2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar dogumdan ciktim. 38+5
De dogum yaptim. Bebekler kuvoze girmediler. Kızım ve oglum 3 kg civari dogdu.
Maşallah kuzularaaa.. Zamanlama çok güzel bnm Dr 37 bitnce almak istiyor şuan 35 teyim bnde beklediği kadr beklesin istiyorum ciğerleri filan tam gelissn istiyorum daha 2 kilo anca benimkiler geriden geliolar

Kızlar şifrem problemliydi giremedim bir türlü. Ben anne oldum. 3 ocakta doğum yaptım şükür küveze girmedik 4 ocakta evdeydik:)
Hayırlı olsun çok güzel ... Benmmde şimdilik tek temennim kuveze girmemesi.. Kızım var daha 20 aylk ayrı kalmak istemiyorum insallh bnde hemen eve diyebilirim..
Merhabalar, inşallah bende ikiz annesi adayıyım. 10 haftalık. Birşey sormak istiyorum, benim sürekli kasık yada karın ağrım olmuyor. Sizlerin nasıldı, sürekli yada genelde ağrı ve sancınız oldu mu ?
Cok normal bence çok ağrı yasamadm ben ama tek gebeliğe gore sıkıntılar daha,fazla oluyor

Maşallah kuzularaaa.. Zamanlama çok güzel bnm Dr 37 bitnce almak istiyor şuan 35 teyim bnde beklediği kadr beklesin istiyorum ciğerleri filan tam gelissn istiyorum daha 2 kilo anca benimkiler geriden geliolar
İçini raht tut canim. Rahat olunca bebeklerde bekliyor:) banada doktor 2017 ye girdigimiz anda dogabilirler artik, yaslari buyuk olmasin bir iki gunle demisti:) ben ciger diyorum kilo diyorum doktorum bunu diyordu. Ve ben doguna girerken hala sanci yoktu. Dahada beklerdik yani. Allaha çok sukur.

Cok rahatm aslında hiç beklemiorm daha erken diorm hep. Hayirlisyla sağ salim olsunda Rabbim ayarlıyor en doğru zamanı zaten..

Merhaba kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun diyurum Allah kolaylik versin bende 35 4 te doğum yaptım kızım 6 gün oğlum 26gün küvezde kaldı benimkiler doymuyor galiba sütüm az hemşireler bu durumu kabul etmeselerde gelmiyor işte siz nasıl yapıyorsunuz kaç defa mama veriyorsunuz 1 ölçek bir öğün e yetiyor mu çok sordum ama önemli bir konu napıyım kizimda gazdan kivraniyur yavrum ona da çok üzülüyorum

Canım ben mama veriyorum. Sütüm gelirsede sırayla süt veriyorum. Hemsire boşuna kasmayın ikiz bebekte ikisinede yettiremezsiniz dedi. Hipp organik mama kullanıyoruz. Min 2 ölçek mama veriyorum her ögunde. Yoksa doymuyorlar. Haftaya 3 ölçege çıkacağız. Gaz problemimi var. Damlalar kullaniyoruz.

Saglikla buyut minnoslarini insallah bende 35+4 de dogum yaptim 3 gun kuvezde kaldilar ve 3 aylik oldu kizlarim sukur iyiyiz ben emziriyorum gnc kurutulmus bira mayasi tableti iciyorum 2+2+2+2 gunluk kizim biri mamada iciyor digeri icmeyi kabul etmiyor :)) biberonu verince agliyor almiyor :)) kilolari cok guzel beni emen 200 grm agir sadece sagliklilarya sukur allahima cumlemizin minnoslari saglikla buyutmemizi nasip etsin rabbim.. ecmain

Selam kızlar nasılsınız? Ben sadece gece bir defa mama veriyorum çok ağlakk bebekler sanırım açlar emsinler istiyorum napsam bilmiyorum

Cevaplar için teşekkürler benimkiler ara öğün olarak emiyor mamayı da ana öğün olarak kullanıyor yoksa doymuyor sürekli araniyirlar S sewallll bir defa verdiğin halde kilo alımları iyiyse sorun yok demekki doyuyirlar maşallah benim kız arada gözüme sarı görünüyor sizinkilerde bişey var mi dr a gitmelimiyim sizce uykusu ve yemesi normal

Can'ım kilo alımları yavaş aslında ama emsinler istiyorum benim de küçükte sarlılık vardı doktor emzir sadece dedi geçer dedi geçti de şükür

Kızlar maşallah ne güzel riskki dönemleri atlatıp doğum yapmışsınız. Merak ediyorum sizinde 25.haftalarda doğuracağım hissiniz varmıydı? Karnım arada sertleşiyor tabi birde çok agirlastim sizde boylemiydiniz ? Biraz morale ihtiyacım var

Evet bende öyleydim
Dinlen bol bol
Ben 34 de doğum yaptım
İnşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder Rabbim a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…