- 14 Ocak 2015
- 1.262
- 1.328
- 53
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
- #13.821
Allah kolaylik versin inşallah darısı basimiza Rabbim bizede göstersin inşallah o gunuSelam kızlar. Kontrolümüz iyi gecti. Hala beklemedeyiz. Haftaya artik cantami toplayip hastane ikramlarimi hazirlayacagim:) sizde durumlar nedir?
Selam kızlar. Kontrolümüz iyi gecti. Hala beklemedeyiz. Haftaya artik cantami toplayip hastane ikramlarimi hazirlayacagim:) sizde durumlar nedir?[/QUOT
Aa çok iyi canım hayırlısıyla 37 ti dolduracak gibisin. Peki kontrol nezaman bidaha?
Çarşamba gidicem canım ben de açılma vardı okadar beklemez benimkilerDoktor 38 bitince almayı planlıyor. Dayanırlarsa 38+5 olacak doğum tarihleri. Hareketleri takip et dedi. Hareketler yavaşlar yada durursa, kilo almaları durursa hemen alıcaz dedi. Bu saatten sonra artık sıkıntı yok diyor, çok şükür. Haftaya cmtsi bir sonraki kontrol. Sen ne zaman gideceksin doktora?
Doktoruma sordum bende açılma olması normal artık demisti. Gerçi benim doktor çok pozitif, ne desemÇarşamba gidicem canım ben de açılma vardı okadar beklemez benimkiler
Canım biz kendimiz yaptık yün yastığı sağlıklı diye. Ama zaten ilk başta kullanmıyoruz yastığıKızlar bebeklerinize kaz tüyümü yastık yün yastık mı aldınız? Biz cmtsi kaz tüyü yastık almıştık. Simdi internette baska bir markada yün yastigin indirimde oldugunu gördum. Hangisi daha saglikli?
ben aldıgımız kaz tuyunu iade edeceğim. iki tane elyaf alırım sırtlarını yükseltmek için.ufak olanlardan.Canım biz kendimiz yaptık yün yastığı sağlıklı diye. Ama zaten ilk başta kullanmıyoruz yastığı
Elyaf da var uyku setinin içinde almıştım canım ama bana hiç sağlıklı gelmiyor çünkü vücut ısısını fazla yükseltiyor elyaflar kullanmayı düşünmüyorumben aldıgımız kaz tuyunu iade edeceğim. iki tane elyaf alırım sırtlarını yükseltmek için.ufak olanlardan.
Doktorda bana 1 yaşından sonra tavsiye ediyoruz dedi. Hiç yastik almamaya karar verdim. Bu akşam eşim diger yastiklari iade edecek. Hayırli güzel haberlerini aliriz yarin insallah:))Elyaf da var uyku setinin içinde almıştım canım ama bana hiç sağlıklı gelmiyor çünkü vücut ısısını fazla yükseltiyor elyaflar kullanmayı düşünmüyorum
Buarada yarın kontrol var çok heyecanlıyım
kacinci haftada yaptiniz masallah 39gorunuyorsunuz,darisi basimiza :)Mrh kızlar ben doğum yaptım çok şükür..oğlum 2760gr kızım 2140gr doğdu..lohusalik zor geçiyor yalnız. .
Merak ediyordum seni Can'ım,yarım kilo fark varmış arada ama sanırım küveze girmediler en güzeli bu. Sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallah, lohusalık bir iki hafta zorlar sonra herşey normale döner. Ben de bugün kontrole gidiyorum tarih verir herhalde. Ayyyy çok heyecanlı ya gece uyuyamadım hiç:)Mrh kızlar ben doğum yaptım çok şükür..oğlum 2760gr kızım 2140gr doğdu..lohusalik zor geçiyor yalnız. .
Can'ım Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah bebekleriniMerhaba arkadaslar bende 9 aralıkta dogum yaptm 31+3 gunluk kan tranfuzyon baslamıştı bebeklerım su an kuvezde lutfen dualarınızdan eksık etmeyın dogum yapanlara da allah sıfa versın bebeklerını saglıklı huzurlu buyutmeyı nasıp etsın
Doktordan gelince yaz canım:)Merak ediyordum seni Can'ım,yarım kilo fark varmış arada ama sanırım küveze girmediler en güzeli bu. Sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallah, lohusalık bir iki hafta zorlar sonra herşey normale döner. Ben de bugün kontrole gidiyorum tarih verir herhalde. Ayyyy çok heyecanlı ya gece uyuyamadım hiç:)
masallahBen geldim:)kiloları gayet iyi 2745 2850. 3 ocağa gün aldık doğum için. Beklerlerse :)ozamana kadar 3 kilo olurlar inşallah