2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bugün muayeneye gittim bebislerin arasında fark var iki hafta geride kalmis biri perşembe kontrol vqr tekrardan fark yine olursa ertesi günü falan doguma girecem dua edin de fark kapansın biraz daha buyusunler en azından kuveze girmeden yanımıza ciksinlar sağlıkla

Kızlar benim de doğum 15 Aralık görünüyor Bebişlerinizin kilosu nasıl aceba N nihan_16 C Cnsrhn1907
Ben almanyada yaşıyorum canım burda pek bilgi vermiyorlar bebeklerimin en son ultrason fotografı bile 24. Haftada 31. Haftada 1700 dü ikiside aynı gidiyordu ama doğurunca yazarız kilolarını aynı gün doğurcaz :)

Aslında 37 ti dolduruyosun neden yaptı ki? Bizim çocuklarımız hep hormonlu ya ben de 28. Haftada yapmıştım
Cnm bizim kızın kilosu düşük hafta olarak 2 hafta filan geri gösteriyor 2000 gr civarı. .geçen hafta 2500 gr göstermişti ultrason hatalı olcmuş..Bu yüzden sanırım. .hayırlısi inş.

Ben yaptırmamak için uğraştım ama doktorum kabul etmedi. Hatta bana çok kızdı. Çogul gebeliklerde şeker yüklemesi yaptırmak dahada önemliymiş.
başka bir yolu yok mu ki kan tahlili açlık tokluk ölçmek vs. bende hiç istemiyorum bugün konuşucam doktorumla ben şeker tatlı tüketmiyorken bir kerede okadar sıvı glikoz almak istemiyorum

başka bir yolu yok mu ki kan tahlili açlık tokluk ölçmek vs. bende hiç istemiyorum bugün konuşucam doktorumla ben şeker tatlı tüketmiyorken bir kerede okadar sıvı glikoz almak istemiyorum
Doktorum bana 1-2 dilim baklava kadar seker dedi. Bende cayi sekersiz icerim, sekerli suyu icince kusmak istemistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…