- 11 Şubat 2008
- 369
- 39
- Konu Sahibi tasarimcibayan
merhaba,
mydonose da bi kınaya gitmiştim ben 2 sene önce havalanddırmasını beğenmemiştim yanmıştık resmen.siz memnun kaldınız mı?velo benim de hoşuma gidiyo gidip bakmadım henüz ama.fiyatlar nasıl?bir de şimdiden mutluluklar.
Merhabalar, ben yıllar önce mezuniyetimde görmüştüm mydonose plazayı. Bu sene nişan için fiyat araştırırken de beğendim ve tercihimi ordan yana kullandım, 100 kişilik bir nişanımız oldu ve gayet memnun kaldık bir sıkıntı yaşamadık açıkcası ama kalabalık düğünler için çok sıkışık kalabalık olabilir bence. tarih için geç kaldığımızdan ve sadece açık mekan alternatifi sunan bir yer istemediğimiz için (yağmur riski) çok seçeneğimiz kalmamıştı. Akalın, velo, şahhane, akman rönesans, gölbaşındaki diğer birkaç mekan gibi seçenekler vardı. Biz hem yeri, hem iç dış mekan sunması hem de fiyatı bakımından veloyu tercih ettik. Mekan yenilenmiş beyaz ağırlıklı güzeldi bence salonu, zaten yağmur olmazsa terasta olcak düğün. 300 kişilik alkolsüz bir düğün için 22-23 arası bir fiyat verdiler bize. Teşekkür ediyorum size de şimdiden mutluluklar :)