- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi tasarimcibayan
evet canım ben gittim görüştüm bride kına konağı 2 katlı girişte bindallılar fln var üst katı kına mekanı giriş kısmı hoşuma gitmedi. mağaza gibi duruyordu o günde kapatmıyorlarmış öyle duruyormuş orası. buarada ben aylar önce gittim ama benm tarihim dolmuştu bile. hem de her gün salı çarş perş cuma hep doluydu yanii.. onun dışında hamamönünde osmanlı konağı ankara kına konağı gibi bi kaç konak daha va rya bende de kına gecesi hastalığı var resmendüğünden daha çok heyecanlanıyorum kına gecesi için. hamamönünde bride kına konağı varmış baktım da netten müthiş görünüyodu.gidip görüşen oldu mu acaba
ooo baya iyi anlaşmışsın sen :) canım bizim nikahımız yazın oldu zaten ben de izmir cd.nden bi elbise almıştm diz üstü kalın askılı dantelli bi elbise. 100 tl ye
canım semt söyle istersen ona göre yönlendirelim zaman biraz az genelde çoook önceden mekanlar doluyor bizim temmuzda aralıktan önce tuttuk salonumuzu ve baya dolmaya başlamıştı
ben oranın oturma sistemine bayıldım.bakalım artık nasipte varsa orası olur.organizasyon sistemi nasıl peki?neler dahil?evet canım ben gittim görüştüm bride kına konağı 2 katlı girişte bindallılar fln var üst katı kına mekanı giriş kısmı hoşuma gitmedi. mağaza gibi duruyordu o günde kapatmıyorlarmış öyle duruyormuş orası. buarada ben aylar önce gittim ama benm tarihim dolmuştu bile. hem de her gün salı çarş perş cuma hep doluydu yanii.. onun dışında hamamönünde osmanlı konağı ankara kına konağı gibi bi kaç konak daha va r
bunlar yenimahalle de bakabilirsin buralara..ya semt çok önemli değil aslında.yemekli yapmak istemiyorum.1 2 yere baktım internetten ama gidip görüşmemiz lazım.çok kolay gelirdi önceden salon ayarlamak fln ama işin içine girince öyle değilmiş maalesefdaha nişan yeri de bakmadım.batıkentte oturucaz evlenince düğün salonunun evimize yakın olması mantıklı olur aslında.
ben oranın oturma sistemine bayıldım.bakalım artık nasipte varsa orası olur.organizasyon sistemi nasıl peki?neler dahil?
çok güzel duygu gerçekten.. Allah herkese nasip etsinbende ekolden 100 tl ye aldım elbisemi :) bizim nikahımıza tam bi ay var :) çok heycanlıyım ya içim içime sığmıyor Allah herkese nasip etsin gerçekten evlenmeyi düşünmüyodum ama insanın her duyguyu tatması gerekmiş çok şükür :)
cadde wedding e rastlamadım hiç oraya bakayım bi. istanbul yolunda batı park düğün salonu varmış internetten baktığımda beğendim.la mode şuanki evime çok yakın orda 1 2 düğüne de gitmiştim aklımda orası.bunlar yenimahalle de bakabilirsin buralara..
in love
evet de
asrı saadet
ankara konağı
la mode
cadde wedding
grand deluxe
botanik balo
bunlara bakabilirsin canım
biz de batıkentte oturmayı düşünüyoruz
ankara konağının kına salonu da o biçimde ama fiyat daha yüksek ..
bride da paketler vardı boş konak veya organizasyon dahil vs seçenekli olarak fiyatlanıyor tamamen senin ne istediğine kalmış bi olay yani.. max 100-120 kişilk fln bi yer buarada
Doğru canım batı parkı unuttım. Kınam için gölbaşındaki yerleriyle anlaştım. :) hamamönündeki konaklar genelde 100-150 kişi arası oluyor ve baya erkenden doluyorcadde wedding e rastlamadım hiç oraya bakayım bi. istanbul yolunda batı park düğün salonu varmış internetten baktığımda beğendim.la mode şuanki evime çok yakın orda 1 2 düğüne de gitmiştim aklımda orası.
120 kişilik mi bride?ya çok azmış ben daha kalabalık olur diye düşünüyorum gerçi liste yapmadım henüz ama.ankara konağının kına salonunun da öyle olduğunu bilmiyodum bak çok sevindim. evlenicem ama her şeyden ne kadar da uzağım ayh
ben de istanbul yolundaki yerlerine bakayım dedim.ayh havalar da kötü ya hiç gidip bakasımız gelmiyo ama geç de kaldık nasıl olcak bilmiyorum.bugün la mode a gideyim dedim akşam.nişan ve düğün için konuşmaya.Doğru canım batı parkı unuttım. Kınam için gölbaşındaki yerleriyle anlaştım. :) hamamönündeki konaklar genelde 100-150 kişi arası oluyor ve baya erkenden doluyor
aynen canım bi git görüş kaç kişilik düşünüyorsn aşağı yukarı fiyatlarını atabilirim sana. biz çoğuyla görüşmüştük hepsi duruyo ben deben de istanbul yolundaki yerlerine bakayım dedim.ayh havalar da kötü ya hiç gidip bakasımız gelmiyo ama geç de kaldık nasıl olcak bilmiyorum.bugün la mode a gideyim dedim akşam.nişan ve düğün için konuşmaya.
ayh canım valla çok sevinirimaynen canım bi git görüş kaç kişilik düşünüyorsn aşağı yukarı fiyatlarını atabilirim sana. biz çoğuyla görüşmüştük hepsi duruyo ben de
Cnm banada fiyat atabilir mısın lütfenaynen canım bi git görüş kaç kişilik düşünüyorsn aşağı yukarı fiyatlarını atabilirim sana. biz çoğuyla görüşmüştük hepsi duruyo ben de
ayh canım valla çok sevinirim
Cnm banada fiyat atabilir mısın lütfen
Benimm :) 22gün sonraMerhaba ben de Nisan geliniyim nasipse 37 gün sonra gelin olacağım, başka Nisan gelini var mı aramızda?
süper bişi kalmamış..ben daha ne kadar olduğunu bile bilmiyorumBenimm :) 22gün sonra
O kadar cabuk gecıyo ki hiç anlamıyosun bile :)süper bişi kalmamış..ben daha ne kadar olduğunu bile bilmiyorumama en az 5 ay gibi görünüyo
biz daha söz ve nişabnı bile yapamadık.eylülden önce gün bulacağımızı sanmıyorum benO kadar cabuk gecıyo ki hiç anlamıyosun bile :)
çabuk geçmiyor ya 55 gün varO kadar cabuk gecıyo ki hiç anlamıyosun bile :)
merhaba,Merhabalar, evlenecek herkese şimdiden hayırlı olsun. Ben Şubat sonunda nişanı Mydonose Plaza'da yaptım, düğünde kısmetse Temmuzda Velo'da olacak. Gelinlik,balayı bunlar henüz ayarlanmamış önemli detaylar. Çeyiz alışverişi bitti sayılır. Evi yeni aldık dolayısıyla eşyalara da henüz başlamadık. Herhangi bir sorunuz olursa cevaplamak ve sizlerle burada fikir alışverişinde bulunmak isterim.
Görüşmek üzere