2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim ben öyle hayatım boyunca çok ani yasatabilen bir insan olamadim. En güzel anlarında bile hep sorumlularım vardı aklımda... nasıl oldu bilmiyorum ama o sezeryan anında o kadar güzel ani yaşayabildim ki anlatamam.. tavsiyem anne olacaklar hiç birşey götürmeyin kafanızda ameliyathaneye... sadece siz ve bebeklerinizi olsun aklınızda ani doya doya yaşayınn. En derininden hemde... ben şu anda o 1 saati düşündüğümde ağzım kulaklarima variyor.... çok mutlu anlarım oldu kendimce Rabbimin en şanslı kullarından biriyim ama bu bir başka ... bambaşka..m sağlıcakla inşallah. ..m

Hay masallah :) ben 18 almisim canim 9 gitti 9 duruyo 3 gun oldu gazdan biz de cekiyoruz sut kompostolari yapti sanrim dut icmisim perisan olduk butun gece zor surekli memedeyiz ama
COk guzel duygularmis rabbim bekleyen herkese evlat nasip etsin hamile herkesin sag saglim kucagina almasini saglasin insallah

Şimdi doğurmuşsundur çoktan bebeklerinle göz göze bakışıyorsundur inşallah. Allah sağlıkla sıhhatle evinize çıkmayı nasip etsin. Bekleyen tüm anneler için Rabbim bebeklerimize ruh ve beden sağlığı versin.

Ben de korkuyorum heran panikle geçiyo ya bişey olursa diye. Doktorum 1350 be 1500 kiloda olan ikizler sadece 2 gün küvözde kaldı taburcu olup gittiler dedi korkma artık 33 oldun dedi ama yine rahatlamadım
Evet artık bende sıkıntı çıkmaz diye tahmin ediyorum. Dün rüyama girdi kar yagmış başka hastanede doğurmak zorunda kalmıştım.

Kızlarr dün saat 1buçuk gibi aldılar ameliyata böyle bir heyecan böyle bir duygu yok bu dünyada.. yaprak gibi titreyerek girdim doğuma ama onları onilk gördüğüm an dünyalara bedel... küvöz durumumz olmadı şimdilil çok şükür yanımdalar biraz emmede sıkıntımız var mama takviye yapıyoruz ama cuk cuk almıyorlar mamayı da.. dilerim hepiniz evlatlarınıza sağsalim kavuşursunuz

Can'ım gözün aydın. Sağlıkla büyüsünler. Kaç haftalık kaç kilo doğdular acaba?

Hayırlı olsun canim Allah analı babalı buyutsun..ben de Mrk ediyorum kaç kg doğdular..benim de kızım oğluma göre geriden geliyor..

Merhaba arkadaşlar serviks kısalığı vardı bende erken doğum riskim vardı 16 mm ölçülmüştü 31+6da ve 33. Haftada 17 mm ölçülmüştü bugün kontrolüm vardı 35. Haftada 36 mm ölçüldü uzamış yani şok oldum.. Hemde ev yerleştiriyorum kesin kısalmıştır dedim yatamadım dinlenemedim yani 15 aralıkta 37+1 ken sezeryanla kısmetse doğum yapacağım

Merhaba kızlar.
Kontrolüm vardı bugün.serviks çok incelmiş elle muayene etti 1cm açıklık varmış. Nst de sancı çıktı. Biraz daha idare eder dedi haftaya yine gel dedi gönderdi. Hiçbir ilaç iğne vermedi. Gerçekten haftaya kadar bekler mi bebekler. Çok merak ediyorum.

Bekleyebilirler canım açıklığı haftalarca bekleyenler var içini rahat tut. Bu sancıyı hissetmiyormusun nst çıkıyor ben onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…