2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Doktor 38 bitince almayı planlıyor. Dayanırlarsa 38+5 olacak doğum tarihleri. Hareketleri takip et dedi. Hareketler yavaşlar yada durursa, kilo almaları durursa hemen alıcaz dedi. Bu saatten sonra artık sıkıntı yok diyor, çok şükür. Haftaya cmtsi bir sonraki kontrol. Sen ne zaman gideceksin doktora?

Doktor 38 bitince almayı planlıyor. Dayanırlarsa 38+5 olacak doğum tarihleri. Hareketleri takip et dedi. Hareketler yavaşlar yada durursa, kilo almaları durursa hemen alıcaz dedi. Bu saatten sonra artık sıkıntı yok diyor, çok şükür. Haftaya cmtsi bir sonraki kontrol. Sen ne zaman gideceksin doktora?
Çarşamba gidicem canım ben de açılma vardı okadar beklemez benimkiler :110:

Kızlar bebeklerinize kaz tüyümü yastık yün yastık mı aldınız? Biz cmtsi kaz tüyü yastık almıştık. Simdi internette baska bir markada yün yastigin indirimde oldugunu gördum. Hangisi daha saglikli?

Kızlar bebeklerinize kaz tüyümü yastık yün yastık mı aldınız? Biz cmtsi kaz tüyü yastık almıştık. Simdi internette baska bir markada yün yastigin indirimde oldugunu gördum. Hangisi daha saglikli?
Canım biz kendimiz yaptık yün yastığı sağlıklı diye. Ama zaten ilk başta kullanmıyoruz yastığı

ben aldıgımız kaz tuyunu iade edeceğim. iki tane elyaf alırım sırtlarını yükseltmek için.ufak olanlardan.
Elyaf da var uyku setinin içinde almıştım canım ama bana hiç sağlıklı gelmiyor çünkü vücut ısısını fazla yükseltiyor elyaflar kullanmayı düşünmüyorum
Buarada yarın kontrol var çok heyecanlıyım:anneadayı:

Elyaf da var uyku setinin içinde almıştım canım ama bana hiç sağlıklı gelmiyor çünkü vücut ısısını fazla yükseltiyor elyaflar kullanmayı düşünmüyorum
Buarada yarın kontrol var çok heyecanlıyım:anneadayı:
Doktorda bana 1 yaşından sonra tavsiye ediyoruz dedi. Hiç yastik almamaya karar verdim. Bu akşam eşim diger yastiklari iade edecek. Hayırli güzel haberlerini aliriz yarin insallah:))

tecrübeli ikiz anneleri merhaba size sormak istediğim oda yaptınız mı yaptıysanız nasıl yaptınız fotoğraf atabilirmisiniz beşik nasıl aldınız bebek arabası vs. çok kararsızım yavaş yavaş bakmak istiyorum

Mrh kızlar ben doğum yaptım çok şükür..oğlum 2760gr kızım 2140gr doğdu..lohusalik zor geçiyor yalnız. .
Merak ediyordum seni Can'ım,yarım kilo fark varmış arada ama sanırım küveze girmediler en güzeli bu. Sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallah, lohusalık bir iki hafta zorlar sonra herşey normale döner. Ben de bugün kontrole gidiyorum tarih verir herhalde. Ayyyy çok heyecanlı ya gece uyuyamadım hiç:)

Merhaba arkadaslar bende 9 aralıkta dogum yaptm 31+3 gunluk kan tranfuzyon baslamıştı bebeklerım su an kuvezde lutfen dualarınızdan eksık etmeyın dogum yapanlara da allah sıfa versın bebeklerını saglıklı huzurlu buyutmeyı nasıp etsın
Can'ım Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah bebeklerini

Merak ediyordum seni Can'ım,yarım kilo fark varmış arada ama sanırım küveze girmediler en güzeli bu. Sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallah, lohusalık bir iki hafta zorlar sonra herşey normale döner. Ben de bugün kontrole gidiyorum tarih verir herhalde. Ayyyy çok heyecanlı ya gece uyuyamadım hiç:)
Doktordan gelince yaz canım:)

X