- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
- #13.781
Ben almanyada yaşıyorum canım burda pek bilgi vermiyorlar bebeklerimin en son ultrason fotografı bile 24. Haftada
Hadi gözün aydın canımKızlar kontrolden çıktık. Hersey yolunda çok şukur. Kilo almislar, sularida iyiymis. Planlanan dogum tarihi 2 ocak.
Teşekkür ederim canım. Bu hafta acayip beslendim, 3 kilo aldım ama bebeklere yaramıs:))Hadi gözün aydın canım
Ayy çok heyecanlanlıKızlar doğum sırasi bana geldi.. 14 Aralıkta olcak doğum..Dua edin lütfen..
Allah yardımcın olsun.Kızlar doğum sırasi bana geldi.. 14 Aralıkta olcak doğum..Dua edin lütfen..
Amin cnm..Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah..Bu arada bugün 2 doz ciğer geliştirici iğne vurdu doktorum..Ayy çok heyecanlanlısağlıkla huzurla kucağına al inşallah canım
Aslında 37 ti dolduruyosun neden yaptı ki? Bizim çocuklarımız hep hormonlu yaAmin cnm..Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah..Bu arada bugün 2 doz ciğer geliştirici iğne vurdu doktorum..
Cnm bizim kızın kilosu düşük hafta olarak 2 hafta filan geri gösteriyor 2000 gr civarı. .geçen hafta 2500 gr göstermişti ultrason hatalı olcmuş..Bu yüzden sanırım. .hayırlısi inş.Aslında 37 ti dolduruyosun neden yaptı ki? Bizim çocuklarımız hep hormonlu yaben de 28. Haftada yapmıştım
Benim de dogumum 14 Aralık . ama bana ciğer geliştirici falan yapilmadi.hayırlısı ile alalım inşallah kucaklarimiza .çok heyecanlı dimi .Kızlar doğum sırasi bana geldi.. 14 Aralıkta olcak doğum..Dua edin lütfen..
Hadi bakalım inşallah canım sağlıkla al kucağınaBenim de dogumum 14 Aralık . ama bana ciğer geliştirici falan yapilmadi.hayırlısı ile alalım inşallah kucaklarimiza .çok heyecanlı dimi .
Ben yaptırmamak için uğraştım ama doktorum kabul etmedi. Hatta bana çok kızdı. Çogul gebeliklerde şeker yüklemesi yaptırmak dahada önemliymiş.arkadaşlar şeker yüklemesi YAPTIRMAYAN var mı aranızda?
başka bir yolu yok mu ki kan tahlili açlık tokluk ölçmek vs. bende hiç istemiyorum bugün konuşucam doktorumla ben şeker tatlı tüketmiyorken bir kerede okadar sıvı glikoz almak istemiyorumBen yaptırmamak için uğraştım ama doktorum kabul etmedi. Hatta bana çok kızdı. Çogul gebeliklerde şeker yüklemesi yaptırmak dahada önemliymiş.
Doktorum bana 1-2 dilim baklava kadar seker dedi. Bende cayi sekersiz icerim, sekerli suyu icince kusmak istemistim.başka bir yolu yok mu ki kan tahlili açlık tokluk ölçmek vs. bende hiç istemiyorum bugün konuşucam doktorumla ben şeker tatlı tüketmiyorken bir kerede okadar sıvı glikoz almak istemiyorum
Can'ım ben de istemedim ama doktor baya kızdı, ikizlerde risk daha fazla dedi. Bir tabak baklava yendiğini düşün, stres yapmaarkadaşlar şeker yüklemesi YAPTIRMAYAN var mı aranızda?