakat o parçanın olmadığını ve uzun süre de temin edilemeyeceğini söylediler. Parça temini için listeye yazdılar bizi ve arayacaklarını söylediler. Ayrıca da parçaları çok pahalı. Samsung beyaz eşya için tercih etmenizi önermem. Hala servisten bir haber yok yazdan beri ve asla da aranmadık.. bosch arçelik gibi servisi iyi olanlara yönelmeni tavsiye ederim. Evdeki bütün beyaz eşyalar arçelik ve hiçbir sıkıntı yok çok şükür 3 senedir kullanıyoruz. Sorun olduğunda da servis ertesi güne direkt gelip ücretsiz hallediyor...
Başak kuaför var dikimevinin orda etlikte winners club var bildiğim iki yer oralara giden herkes cok memnun. Ben uzak oldugu için ikisini de tercih edemedim eryamanda kendi kuaförüme gideceğimkızlar kuaför tavsiyeniz var mı ??
bi bakıyım canım kendi kuaförüm aklımda benmde. ama başka seçeneklere de bakaym dedim. tabi eryaman bana da baya tersBaşak kuaför var dikimevinin orda etlikte winners club var bildiğim iki yer oralara giden herkes cok memnun. Ben uzak oldugu için ikisini de tercih edemedim eryamanda kendi kuaförüme gideceğim
Evet cok uzaktı mesafeleri hemen bizim evin orda var nişanda da oraya gitmiştim ona gitcem yine en azından bildiğim yer nazım gecer dedimbi bakıyım canım kendi kuaförüm aklımda benmde. ama başka seçeneklere de bakaym dedim. tabi eryaman bana da baya ters