-
- Konu Sahibi kalbiminozu
- #13.801
Selam doğum oldumu acaba
Bende ikiz bekliyorum sizlerden tavsiye uyarı tecrübe ediniriz belki ve doğumlar oldumu acaba????Selam doğum oldumu acaba
Can'ım riskli dönemdesin çok dikkat et 16. Haftaya kadar. Sakın yorma kendini. Hamileliğin tadını çıkar kötü düşünme sadece dikkat et.Bende ikiz bekliyorum sizlerden tavsiye uyarı tecrübe ediniriz belki ve doğumlar oldumu acaba????
Çok korkuyorum bende hep yatıyorum ilaclarimi düzenli kullanıyorumCan'ım riskli dönemdesin çok dikkat et 16. Haftaya kadar. Sakın yorma kendini. Hamileliğin tadını çıkar kötü düşünme sadece dikkat et.
Bizde beklemedeyiz canım. Cumartesi kontrol var. Geceleri kasıklarımda çok az kasılmalar olmaya başladı. Hemen geçiyor ama. Sen nasılsın?kirikolsaduramazdin sen ne alemdesin canım?
Cenabı allahım kolaylik versin inşallah size bizde 37 haftaları görmeyi nasip etsin inşallah. .Bizde beklemedeyiz canım. Cumartesi kontrol var. Geceleri kasıklarımda çok az kasılmalar olmaya başladı. Hemen geçiyor ama. Sen nasılsın?
Hic olumsuzluk getirme aklina cnm. Ben 4. Ay bitene kadar kac kere kanama oldum anlatamam. 5 ay bitene kadar kustum. Ama doktorumda esimde gececek diye beni hep avuttular. Cok normalmis gibi davrandilar. Doktorum ikizler in %90 ı 37-38de dogar, %10 u erken dogar. Algı hep olumsuzlari seçer dedi:) olabildigince olumluya odaklan.Cenabı allahım kolaylik versin inşallah size bizde 37 haftaları görmeyi nasip etsin inşallah. .
Benim de çarşamba kontrol var büyük ihtimalle gün verir artık. Ben de de iğne batması şeklinde Ağrı'm oluyor. Kasıkta makatta çok heyecanlıyım ve son günler hiç geçmiyorHic olumsuzluk getirme aklina cnm. Ben 4. Ay bitene kadar kac kere kanama oldum anlatamam. 5 ay bitene kadar kustum. Ama doktorumda esimde gececek diye beni hep avuttular. Cok normalmis gibi davrandilar. Doktorum ikizler in %90 ı 37-38de dogar, %10 u erken dogar. Algı hep olumsuzlari seçer dedi:) olabildigince olumluya odaklan.
Allah kolaylık versin inşallahBenim de çarşamba kontrol var büyük ihtimalle gün verir artık. Ben de de iğne batması şeklinde Ağrı'm oluyor. Kasıkta makatta çok heyecanlıyım ve son günler hiç geçmiyor
Hepimize inşallah. Benim de iki kere kanamam oldu Can'ım 7 ve 9. Haftada. 5 ay bitene kadar Hergün kustum,su bile içemedim ama sonra çok rahatladım şükür ikiz hamilelik hem çok çok çok güzel hem zor inşallah senin rahat geçerAllah kolaylık versin inşallah
Günaydın doğum yaptım çok şükür anca yazma fırsatı buldum oğlum. 2710 kızım 2670 doğdu herşey yolunda çok şükürSelam doğum oldumu acaba
Ayyyyy çok iyi maşallah maşallah Güle güle büyüt inşallah çok geçmiş olsunGünaydın doğum yaptım çok şükür anca yazma fırsatı buldum oğlum. 2710 kızım 2670 doğdu herşey yolunda çok şükür
Çok şükür Can'ım bizlere de dua edinGünaydın doğum yaptım çok şükür anca yazma fırsatı buldum oğlum. 2710 kızım 2670 doğdu herşey yolunda çok şükür
maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allahım bizede göstersin o günleriGünaydın doğum yaptım çok şükür anca yazma fırsatı buldum oğlum. 2710 kızım 2670 doğdu herşey yolunda çok şükür