- 20 Mart 2016
- 291
- 178
- 41
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
- #13.701
Ben bir kere girdim. Oda bebeklerin hareketleri yavaslamis gibi gelmisti bana. Bir daha girmedim.Arkadaslar nst kacıncı hafta gırıyoruz
Ben 18.haftadan itibaren girdim her kontrolumde:)Benım kontrolum 31 hafta da şimdılık sancım yok cok sukur merak edıyorum heycanlanıyorum zaman daraldıkca
Siz niye çok erken gırdınızBen 18.haftadan itibaren girdim her kontrolumde:)
Canım korkma riskli haftaları geçtik bence bende kendikime şaşırdım hiç yatmadım ev yerleştiriyorum ve serviks uzamış.. Bence bekler çünkü bu konuyu araştırırken 2 cm açıklıkla bile haftalarca bekleyeni okudum..Merhaba kızlar.
Kontrolüm vardı bugün.serviks çok incelmiş elle muayene etti 1cm açıklık varmış. Nst de sancı çıktı. Biraz daha idare eder dedi haftaya yine gel dedi gönderdi. Hiçbir ilaç iğne vermedi. Gerçekten haftaya kadar bekler mi bebekler. Çok merak ediyorum.
Karnm sertlesiyoduSiz niye çok erken gırdınız
Evet bende sana çok şaşırdım. İyi olmuş rahatlamissindir. Benimde biranda inceldi.inşallah dediğin gibi olur. Hafif ağrılarım var benimde. Hayırlısı artık.Canım korkma riskli haftaları geçtik bence bende kendikime şaşırdım hiç yatmadım ev yerleştiriyorum ve serviks uzamış.. Bence bekler çünkü bu konuyu araştırırken 2 cm açıklıkla bile haftalarca bekleyeni okudum..
Geçmiş olsun canım benim dr ilaç kullanma demişti benimde bir ay sürdü nane limon ihlamurla meyveyle geçirmeye çalış ateşin olursa hiç bekleme tabi ateşli hastalıklar tehlikeliGrip oldum ben napsam sizce arasam mı doktoru. İlk defa geçiriyorum bi zararı var mı bebişlere ilaç içmiyorum gerçi ama
Geçmiş olsun. Ateşlenirsen doktora git, bi arkadaşım ateşlenince geç gitti, suyu azalmıştı. İhmal etme canım.Grip oldum ben napsam sizce arasam mı doktoru. İlk defa geçiriyorum bi zararı var mı bebişlere ilaç içmiyorum gerçi ama
Arkadaslar karnınız yamuluyormu benım bebegımın bırının hareketlerı azaldı ve yamuk duruyo gıbı gelıyo acaba ben mı evham yapıyorum lutfen cvp yaznGeçmiş olsun. Ateşlenirsen doktora git, bi arkadaşım ateşlenince geç gitti, suyu azalmıştı. İhmal etme canım.
Benim de öyle canım biri hareketli diğeri hareketsiz yeri mi dar bilmiyorum ki yamuk da duruyor sankiArkadaslar karnınız yamuluyormu benım bebegımın bırının hareketlerı azaldı ve yamuk duruyo gıbı gelıyo acaba ben mı evham yapıyorum lutfen cvp yazn
En son ne zamn kontrole gıttın canım senınde mı tek yumurta ıkızıBenim de öyle canım biri hareketli diğeri hareketsiz yeri mi dar bilmiyorum ki yamuk da duruyor sanki
Yok canım çift yumurta benim. Çarşamba kontrol var, en son salı gitmiştim hareketsizdi diye sorun çıkmadı şükür ama kendi doktorum değildi. Çarşamba kendi doktoruma giderimEn son ne zamn kontrole gıttın canım senınde mı tek yumurta ıkızı
Canım kaç kilo olmuşlar ?zaten artık yavaşlar gelişim doktor 28 den sonra yavaşlar demişti korkma şükür 33 ü geçiyoruz stres yapma biraz daha giderler inşallahBugun kontrole gittim arkadaslar, bebeklerin kilo alimi yavaslamaya baslamiskilo alimi durdugunda bebekleri alacagiz dedi doktor.
2,100 grlar. İki hafta öncede 2 idiler. İki haftada 100 er gr alininca uzuldumCanım kaç kilo olmuşlar ?zaten artık yavaşlar gelişim doktor 28 den sonra yavaşlar demişti korkma şükür 33 ü geçiyoruz stres yapma biraz daha giderler inşallah