- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 39
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
- #13.901
Maşallah, gözünüz aydın, inşallah bizde o günleri görürüz, sezeryanla mı olduKızlar dogumdan ciktim. 38+5
De dogum yaptim. Bebekler kuvoze girmediler. Kızım ve oglum 3 kg civari dogdu.
Epidural sezeryan ile oldum. Bgn 3. Gunum. Yarin hastaneden cikis yapacagiz. Cok ödem yapti vucudum. Onun disinda sikayetim yok cok sukur.Maşallah, gözünüz aydın, inşallah bizde o günleri görürüz, sezeryanla mı oldu
maşallah canım, allahım bizede nasip eder ,inşallahEpidural sezeryan ile oldum. Bgn 3. Gunum. Yarin hastaneden cikis yapacagiz. Cok ödem yapti vucudum. Onun disinda sikayetim yok cok sukur.
Kızlar şifrem problemliydi giremedim bir türlü. Ben anne oldum. 3 ocakta doğum yaptım şükür küveze girmedik 4 ocakta evdeydik:)sewalden haber varmi
Cok sevindim canim.Kızlar şifrem problemliydi giremedim bir türlü. Ben anne oldum. 3 ocakta doğum yaptım şükür küveze girmedik 4 ocakta evdeydik:)
Maşallah kuzularaaa.. Zamanlama çok güzel bnm Dr 37 bitnce almak istiyor şuan 35 teyim bnde beklediği kadr beklesin istiyorum ciğerleri filan tam gelissn istiyorum daha 2 kilo anca benimkiler geriden geliolarKızlar dogumdan ciktim. 38+5
De dogum yaptim. Bebekler kuvoze girmediler. Kızım ve oglum 3 kg civari dogdu.
Hayırlı olsun çok güzel ... Benmmde şimdilik tek temennim kuveze girmemesi.. Kızım var daha 20 aylk ayrı kalmak istemiyorum insallh bnde hemen eve diyebilirim..Kızlar şifrem problemliydi giremedim bir türlü. Ben anne oldum. 3 ocakta doğum yaptım şükür küveze girmedik 4 ocakta evdeydik:)
Cok normal bence çok ağrı yasamadm ben ama tek gebeliğe gore sıkıntılar daha,fazla oluyorMerhabalar, inşallah bende ikiz annesi adayıyım. 10 haftalık. Birşey sormak istiyorum, benim sürekli kasık yada karın ağrım olmuyor. Sizlerin nasıldı, sürekli yada genelde ağrı ve sancınız oldu mu ?
İçini raht tut canim. Rahat olunca bebeklerde bekliyor:) banada doktor 2017 ye girdigimiz anda dogabilirler artik, yaslari buyuk olmasin bir iki gunle demisti:) ben ciger diyorum kilo diyorum doktorum bunu diyordu. Ve ben doguna girerken hala sanci yoktu. Dahada beklerdik yani. Allaha çok sukur.Maşallah kuzularaaa.. Zamanlama çok güzel bnm Dr 37 bitnce almak istiyor şuan 35 teyim bnde beklediği kadr beklesin istiyorum ciğerleri filan tam gelissn istiyorum daha 2 kilo anca benimkiler geriden geliolar
Cok rahatm aslında hiç beklemiorm daha erken diorm hep. Hayirlisyla sağ salim olsunda Rabbim ayarlıyor en doğru zamanı zaten..İçini raht tut canim. Rahat olunca bebeklerde bekliyor:) banada doktor 2017 ye girdigimiz anda dogabilirler artik, yaslari buyuk olmasin bir iki gunle demisti:) ben ciger diyorum kilo diyorum doktorum bunu diyordu. Ve ben doguna girerken hala sanci yoktu. Dahada beklerdik yani. Allaha çok sukur.
37+2de yaptım cnm.kacinci haftada yaptiniz masallah 39gorunuyorsunuz,darisi basimiza :)
Canım ben mama veriyorum. Sütüm gelirsede sırayla süt veriyorum. Hemsire boşuna kasmayın ikiz bebekte ikisinede yettiremezsiniz dedi. Hipp organik mama kullanıyoruz. Min 2 ölçek mama veriyorum her ögunde. Yoksa doymuyorlar. Haftaya 3 ölçege çıkacağız. Gaz problemimi var. Damlalar kullaniyoruz.Merhaba kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun diyurum Allah kolaylik versin bende 35 4 te doğum yaptım kızım 6 gün oğlum 26gün küvezde kaldı benimkiler doymuyor galiba sütüm az hemşireler bu durumu kabul etmeselerde gelmiyor işte siz nasıl yapıyorsunuz kaç defa mama veriyorsunuz 1 ölçek bir öğün e yetiyor mu çok sordum ama önemli bir konu napıyım kizimda gazdan kivraniyur yavrum ona da çok üzülüyorum
Merhaba kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun diyurum Allah kolaylik versin bende 35 4 te doğum yaptım kızım 6 gün oğlum 26gün küvezde kaldı benimkiler doymuyor galiba sütüm az hemşireler bu durumu kabul etmeselerde gelmiyor işte siz nasıl yapıyorsunuz kaç defa mama veriyorsunuz 1 ölçek bir öğün e yetiyor mu çok sordum ama önemli bir konu napıyım kizimda gazdan kivraniyur yavrum ona da çok üzülüyorum
Can'ım kilo alımları yavaş aslında ama emsinler istiyorum benim de küçükte sarlılık vardı doktor emzir sadece dedi geçer dedi geçti de şükürCevaplar için teşekkürler benimkiler ara öğün olarak emiyor mamayı da ana öğün olarak kullanıyor yoksa doymuyor sürekli araniyirlar S sewallll bir defa verdiğin halde kilo alımları iyiyse sorun yok demekki doyuyirlar maşallah benim kız arada gözüme sarı görünüyor sizinkilerde bişey var mi dr a gitmelimiyim sizce uykusu ve yemesi normal
Evet bende öyleydimKızlar maşallah ne güzel riskki dönemleri atlatıp doğum yapmışsınız. Merak ediyorum sizinde 25.haftalarda doğuracağım hissiniz varmıydı? Karnım arada sertleşiyor tabi birde çok agirlastim sizde boylemiydiniz ? Biraz morale ihtiyacım var
Allah razi olsun inşallah bende sağlıkla doğum yaparım. Sizede hayırlı olsunEvet bende öyleydim
Dinlen bol bol
Ben 34 de doğum yaptım
İnşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder Rabbim a