2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Can'ım sen de tehlikeli eşiği atlattın şükür 35 oldun iki haftan kaldı galiba tarihi belli mi?
34+1 olduk çok şükür cnm..Ancak kızım 1-2 hafta geri den geliyor..Henüz tarih vermedi doktor..ciğer geliştirici yapmasini isteyecegim..kasılmalarim arttı özellikle geceleri..sen yaptirmiştin di mi ciğer geliştirici iğneden? Nasıl Yapılıyor tup bebek ilaçlari gibi mi?

Yaptım canım kalçadan yapılıyor 24 saat arayla iki iğne yedim:)ama 28.haftada yaptım

Ciğer geliştirici iğnenin etkisi 1 haftaymış doktorum öyle demişti bana. Çok acil bişey olmadıktan sonra yapmam dedi. Kasılma dediğiniz ağrı mi oluyor.

Ayy ne güzel olmuş şükür canım darısı bizlere

Oyy maşallah ya. Darısı başımıza. Ciğer geliştirici olmuş muydu.

Can'ım gözün aydın cok Sevindim senin adına. Şen'inle Doğum tarihlerimiz yakın olur demiştik. Bende haftaya persembe 37 de Doğum yapicam ins. Allahım bize de nasip etsin sağ salım sağlıklı bi şekilde eve gelmeyi.

Ben ameliyattan 1 saat sonra ayaga kalktim cok sasirdilar ne kadar erken kalkarsan o kadar cabuk toparlaniyorsun 2. saatte gaz cikarmayi basarabildim sonrasi kolay zaten bebekler icin ilk oglumda kullandigim cok da memnun oldugum dr browns biberonlardan aldim cam sise yeni dogan emzigiyle birlikte emzik numarasi 1 yine cok memnunum mide gazi sorunumuz olmuyor hic hava yutmuyorlar memeye destak mama ver dediler bende cok sut olmadigindan mamaya destek meme veriyorum eger ilk dogumum ikiz olsaydi suphesiz daha kolay buyuturdum ihtiyaclari farkli oldugu icin cok yorucu oluyor. ikizler birlikte uyuyup birlikte uyaniyorlar ayni anda acikip altlarini pisletiyorlar sak suk hallediyorsun hemen gece boyu uyumadilar diyelim sabah muhakkak uyuyorlar o arada dinlenebiliyorsunuz siz ama benim obur oglan o saatte uyanik oldugundan ve cok kucuk ve cok hircin oldugundan biz tukendik... oglan memeyi damagina oturtamiyor cap vup sesleri cok cikariyor o yizden kiz da surekli agzimda dursun istiyor e benim meme oluyor kirli dede corabi folofos... tek basima halledemeyip anneme geldim dogum iznimi burada gecirecegim babamizsiz... ne kadar dayaniriz bilemiyorum oglum babayi pek aramiyor ama ben cok ozledim en kucuk bez bile buyuk geldi ama dedikleri dogru kucukler cabuk toparliyor 1 numara beze gectik bile ilk zaman ememedikleri icin hemen sarilik oluverdiler ama zar zor kuvezsiz atlattik her saat basi zorla hatta tabiri caizse tekme tokat emzirdik mama verdik cocuklara cunku surekli uyuyorlar

Benim ilk cocuklarim olacak cumartesi dogumum insallah 37+2 de sizinkiler kacar kilo dogmustu 20 kilo verdim dediniz kac almistiniz ki benim en son 17 ydi korkumdan bakamiyorum :)

Maşallah canım sana hemen toparlamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…