- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 31
-
- Konu Sahibi tasarimcibayan
kayseride okuduğum için nevşehire doymuş biriyim . bir de adana ya da yakın olduğu için oraya kışın haftasonu kaçamkları için gideriz diyorum. o yüzden hiç düşünmüyoruz bziim için esprisi olan bir yer değil. gördüğümüz için tabi görmeyenler mutlaka gelmeli kışın gidilebilcek romantık yerlerden sonuçta.
marmarise 3 kez gittim bn. umarım oteliniz barlar sokağına çarşıya fln yakındır ve mutlaka civarındaki ilçeleri de gezin. otelde takılı kalmayın nacizane tavsiyem
beyaz eşyalara da ötv indirimi geldi güya ben pek göremedm. ben biir türlü seçemiyorm çnkü bahtsz bir insanım korkuyorum ürün kötü çıkar diye. markasına karar versem bizde alacağız. sende beyaz eşyayı dert etme paranı biriktir çnkü akşam 8 de bile alsan ertesi gün getirip kuruyorlar.
Kızlar benim düğünüm 25 kasımda olcak ama daha yer tutmadık şimdiden kasım bile dolu bazı yerlerdewishes eryaman yada Hilton garden inn düşünüyoruz sizce eksileri artıları ne olur
bzudolabında LG en iyisi diyorlar sonra bosh. samsungun fiyatları bana uygun geldi özelliklerine göre. çamaşrı bulaşıkta da hala seçemedim klasik arçelik almak istemiyorm aslında.sitelerde otel canım merkeze 3 4 km içmelere 4 km olan bi konumda. zaten otele takılı kalmıcaz dışarda olucaz geneldetekne turu vs gibi şeyleri arsştırdım bakalım hayırlısı olsun.
ötv indirimi biraz hikaye bi durum ben baktım beğendm gri renkte samsung lg yada hotpoint alıcam bakalım hayırlısı :)
bzudolabında LG en iyisi diyorlar sonra bosh. samsungun fiyatları bana uygun geldi özelliklerine göre. çamaşrı bulaşıkta da hala seçemedim klasik arçelik almak istemiyorm aslında.
teşekkürler. hepimizinki hayırlı olsun :)benden 7 gün sonra hayırlı olsun canımm :)
bizim tüm ev arçelik annemde arçelikçi amaben arçeliğin bi 5-10 yıl önceki ürün kalitesyle şu an ki kalitesinin bir olduğunu düşünmüyorum yayabancı markaların aynı özellikle daha düşük fiyata ürünleri var hotpoint ariston, samsung gibi. nişanlımda bende arçeliğe biraz antipatiğiz ama aile baskısına yenk düşersek arçelik alabliriz..çamaşır makinesi çok pahalı ona karar veremedm bnde. arçelik alıcaktım ama aynı özellklerde başka buldum. bnm bulaşık makinem arçelik zaten
Benim dikkat ettigm gri olmasıydı :)Beyaz eşyalara ne kadar ödediniz acaba? Biz de beyaz eşya bakıyoruz ama bir sürü çeşit var.Hepsi aynı diyorsun bir yerden sonra.Kafamız karışık karar verip de alamıyoruz
Hayırlı olsn canım :) sizde bizim gibi parça parça aldınız.benim bulaşık makinem arçelikti. buzdolabını bu haftasonu aldık samsung tv aldık bide :) çamaşırsa hotpoint çok beğendm hepsi gri olcak ama griler pahalı. bi yerde indirimlisini gördük ama teşhir kalmış almadık :) baya bi araştırdık media markta daha pahalıydı buzdolabı aynısını 200 tl indirimli kipa dan aldık tavsiyem iyice araştırın. ötv indirimi vs yalanmış media marktaki çocuk sağolsun bize almayn ama indirimli die 200 tl zam koydular dedi öyle uyardı bizi nitekim kalbimiz temizmiş başka yerde yükselmemiş fiyatlısını aldık darısı çamaşır makinemeee :)
Hayırlı olsn canım :) sizde bizim gibi parça parça aldınız.
