- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi tasarimcibayan
İyi olmus bence bu :))2017 ve 2018 de evlenecek olan nişanlı sözlü veya nişanlanmayı planlayan Ankara kızları bu başlık altında toplanıp fikir alışverişi yapalım
evet canım çok rahat fikir paylaşımı yapabiliriz hem.İyi olmus bence bu :))
Bendee 23 yaşındayım, 4aralıkta nişanlandım, 8nisanda düğünümüz var , burç ikizlerevet canım çok rahat fikir paylaşımı yapabiliriz hem.
ben kendimi tanıtarak başlayayım.
25 yaşımdayım
temmuzda nişanlandım
1 temmuzda da düğünümüz var
bir de aslan burcuyum
Hoş geldin sende canım :) kendini anlat birazburdayım
Senin çokk az kaldı deseneBendee 23 yaşındayım, 4aralıkta nişanlandım, 8nisanda düğünümüz var , burç ikizler
Evett ve hala zaman gecmiyomus gibi gelıyo halbuki 81 gün kaldıHoş geldin sende canım :) kendini anlat
Senin çokk az kaldı desene
MerhabaBenim de 10 gün sonra nişan yaza da düğün. Ama düğün tarihi belli değil henüz.buraya nerden ne alıyorsunuz takipteyim.ben eşya vs. Öyle didik didik bakamiyorum biseylere.burdan takip ederim.hatta daha çeyize başlamadım bileonu da geçtim nişan giysisi yüzükler bile yok ortada
Hemen halloluyo ya yetişir benceEvet fazla rahatımNormalde de çok garantici bir insanımdır ama. Bilmiyorum böyle oldu işte. Bir de isteme ve nişan 3 gün arayla evde olacak. Ondan galiba bu rahatlığım. Bir de vakit bulamadım aslında onun da etkisi var. Hayırlısı olsun yetişir inşallah Yüzük modeli belirledim ama. Elbise alacağım. Ona da biraz baktım, araştırdım.1 gün damat adayına takım elbise bakılacak. 3 günde de ben elbise olaylarını hallederim. Eğer yetişmezse nişanı bir iki gün erteleriz
Evet ben elbiseyi ilk girdiğim yerden begenince almıştım hemen:) yüzük kafamda vardı benimde klasik alyans alcaktık ona ragmen iki saat kuyumcu gezdik bi o zorladı o gün ama bi günde bitiyo herseyYa bir de gez gez ucu bucağı yok. Herşeyin çok fazla çeşidi var artık.Birini beğensen diğerinde kalıyor aklın. Erken bakmaya başlasaydım bu kez de daha çok gezecektim.Vaktim var her yere bakayım diyecektim. O da yorucu oluyor.
zaten evde olacaksa tarihi siz belirlersiniz bi sıkıntı olmaz. erkeğn takımı hemencik hallediliyor.Evet fazla rahatımNormalde de çok garantici bir insanımdır ama. Bilmiyorum böyle oldu işte. Bir de isteme ve nişan 3 gün arayla evde olacak. Ondan galiba bu rahatlığım. Bir de vakit bulamadım aslında onun da etkisi var. Hayırlısı olsun yetişir inşallah Yüzük modeli belirledim ama. Elbise alacağım. Ona da biraz baktım, araştırdım.1 gün damat adayına takım elbise bakılacak. 3 günde de ben elbise olaylarını hallederim. Eğer yetişmezse nişanı bir iki gün erteleriz
oo maşallah hızlı hızlı ilerlemişsinizbende 24 yaşındayım :) haziran 5 i tanıştık ağustos 4 ü sözlendik 12 kasım nişan 14 nisan nikah 12 mayıs kına 13 mayıs düğün nasipseeeşafak 115 başak burcuyum. yarışmacı arkadaşlara teşekkürler
Olur olur merak etme :) benm nişanlımınkini 1 -2 saatte halletmiştik nişanda. o da genelde kot fln giyiyorBana benim elbisem daha kolay geliyor. Çünkü ömür boyu hiç takım elbiseyi geç okul yılları dışında kumaş pantolon giymemiş birine takım elbise almak zor olur gibime geliyor.kendiminkinden çok onunkini düşünüyorum. Tanışmaya bile tshirt kotla gelen birisi çünkübakalım takım elbise ile nasil olacak çok merak ediyorum
merhaba hoş geldin. semt söylersen daha iyi yardımcı oluruz sanaKizlarrr ışte bu benim aradığım konuinşallah bu yaz bende ankara gelini oluyorum ama ben ankara da değilim ve kafam bi çok yönden karışık özellikle düğün salonu konusunda siz gezmiş görmüşsünüzdür ama suan ben göremiyorum ve en çok begendigim yer mydonose wedding bilen gidip gören varmı ben küçük olmasından korkuyorum 250 kişi olcak maksimum oyizden büyük salon tutsak dolduramica kötü olcak yani bana sık ve orta genişlikte bi yer lazım bana bilgi verirseniz çok sevincem ..