- 29 Ocak 2017
- 151
- 64
- 34
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
- #13.921
SağolunAllah razi olsun inşallah bende sağlıkla doğum yaparım. Sizede hayırlı olsun
Gozunaydin Allahim size bagislasin hayırlı evlat olsunlar neyseki sağlıkla cikmislar gaz sorunu başta oluyur zamanla duzeliyor ya da biz ve çocuklar alisiyir galiba duruma beslenmeleri nasılSlm arkadaslar benm 2 ay once ikizlerm kan trafizyonu sonucu erken dogmuştu bırı50 gun hastanede yatıı bırı 60 gun sımdı evımızdeyız çok sukur bıraz gaz sıkıntımız var o da gececek ınsallah burdan bebek bekleyen herkesi rabbım hayırlısıyla vaktınde ve saglıklı kucagna almayı nasıp etsın
Ben veriyorum canım benim sütüm çok azaldı ne yiyirsam fayda etmiyor malesef keske Olsada emzirseydim senin durumlar nasilKızlar mama veriyormusunuz?
Ben mama veriyorum canım mecburenSanirim bebislerden kimse vakit bulamiyor yazmaya. Buradan bilgi paylassak guzel olur bence. Benim sutum cook azaldi ve ne yaptiysam arttiramiyorum. Mama agirlikli besleniyoruz. Kilo alimimiz iyi ama ben emzirmek istiyorum.
Mesajı geç gördüm canım kusura bakmaValla hiç kolay değil iyi bile durmuşsunuz 34 hafta. Bir kızım var onda karnım kocaman olmasına ragmen 9 ay gezdim bunlarda 20.haftadan sonra hiç gezemiyorum. Allah yardımcımız olsun doğum önceside sonrasıda zormuş ikiz anne olmanın. Ama Rabbim sağlık versin bebeklerimize güzelliği bambaşka olacak
Benimkiler sma ve Aptamil sevdiler.birine sma birine Aptamil alıyoruz.Aynen biri 23 digeri 39 gun kaldi kuvezde. Ama sagarken iyi geliyordu. Sonrasinda yasadigim streslerden sanirim cok azaldi. Mama agirlikli besleniyoruz. Mama ne veriyorsunuz. Biz evolvia kullaniyoruz
Aminn inşallahEvet saglikli olsunlarda baska ne isteriz. Allah hepimizin evlatlarini bize bagislasin.
Aynı durumda sayılırız benimde bir kizim var ikizlerde bir kiz bir erkek. Bende zor olacagindan eminim ama dediginiz gibi güzelliği bambaşka. Sizi bulmusken sormak isterim ikizleri emzirebildinizmi ve süt sagma makinesine ihtiyaciniz oldumu. Birde bebek arabası aldinizmi. Tesekkurler simdidenMesajı geç gördüm canım kusura bakma
Aynen inşallah ilerisi çok güzel olacak
Mesela aynı sınıfta olacaklar
Kızlarımı birbirlerine emanet edebileceğim
Benim birde oğlum var 3 yaşında
En çok onun için endişeleniyor um,çok duygusal bı çocuk ve çok aşırı sevgi dolu.bu iyi birşey ama maalesef ben ezilir diye korkuyorum(
İkiz bakmak ayrı zor. Rabbim acılarını yaşatmasın inşallah
Küvözdeyken süt götürdüm her gün canımAynı durumda sayılırız benimde bir kizim var ikizlerde bir kiz bir erkek. Bende zor olacagindan eminim ama dediginiz gibi güzelliği bambaşka. Sizi bulmusken sormak isterim ikizleri emzirebildinizmi ve süt sagma makinesine ihtiyaciniz oldumu. Birde bebek arabası aldinizmi. Tesekkurler simdiden
Çok teşekkür ederim :)Küvözdeyken süt götürdüm her gün canım
Süt sağma makinası elektrikli aldım kraftın çok memnun kaldım.kesinlikle lazım almalısınız bence.ama manuel almayın derim zaten ikiziniz var ve manuel zaman kaybı ve elektrikli gibi sağlıyor
Küvöz sürecimiz 1 ay sürdü gelen sütüm geri gitti o yüzden.simdi emiyorlar ama tadımlık oluyor
İkiz bebek arabasını almadık daha.4 aylığız biz şimdi alsakda soğuktan çıkamayacağız bı yere o yüzden yaza alacağım.ben önlü arkalı almak istiyorum
Bebeklerden fırsat olmuyur ama bazen de insan konuşacak birini arıyor özellikle de bebisler hakkında ikizlerle hayat çok farklı dediğin gibi daha çok paylaşım yapalım iyi olurSanirim bebislerden kimse vakit bulamiyor yazmaya. Buradan bilgi paylassak guzel olur bence. Benim sutum cook azaldi ve ne yaptiysam arttiramiyorum. Mama agirlikli besleniyoruz. Kilo alimimiz iyi ama ben emzirmek istiyorum.
Benimde oğlum 26 gün kaldı kızım 6 gün diğeri gelene kadar sütüm yetiyirdu hastaneye götürmeye de ikisi eve gelince yetmez oldu bende prematil ile Başladım sonra sma ya geçtik günde 4 defa kaka yapan bebisler 3 4 günde bir yapmaya başladı dr zeytinyağı koy dedi mamasina birde kızlar bizim yavrular anne sütü az aldığı mama çok içtiği için şu da vermeliymisiz kaynamis guvendiginiz bir marka oldunBenimkiler sma ve Aptamil sevdiler.birine sma birine Aptamil alıyoruz.
Küvöz de bı ay kalmaları bende travma yaşattıbebeklerine hiç kavuşamayacağımı sandım ve bu sütümü çok azalttı
Napalm artık canları sağolsun yanımızda olsunlar da mamayla büyüdüler diyorum