2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

İyi geceler arkadaslar benım bebeklerde kan tranfızyon baslamş perınataloga gıttm saglıkları ıyı fakat cıger gelıstırıcı olup dogumun gerceklesmesını ıstedı cok korkuyorum lutfen bana ve bebeklerım ıcn dua edın onlara bısey olck dıye cok korkuyorum

Can'ım çok geçmiş olsun, hiç bilgim yok bu konuda inşallah sorunsuz alırsın kucağına bebeklerini. Bunu kendi doktorun mu farketti? Sen perinatoloğa tesadüfen mi gittin?
Saol canım evet kendı doktorum farkettı ıkıncı kez renklı ultrasona gonderdı orda cıktı gun icinde kendı doktorum tanıdıgı hocacı prof olan perınatolga gonderdı bu gun yıne cıger gelıstırcı ıgne olcam cuma gunu almayı dusunuyor cok korkuyorm karnımda yın guvender cıktıklarında neler olack yavrularım once allaha sonra doktorlara emanet dualarınızdan eksık etmeyın nolur

Kontrolden geldim arkadaşlar, bebekler gayet iyi 2330 ve 2200 gram ama rahim ağzı açılmış doğuma hazır ol dedi doktor. Keşke 2 hafta daha bekleseler
inşallah beklesinler yavrucuklar birazdaha tekrar kontrole ne zaman çağırdı peki bende cuma günü gidecem kontrole bakalım bizimkiler nasıl

Kızlar aranızda cıger gelıştırcı ıgne yaptıranlar varmı ben ıkıncı dozu oldum bu gun bebeklerın hareketlerı cok yavasladı cok az kıpırtı hıssedıyorum artk

Kızlar aranızda cıger gelıştırcı ıgne yaptıranlar varmı ben ıkıncı dozu oldum bu gun bebeklerın hareketlerı cok yavasladı cok az kıpırtı hıssedıyorum artk
bende yaptırdım drum azalabileceğini söyledi endişelenme dedi 31.hafta yapılmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…