2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ben de Çarşamba girdim hareket azaldı diye. 33. Haftadayım sancı çıkmadı ama alt karnımda ağrı oluyor gerildiği için heralde Çarşamba kontrol var bakalım ne diyecek. Ben iyice ağırlaştım kızlar 14 kilo aldım daha da alırım :110:

Merhaba kızlar.
Kontrolüm vardı bugün.serviks çok incelmiş elle muayene etti 1cm açıklık varmış. Nst de sancı çıktı. Biraz daha idare eder dedi haftaya yine gel dedi gönderdi. Hiçbir ilaç iğne vermedi. Gerçekten haftaya kadar bekler mi bebekler. Çok merak ediyorum.
Canım korkma riskli haftaları geçtik bence bende kendikime şaşırdım hiç yatmadım ev yerleştiriyorum ve serviks uzamış.. Bence bekler çünkü bu konuyu araştırırken 2 cm açıklıkla bile haftalarca bekleyeni okudum..

Canım korkma riskli haftaları geçtik bence bende kendikime şaşırdım hiç yatmadım ev yerleştiriyorum ve serviks uzamış.. Bence bekler çünkü bu konuyu araştırırken 2 cm açıklıkla bile haftalarca bekleyeni okudum..
Evet bende sana çok şaşırdım. İyi olmuş rahatlamissindir. Benimde biranda inceldi.inşallah dediğin gibi olur. Hafif ağrılarım var benimde. Hayırlısı artık.

Grip oldum ben napsam sizce arasam mı doktoru. İlk defa geçiriyorum bi zararı var mı bebişlere ilaç içmiyorum gerçi ama

Grip oldum ben napsam sizce arasam mı doktoru. İlk defa geçiriyorum bi zararı var mı bebişlere ilaç içmiyorum gerçi ama
Geçmiş olsun canım benim dr ilaç kullanma demişti benimde bir ay sürdü nane limon ihlamurla meyveyle geçirmeye çalış ateşin olursa hiç bekleme tabi ateşli hastalıklar tehlikeli

Bugün prematüreannesi bi arkadaş bendeydi. 29 haftalık 1000 gram doğmuş bebeği ve şuan çok sağlıklı herşey olacağına varır biz çok stres yapıyoruz inş sağ salim alırız kucağımıza küveze girmeden

X