Kızlar şöyle bişey var her ayın 1 inde dolar endeksli olarak beyaz eşya fiytları değişiyor. O yüzden beğendiğiniz modellerde acele edin. Bu ötv vs cidden hikaye biraz diyorm ya biz buzdolabımızı aldığmzdan beri 500-700₺ fark etti indirmli haliyle bile deli fark var şuan. Kasımda almıştık bizde öyle söyliyim.
hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullanmaya nasip etsin Allah'ım :)
benm nişanlıma kalsa o da samsung buzdobı alacak gerçekten özellkleri iyi ve fiyatı aynı segmenttekilere göre ucuz. ama araştırmalarım sonucu buzdolabında 1 numara LG 2 numara Bosh. gerçekten inceledim de beğendm de
hotpoint aristona bende sıcak bakıyorum bulaşık ve çamaşırda ama etrfımda pek kullanan yok çekimserim. samsungun çamaşır değil ama bulaşığına da sıcağım. sonuç itibariyle hala kararsızım. ama dediğin gibi çok gezmek lazım bu düğün alışverişinde 100 lira 100 liradır bir sürü masraf var zaten.
hotpoint kullanan bi arkadaşım var baya memnun o dahayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullanmaya nasip etsin Allah'ım :)
benm nişanlıma kalsa o da samsung buzdobı alacak gerçekten özellkleri iyi ve fiyatı aynı segmenttekilere göre ucuz. ama araştırmalarım sonucu buzdolabında 1 numara LG 2 numara Bosh. gerçekten inceledim de beğendm de
hotpoint aristona bende sıcak bakıyorum bulaşık ve çamaşırda ama etrfımda pek kullanan yok çekimserim. samsungun çamaşır değil ama bulaşığına da sıcağım. sonuç itibariyle hala kararsızım. ama dediğin gibi çok gezmek lazım bu düğün alışverişinde 100 lira 100 liradır bir sürü masraf var zaten.
lg de araştırdım hepsine baktm gezdm hoşumuza gitti samsung aldık. hotpoint aristonun markası zaten bende baya nettten falan baktım sessiz ve memnun kalan çok. bnm için önemli olan 7 kilo ve sessiz olması valla sesten nefret ediyorum bu makinenin ses desibeli düşükmüş bakalım daha almadık son 1 ay kalada onunla ocağı alırız napalımm
Ya gidiyorum mağazalara bakıyorum makinelere hepsi aynı geliyorBenim dikkat ettigm gri olmasıydı :)
Buzdolabında buzluk altta olsn istedim litre a++ hacim gibi özelliklerle nişanlım ilgilendi biz 2300 e aldık bekodan ama şuan 3 bin oldu fiyatı
Bulaşık makinesinde ben 3 sepetli olsn istedim yine gri tabi. 4 program bile yeterdi ama 6 programda vardı sadece 3 sepet olayı. O da 1400 e bosch dan aldık.
Çamaşır makinemizz çoook önceden alınmıştı modelini bile hatırlamıyoruzama ona yine bakıp belki eve getirtmeden güncel bi modelle değiştirebiliriz. Fiyatını bilmiyorum ama kv dem o zaman baya pahalıya almıştı
Bunlar sizin isteklerniz doğrultusunda değişiyor. Ablam tüm beyaz eşyalarını 5 bine halletti hatta küçük ev aletleride dahil hem de boschdan
Ya canım tamamen şans işi beyaz eşya o yüzden siz nişanlınla kriterlerinizi belirleyip alın hoşunuza giden bi modeli :)Ya gidiyorum mağazalara bakıyorum makinelere hepsi aynı geliyoryani insanlara da soruyorum biri diyor ki benim herseyim Arçelik çok memnunum biri diyor lg al biri diyor Siemens biri Bosch al vs. Böyle böyle Arap saçı oluyor. bakalım inşallah alabiliriz biz de iki haftaya
Çeyiz topigi var ama hattatasarimcibayan çeyiz topigine bakıyorum arada biseyler aldıkça buraya yazın şunu aldım şu özelliklerine bakarak aldım vs. Gibi. Benim gibi bu konularda hiç bi fikri olmayanlara yardımcı olur.Ankara içi mağazalar vs. İndirimleri de burdan paylaşirsak güzel olur. Bu konuda en cahiliniz olarak ben yazayım almayı becerdigim bikac şeyi. Ütü aldım n11den philips 250 TL'ye.korkmazin blender setini aldım 105 tlye.ikisini de çok beğendim. İnsanlar ısrarla Kazanlı ütü al dediler ama benim nisanlimin ütü ile işi yok.8 senedir tanıyorum nişan icin takım elbise giydi.kendime almış oldum ütüyü.1 dk içinde ütü istenen sıcaklığa geliyor. İyi de utuluyor. Korkmazin blender seti de gayet güzel.denedim gelir gelmez. Patates çektim içinde.hangi parçası oluyor o adını bilmiyorum ben dograyici diyeyim.Yani menemen yapacaksanız hiç biseyi dogramaniza gerek yok.Lahmacun içi vs. Hazırlanır kıyma dışında herşeyi çeker gibi duruyor şimdilik. Bir de aryildiz ckb takımı aldim 385 liraya. Ama kepcesini ve süzme kepçesi güzel değil.daha doğrusu küçük. Annem de zaten bir tane yetmiyor yedek alacaksın mecburen dedi.Bende şimdilik bunlar var sadece