2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Can'ım sende de açılma vardı değil mi?
yok canımyani şu ana kadar yoktu yarın muayeneye gidecem bakalım ne diyecek senin açılma sana bi sıkıntı veriyor mu inşallah vakti zamanında yavrularımızı kucağımıza alsaydık senin drun normal doğum gibi bir planı var mı peki

Yok canım sezeryan olacak hiç normal doğum konuşmadık. Açıklık hissetmedim hiç ben bazen sancım oluyor sadece

Rahim ağzı açıklığı olan bendim geçen hafta gittiğimde 1cm di.dün yine kontrolüm vardı pelviks 1.6 ydi sanırım açıklığım aynı kalmış . 14 Aralık yani çarşamba günü doğum olacak inşallah o güne kadar sabredebilirse bebişlerim . Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Benim de 2.2 çıktı canım bakalım ne kadar bekliycekler

Aynı kalmamış canım biraz uzamış benimde dün 2 cm di 15 aralıkta doğum seninle bi gün arayla doğumumuz olcak :) hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Aynı kalmamış canım biraz uzamış benimde dün 2 cm di 15 aralıkta doğum seninle bi gün arayla doğumumuz olcak :) hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Pelviks de incelme var bende.çatı muayenesinde de rahim ağzı açıklığı 1 cm . 2-3 cm olsaydı hemen sezeryan a alacaktı . evet inşallah bir gün arayla olacak dogumumuz .

Kızlar benim de doğum 15 Aralık görünüyor Bebişlerinizin kilosu nasıl aceba N nihan_16 C Cnsrhn1907
Benim doktorum sağlıklı bir ölçüm yapamıyorum dedi . hepsi birbirine karıştı diyor . oğlum kafasını rahim ağzına sokmuş zaten ama yaklaşık 2500 civarındalar.seninkiler de öyleydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam .

Evet cnm bakalım son hafta ne olacak..Hayırlı dogumlarimiz olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…