-
- Konu Sahibi kalbiminozu
- #13.761
Evet alttan ölçtü. Bana da çok geldi iki hafta ama bilmiyorum ki rahim ağzı 2.5 in altında her an doğum olabilir kendini yorma ayakta kalma dedi. Beni de telaş sardıHadi gözün aydın cnm..Rahim ağzını alttan mi ölçü? Bir de 2 hafta çok değil mi haftada görse daha iyi bence..
Can'ım ben 28. Haftada olmuştum çok azaldı hareketler doktor da normal demiştiKızlar aranızda cıger gelıştırcı ıgne yaptıranlar varmı ben ıkıncı dozu oldum bu gun bebeklerın hareketlerı cok yavasladı cok az kıpırtı hıssedıyorum artk
Can'ım seninkiler kilo olarak nasğHadi gözün aydın cnm..Rahim ağzını alttan mi ölçü? Bir de 2 hafta çok değil mi haftada görse daha iyi bence..
2.5 kg gördük çok şükür..P. tesi doğum tarihini kararlaştiracagiz..o zamana kadar biraz daha alirlar inşallah..senin bebişlerin kilosu da iyi maşallah..senin doğum nerde olcak cnm?Can'ım seninkiler kilo olarak nasğ
önceki doğumlaarım 28. ve 34.haftaydı erken olmuştu bu sefer de her ihtimale karşı yaptıurmak istedi ikiz gebelik ne olur ne olmaz diye yapalım dedi hocaSen nıye yaptırdn erken dogum ıhtıml mı var
Diyarbakır'da olacak inşallah korkuyorum çok inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz2.5 kg gördük çok şükür..P. tesi doğum tarihini kararlaştiracagiz..o zamana kadar biraz daha alirlar inşallah..senin bebişlerin kilosu da iyi maşallah..senin doğum nerde olcak cnm?
Can'ım sende de açılma vardı değil mi?önceki doğumlaarım 28. ve 34.haftaydı erken olmuştu bu sefer de her ihtimale karşı yaptıurmak istedi ikiz gebelik ne olur ne olmaz diye yapalım dedi hoca
yok canımyani şu ana kadar yoktu yarın muayeneye gidecem bakalım ne diyecek senin açılma sana bi sıkıntı veriyor mu inşallah vakti zamanında yavrularımızı kucağımıza alsaydık senin drun normal doğum gibi bir planı var mı pekiCan'ım sende de açılma vardı değil mi?
Yok canım sezeryan olacak hiç normal doğum konuşmadık. Açıklık hissetmedim hiç ben bazen sancım oluyor sadeceyok canımyani şu ana kadar yoktu yarın muayeneye gidecem bakalım ne diyecek senin açılma sana bi sıkıntı veriyor mu inşallah vakti zamanında yavrularımızı kucağımıza alsaydık senin drun normal doğum gibi bir planı var mı peki
Biranönce kavuşursun inşallah yavrularına canımCanim ben 30+2 de dogum yaptim. Biri 1200 biri 1600 dogdu. 17. Gun oldu kuvezdeler. Sukur simdilik skntimiz yok. C8ger gelistiriciler kurtardi bizi. Solunum skntsi hic yasamadik c9k sukur. 2 kiloyu bekliyoruz. Allaha emanet yavrularimiz.
Benim de 2.2 çıktı canım bakalım ne kadar bekliyceklerRahim ağzı açıklığı olan bendim geçen hafta gittiğimde 1cm di.dün yine kontrolüm vardı pelviks 1.6 ydi sanırım açıklığım aynı kalmış . 14 Aralık yani çarşamba günü doğum olacak inşallah o güne kadar sabredebilirse bebişlerim . Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Aynı kalmamış canım biraz uzamış benimde dün 2 cm di 15 aralıkta doğum seninle bi gün arayla doğumumuz olcak :) hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bebişlerimizRahim ağzı açıklığı olan bendim geçen hafta gittiğimde 1cm di.dün yine kontrolüm vardı pelviks 1.6 ydi sanırım açıklığım aynı kalmış . 14 Aralık yani çarşamba günü doğum olacak inşallah o güne kadar sabredebilirse bebişlerim . Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Pelviks de incelme var bende.çatı muayenesinde de rahim ağzı açıklığı 1 cm . 2-3 cm olsaydı hemen sezeryan a alacaktı . evet inşallah bir gün arayla olacak dogumumuz .Aynı kalmamış canım biraz uzamış benimde dün 2 cm di 15 aralıkta doğum seninle bi gün arayla doğumumuz olcak :) hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Ben rahim uzunluğu sandım canım az kaldı dayanırlar inşallah bebişlerimizPelviks de incelme var bende.çatı muayenesinde de rahim ağzı açıklığı 1 cm . 2-3 cm olsaydı hemen sezeryan a alacaktı . evet inşallah bir gün arayla olacak dogumumuz .
Kızlar benim de doğum 15 Aralık görünüyor Bebişlerinizin kilosu nasıl aceba N nihan_16 C Cnsrhn1907Aynı kalmamış canım biraz uzamış benimde dün 2 cm di 15 aralıkta doğum seninle bi gün arayla doğumumuz olcak :) hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Benim doktorum sağlıklı bir ölçüm yapamıyorum dedi . hepsi birbirine karıştı diyor . oğlum kafasını rahim ağzına sokmuş zaten ama yaklaşık 2500 civarındalar.seninkiler de öyleydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam .
Evet cnm bakalım son hafta ne olacak..Hayırlı dogumlarimiz olsun inşallah.Benim doktorum sağlıklı bir ölçüm yapamıyorum dedi . hepsi birbirine karıştı diyor . oğlum kafasını rahim ağzına sokmuş zaten ama yaklaşık 2500 civarındalar.seninkiler de öyleydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam .