- 20 Mart 2016
- 291
- 178
- 41
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
- #13.741
Selam canım, cumartesi kontrolum. Bu hafta protein agirlikli beslenmeyi abarttim. İse yaradimi cmtsi gorecegiz. Sen gittinmi kontrole?Can'ım sen naptın? Gittin mi doktora yine?
Benim de yarın kontrol bakalım ne diyecek? Muz ve süt ye bol işe yarar diyorlar.Selam canım, cumartesi kontrolum. Bu hafta protein agirlikli beslenmeyi abarttim. İse yaradimi cmtsi gorecegiz. Sen gittinmi kontrole?
Hergün yiyorum, birazda yurumeye basladim kan dolasimi olsun diye. Sute pekmez koyup iciyordum.Benim de yarın kontrol bakalım ne diyecek? Muz ve süt ye bol işe yarar diyorlar.
Ben çok süt içemiyorum da muz ve cevizi çok yiyorum bir de doktor hep sola yat dedi ona da dikkat et beslenmeleri için inşallah gelişirlerHergün yiyorum, birazda yurumeye basladim kan dolasimi olsun diye. Sute pekmez koyup iciyordum.
Saol canım. Ben saga yatiyordum genelde. Sola yatmaya calisayim.Ben çok süt içemiyorum da muz ve cevizi çok yiyorum bir de doktor hep sola yat dedi ona da dikkat et beslenmeleri için inşallah gelişirler
Can'ım çok geçmiş olsun, hiç bilgim yok bu konuda inşallah sorunsuz alırsın kucağına bebeklerini. Bunu kendi doktorun mu farketti? Sen perinatoloğa tesadüfen mi gittin?Boyle bı olay yasayan varmı lutfen yazın
Saol canım evet kendı doktorum farkettı ıkıncı kez renklı ultrasona gonderdı orda cıktı gun icinde kendı doktorum tanıdıgı hocacı prof olan perınatolga gonderdı bu gun yıne cıger gelıstırcı ıgne olcam cuma gunu almayı dusunuyor cok korkuyorm karnımda yın guvender cıktıklarında neler olack yavrularım once allaha sonra doktorlara emanet dualarınızdan eksık etmeyın nolurCan'ım çok geçmiş olsun, hiç bilgim yok bu konuda inşallah sorunsuz alırsın kucağına bebeklerini. Bunu kendi doktorun mu farketti? Sen perinatoloğa tesadüfen mi gittin?
Son zamanlar çok zor geçiyor cnm..sol kalçama 2 gündür bir ağrı girdi ki ayagimi yere basamiyorum..yuruyemiyorum bile..Doktorumla haftaya sezeryan günü kararlaştiracagiz insallsh..o zamana kadar acil bir durum olmazsa..sen nasılsın? Muayeneler iyi gidiyor mu?melike aydoss canım nasılsın? Nasıl geçiyo
İnşallah iki hafta daha dayanirlar canimKontrolden geldim arkadaşlar, bebekler gayet iyi 2330 ve 2200 gram ama rahim ağzı açılmış doğuma hazır ol dedi doktor. Keşke 2 hafta daha bekleseler
İnşallah Can'ımİnşallah iki hafta daha dayanirlar canim
inşallah beklesinler yavrucuklar birazdaha tekrar kontrole ne zaman çağırdı peki bende cuma günü gidecem kontrole bakalım bizimkiler nasılKontrolden geldim arkadaşlar, bebekler gayet iyi 2330 ve 2200 gram ama rahim ağzı açılmış doğuma hazır ol dedi doktor. Keşke 2 hafta daha bekleseler
İki hafta sonraya randevu verdi canım. İnşallah seninkiler de iyidirinşallah beklesinler yavrucuklar birazdaha tekrar kontrole ne zaman çağırdı peki bende cuma günü gidecem kontrole bakalım bizimkiler nasıl
bende yaptırdım drum azalabileceğini söyledi endişelenme dedi 31.hafta yapılmıştımKızlar aranızda cıger gelıştırcı ıgne yaptıranlar varmı ben ıkıncı dozu oldum bu gun bebeklerın hareketlerı cok yavasladı cok az kıpırtı hıssedıyorum artk
Hadi gözün aydın cnm..Rahim ağzını alttan mi ölçü? Bir de 2 hafta çok değil mi haftada görse daha iyi bence..Kontrolden geldim arkadaşlar, bebekler gayet iyi 2330 ve 2200 gram ama rahim ağzı açılmış doğuma hazır ol dedi doktor. Keşke 2 hafta daha bekleseler