- 11 Şubat 2008
- 369
- 39
-
- Konu Sahibi tasarimcibayan
merhaba,
mydonose da bi kınaya gitmiştim ben 2 sene önce havalanddırmasını beğenmemiştim yanmıştık resmen.siz memnun kaldınız mı?velo benim de hoşuma gidiyo gidip bakmadım henüz ama.fiyatlar nasıl?bir de şimdiden mutluluklar.
ben de nişan için 150 kişilik bi organizasyon düşünüyorum.200 kişiden fazlası için biraz dar olur dediğiniz gibi.velo da var listemde bi bakmamız lazım.22-23 yemekli fiyatı mı?Merhabalar, ben yıllar önce mezuniyetimde görmüştüm mydonose plazayı. Bu sene nişan için fiyat araştırırken de beğendim ve tercihimi ordan yana kullandım, 100 kişilik bir nişanımız oldu ve gayet memnun kaldık bir sıkıntı yaşamadık açıkcası ama kalabalık düğünler için çok sıkışık kalabalık olabilir bence. tarih için geç kaldığımızdan ve sadece açık mekan alternatifi sunan bir yer istemediğimiz için (yağmur riski) çok seçeneğimiz kalmamıştı. Akalın, velo, şahhane, akman rönesans, gölbaşındaki diğer birkaç mekan gibi seçenekler vardı. Biz hem yeri, hem iç dış mekan sunması hem de fiyatı bakımından veloyu tercih ettik. Mekan yenilenmiş beyaz ağırlıklı güzeldi bence salonu, zaten yağmur olmazsa terasta olcak düğün. 300 kişilik alkolsüz bir düğün için 22-23 arası bir fiyat verdiler bize. Teşekkür ediyorum size de şimdiden mutluluklar :)
ben de nişan için 150 kişilik bi organizasyon düşünüyorum.200 kişiden fazlası için biraz dar olur dediğiniz gibi.velo da var listemde bi bakmamız lazım.22-23 yemekli fiyatı mı?
dar mı olur 150 kişi için150 kişi için mydonose dar olabilir evet, evet yemekli alkolsüz düğün fiyatıydı, birazcık pazarlık yaptık üstünden. Salonu da değişip yenilenmiş bir bakın beğenirsiniz belki.
Yani bazı masalar asma katın altında kalır gidip bir bakın bence, kesinlikle zor bir süreç allah kolaylık versin size de:) ben şimdiki aklım olsa yüzükleri evde takardım:) ha eğlenmeye çok eğlendim ama öbür türlü de olabilirdidar mı olur 150 kişi içincumartesi günü la mode ve batı park a baktık.nişan için la mode u beğenmedim.küçük salonuna bakmıştık.düğün için de batıpark ı beğenmedim.bu hafta sonu da eryaman a bakıcaz.çok zormuş karar vermek.
huzurla sağlıkla kullanın inşallah.darısı başımızaeşyalarımızıı aldıkk bizz kaldııı 50 günnn
AMİNN İNŞALLAHHH :)huzurla sağlıkla kullanın inşallah.darısı başımıza
Canım ben görüşmüştüm. Salonları baya güzel bi tane salonu 1200 kişilk flndı hem açık hem kapalı birleşikti yani çok güzeldi ama tabi baya büyüktü. Diğer 2 salonu daha küçüktü ama üst salon galiba baya büyüktü fiyat olarakGölbaşı-pembe köşkle konuşan var mı kızlar aranızda.:?
Pazartesi aslnda yine olabilecek bi gün ama peki haftasonu gündüz düşünmez misin ?Kızlar yardım edin(
Çok beğendiğim salonda hafta içi boş gün var. Eylülde..hafta sonu istersem Ekime sarkacak ve 8 bin lira oynuyor..düğünü karşı taraf yapacak. Ne yapayım ben şimdi?? Şehir dışında çalışan bir kaç arkadaşım gelemeyecek, en yakın arkadaşım da dahil(( Siz olsanız ne yaparsınız?
Gündüz yapılmıyormuş onu da sordukCanım ben görüşmüştüm. Salonları baya güzel bi tane salonu 1200 kişilk flndı hem açık hem kapalı birleşikti yani çok güzeldi ama tabi baya büyüktü. Diğer 2 salonu daha küçüktü ama üst salon galiba baya büyüktü fiyat olarak
O üst salona 400 kişi gündüz 15 bin civarı bi fiyat vermişlerdi kokteyl menü için. Aklımda olanlar bunlar yine bişey varsa sormak istediğin yardımcj olurum
Pazartesi aslnda yine olabilecek bi gün ama peki haftasonu gündüz düşünmez misin ?
Kızlar yardım edin(
Çok beğendiğim salonda hafta içi boş gün var. Eylülde..hafta sonu istersem Ekime sarkacak ve 8 bin lira oynuyor..düğünü karşı taraf yapacak. Ne yapayım ben şimdi?? Şehir dışında çalışan bir kaç arkadaşım gelemeyecek, en yakın arkadaşım da dahil(( Siz olsanız ne yaparsınız?
Mekan neresi ? Neden gündüz olmuyormuş ki yaGündüz yapılmıyormuş onu da sorduko kadar kararsız ve mutsuzum ki..
Çok çok az kalmış senin düğüne :) Hayırlı olsun Allah ağız tadı versin bir ömür boyu inşAllahBenimm :) 22gün sonra
Balgat Begüm Tesettür Kuaförü Tercih edebilirsiniz. Randevu için 551 389 13 43Arkadaşlar bende Ankara'ya gelin olacağım inşallah. Benim en büyük sorunm kuaför. tesettürlü bir bayanm ve basımı ve makyajı Kafama çok takıyorum düğünüm TE!Muz yada ağustosta olacak belli değil onere bileceginz biryer varmi
merhaba aramızda 1 hafta varMerhabalar, ben de kervana yeni katıldım :)
Benim de düğünüm 8 temmuzda, ankarada wishes terrace da olacak.
Yalnız makyaj hala büyük bir problem, netleştiremiyorum, bu konuda görüşmelerini tamamlayan hem de aşırı tuzluya kaçmayan var mı ?
Çok teşekkür ederim :)