- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- Konu Sahibi tasarimcibayan
ben de öyle düşünüyotum ne kdra anlaştınız peki ?Evet cok uzaktı mesafeleri hemen bizim evin orda var nişanda da oraya gitmiştim ona gitcem yine en azından bildiğim yer nazım gecer dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de öyle düşünüyotum ne kdra anlaştınız peki ?Evet cok uzaktı mesafeleri hemen bizim evin orda var nişanda da oraya gitmiştim ona gitcem yine en azından bildiğim yer nazım gecer dedim
300 liraya kınayı da orda yaptırcam hediye yapcak kendisi :)ben de öyle düşünüyotum ne kdra anlaştınız peki ?
ooo baya iyiymiş canım o. benm kuaförüm normalde sadece düğünü 1000 e yapıyor. 750 ye anlaştık biz de saç makyaj kirpik manükür fln hepsi içinde kına ve düğün için300 liraya kınayı da orda yaptırcam hediye yapcak kendisi :)
Tanıdık olmasa kına düğün 900e gelıyodu ama yardımcı olduı. Nişanımda da cok almadı sagolsun. Ayy zaten varya o gün her sey içime sinsin önemli olan o makyajım akcak sacım olmucak diye cok korkuyorum. Sanırım hep kötüyü düşünüyorum. Kuaförden sonra gelin alma olcak da benim makyaj kısmı cok düşündürüyo beniooo baya iyiymiş canım o. benm kuaförüm normalde sadece düğünü 1000 e yapıyor. 750 ye anlaştık biz de saç makyaj kirpik manükür fln hepsi içinde kına ve düğün için
canım yine iyi benm nişanlımın ailesinde gündüzden gelin alınıyormuş. ben yine biraz ikna ettmde 3-4 gibi olcak yani yine de erkenden olcak düşünki düğün akşam 8 de fln başlıcakTanıdık olmasa kına düğün 900e gelıyodu ama yardımcı olduı. Nişanımda da cok almadı sagolsun. Ayy zaten varya o gün her sey içime sinsin önemli olan o makyajım akcak sacım olmucak diye cok korkuyorum. Sanırım hep kötüyü düşünüyorum. Kuaförden sonra gelin alma olcak da benim makyaj kısmı cok düşündürüyo beni
Aynen işte benimki de 4.30-5 gibi olacak kuaförden sonra olması biraz düşündürdü ama napalım artık :)canım yine iyi benm nişanlımın ailesinde gündüzden gelin alınıyormuş. ben yine biraz ikna ettmde 3-4 gibi olcak yani yine de erkenden olcak düşünki düğün akşam 8 de fln başlıcak
ya napalım canım olduğu kdr. zaten porselen makyaj yapyorlar bişeycik olmazzAynen işte benimki de 4.30-5 gibi olacak kuaförden sonra olması biraz düşündürdü ama napalım artık :)
İnşallahhhhya napalım canım olduğu kdr. zaten porselen makyaj yapyorlar bişeycik olmazz
diğer hazırlıkların ne alemdeİnşallahhhh
Hepsi bitti sayılır bi tek gelin tacım ve buketim kaldı :) 27 gün kaldıdiğer hazırlıkların ne alemde
oo çok az kalmış yaaHepsi bitti sayılır bi tek gelin tacım ve buketim kaldı :) 27 gün kaldı
Evett ama şu an günler gecmıyo gibi gelıyo bitse artık dıyorummoo çok az kalmış yaa
Bende aldım. Somon rengi dantel kalem bi elbise giyeceğim :) cok guzel telaşlar evet insan cok heyecanlanıyor ama beni bi hüzün sarmaya basladıtasarimcibayan U ulkussxyz bende kuaför 200 e anlaştım kına düğün kendi kuaförüm kirpik vs herşey için saç provası dahill :) nikah elbisesini naptınız bende aldımda bu hafta ay çok güzel telaşlar ya :)
iz ne diyosunuz kızlar?bir de siz kına ve düğün için nerelerle anl
Bende aldım. Somon rengi dantel kalem bi elbise giyeceğim :) cok guzel telaşlar evet insan cok heyecanlanıyor ama beni bi hüzün sarmaya basladı
kınam bnm kapı önünde olcak canım düğünüm salonda :) mekan tutmadık yani kına için ortam müsait olunca :) sanada mutluluklar :)ben geldimmm.. tarih henüz belli olmasa da bu sene içerisinde evlenmeyi planlıyoruz.nisanın sonunda söz mayısın ortasında ise nişan olacak.
benim çeyizim vardı her çarşıya çıktığımda bişiler alırdım.şuan neyim var neyim yok tam bilmiyorum o yüzden.önce onları bi açıp bakmamız lazım.ondan sonra liste yapıp sırasıyla alıcaz inşallah.ağustos veya eylül gibi düşünüyorum ben düğünü.boş yer bulabilir miyiz ne diyosunuz kızlar?bir de siz kına ve düğün için nerelerle anlaştınız?fikir verirseniz sevinirim.herkese mutluluklar
ooo baya iyi anlaşmışsın sen :) canım bizim nikahımız yazın oldu zaten ben de izmir cd.nden bi elbise almıştm diz üstü kalın askılı dantelli bi elbise. 100 tl yetasarimcibayan U ulkussxyz bende kuaför 200 e anlaştım kına düğün kendi kuaförüm kirpik vs herşey için saç provası dahill :) nikah elbisesini naptınız bende aldımda bu hafta ay çok güzel telaşlar ya :)
canım semt söyle istersen ona göre yönlendirelim zaman biraz az genelde çoook önceden mekanlar doluyor bizim temmuzda aralıktan önce tuttuk salonumuzu ve baya dolmaya başlamıştıben geldimmm.. tarih henüz belli olmasa da bu sene içerisinde evlenmeyi planlıyoruz.nisanın sonunda söz mayısın ortasında ise nişan olacak.
benim çeyizim vardı her çarşıya çıktığımda bişiler alırdım.şuan neyim var neyim yok tam bilmiyorum o yüzden.önce onları bi açıp bakmamız lazım.ondan sonra liste yapıp sırasıyla alıcaz inşallah.ağustos veya eylül gibi düşünüyorum ben düğünü.boş yer bulabilir miyiz ne diyosunuz kızlar?bir de siz kına ve düğün için nerelerle anlaştınız?fikir verirseniz sevinirim.herkese mutluluklar
ya semt çok önemli değil aslında.yemekli yapmak istemiyorum.1 2 yere baktım internetten ama gidip görüşmemiz lazım.çok kolay gelirdi önceden salon ayarlamak fln ama işin içine girince öyle değilmiş maalesef daha nişan yeri de bakmadım.batıkentte oturucaz evlenince düğün salonunun evimize yakın olması mantıklı olur aslında.ooo baya iyi anlaşmışsın sen :) canım bizim nikahımız yazın oldu zaten ben de izmir cd.nden bi elbise almıştm diz üstü kalın askılı dantelli bi elbise. 100 tl ye
canım semt söyle istersen ona göre yönlendirelim zaman biraz az genelde çoook önceden mekanlar doluyor bizim temmuzda aralıktan önce tuttuk salonumuzu ve baya dolmaya başlamıştı
ya bende de kına gecesi hastalığı var resmen düğünden daha çok heyecanlanıyorum kına gecesi için. hamamönünde bride kına konağı varmış baktım da netten müthiş görünüyodu.gidip görüşen oldu mu acabakınam bnm kapı önünde olcak canım düğünüm salonda :) mekan tutmadık yani kına için ortam müsait olunca :) sanada mutluluklar :)