- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 31
- Konu Sahibi tasarimcibayan
kayseride okuduğum için nevşehire doymuş biriyim . bir de adana ya da yakın olduğu için oraya kışın haftasonu kaçamkları için gideriz diyorum. o yüzden hiç düşünmüyoruz bziim için esprisi olan bir yer değil. gördüğümüz için tabi görmeyenler mutlaka gelmeli kışın gidilebilcek romantık yerlerden sonuçta.
marmarise 3 kez gittim bn. umarım oteliniz barlar sokağına çarşıya fln yakındır ve mutlaka civarındaki ilçeleri de gezin. otelde takılı kalmayın nacizane tavsiyem
beyaz eşyalara da ötv indirimi geldi güya ben pek göremedm. ben biir türlü seçemiyorm çnkü bahtsz bir insanım korkuyorum ürün kötü çıkar diye. markasına karar versem bizde alacağız. sende beyaz eşyayı dert etme paranı biriktir çnkü akşam 8 de bile alsan ertesi gün getirip kuruyorlar.
sitelerde otel canım merkeze 3 4 km içmelere 4 km olan bi konumda. zaten otele takılı kalmıcaz dışarda olucaz geneldetekne turu vs gibi şeyleri arsştırdım bakalım hayırlısı olsun.
ötv indirimi biraz hikaye bi durum ben baktım beğendm gri renkte samsung lg yada hotpoint alıcam bakalım hayırlısı :)