-
- Konu Sahibi kalbiminozu
- #13.661
Çok az kilo almışsın ya maşallah ben 65 ile başladım 77 oldumBenim sütüm henüz gelmedi bugün gelmesini umut ediyorum çünkü biraz şişti göğüslerim. Bende nuk yeni doğan cam biberon almıştım onları kullaniyorum. Sanki onlar da memnun. Önce kendimi bok vos emziroyorum sonra da biberonla bebek aç 1 veriyorum. 30 ml. 2 3 saate bir.. Bez çok sıkıntı 0 olsa da 1 numara olsa da tasio sürekli.... aman kızlar dikkat kıyafet yetmiş bu gece sadece 3 kez kostüm degistirdiler. Sürekli hemen sabunla yıkayıp kurutuyoruz... ve tabi ki her şey çok büyük ama çok önemli değil çünkü iki kat falan pamuklu bişeylerle sariyoruz.. Tüm odalar 25 c de sabit ancak kıyafetlerini değiştirirken usuyor kuzular... ayağa da mecburen kalkiyorusujuz zaten o merak kendin yapma istegi. Ani kaçırmama istegi... ama zor doğruluyorum sanki rahim beni one çekiyor...
Kilo ya gelince 63 le hamile kalmistim
69 la sezeryana girdim. Bu sabah 63 um ama bi futbol topu büyüklüğünde bi şişlik var önümde...
Hic korkma bu gun benim 26 kilo oldu verdigim 19.5 kilo almistim hala lohusayim bebeklerim 2 kiloya yakin dogdular. haftan cok guzel ben 36. haftamda dogum yaptim seninkiler coktan 3e yaklasmislardir. yaklasmamis olsalar bile haftalari guzel masallah. kiloya cok bakmio drlar kendo kendine nefes alabiliyorsa emebiliyorlarsa zaten veriyorlar kucaginiza... rahat ol hersey cok guzel olacak dilerim gazsiz bebekler olurlar biz gazdan cok cekiyoruz nolur yavrularimi da alin dialariniza biraz olsun huzurlu uyusunlar... cok cekiyorlar garibanlarBenim ilk cocuklarim olacak cumartesi dogumum insallah 37+2 de sizinkiler kacar kilo dogmustu 20 kilo verdim dediniz kac almistiniz ki benim en son 17 ydi korkumdan bakamiyorum :)
Sagol canim darisi basiniza insallah :)Maşallah canım sana hemen toparlamışsın
Gözünüz aydın bu hangisiydi sorunuz gulumsetti beniBu gün ogullarimizi alıp taburcu olduk... inanilmaz bir duygu... 36+0 da... 2370 ve 2090 gr olarak dogdular.... kuveze gerek kalmadı.... şimdi evimizde mışıl mışıl uyuyorlar... sütüm henüz gelmedi mama ile idare ediyoruz... ve benim en çok kurduğum cümle "bu hangisiydi" .....
Bugun doguma girdin galiba Allahım kolaylik versinBenim ilk cocuklarim olacak cumartesi dogumum insallah 37+2 de sizinkiler kacar kilo dogmustu 20 kilo verdim dediniz kac almistiniz ki benim en son 17 ydi korkumdan bakamiyorum :)
Böylr doğum haberleri geldikçe bende heyecanlanmaya başlıyorum. Acayip duygusallaştım bu ara, herşeye ağlamak istiyorum İnşallah bebekleri sağlıcakla al kucağına canım. Neden 35+6 da aliniyor canım? Daha fazla durmadiklari icinmi?Kızlarr salı günü doğuma giriyorum allahın izniyle.. 35+6 olucaz o gün. Hem korku hem heyecan hem panik tüm duyguları bi anda yaşıyorum. Yavrularımı sağsalim kucağıma alıp bi ohh desemm dünyalar benim olucak. Saat 11de yatışım yapılıcakmış tetkikler falan yapılıcak saat 1gibi de doğum dedi doktorum. Dualarınızı bekliyorumm
Kızım oğluma göre biraz daha minnak doktor makas açılmadan almak en iyisi dedi her gün doppler bakıyor nst ye alıyor salı günü alıyim dedi dün de.. 29dan 36ya geldim ben şiddetli kasılmalarla bu kadar durması aslımda mucize benim için.Böylr doğum haberleri geldikçe bende heyecanlanmaya başlıyorum. Acayip duygusallaştım bu ara, herşeye ağlamak istiyorum İnşallah bebekleri sağlıcakla al kucağına canım. Neden 35+6 da aliniyor canım? Daha fazla durmadiklari icinmi?
Anladım canım, çok iyi gelmişsiniz bu haftalara. İnsallah darısı kazasız belasız bizim başımıza.Kızım oğluma göre biraz daha minnak doktor makas açılmadan almak en iyisi dedi her gün doppler bakıyor nst ye alıyor salı günü alıyim dedi dün de.. 29dan 36ya geldim ben şiddetli kasılmalarla bu kadar durması aslımda mucize benim için.
Benimkier 36 da doğru ki kuveze girdi on gün ordan hastane enf. bulaştı onbeşinci gün imza atıp sorumluluğu kabul edip kızı çıkarttım kaybettiler çocuğu kaç çeşit antibiyoyk kkulandi o nedenle yatin dinlenin erken d ogurmayin yoğun bakimlar da her türlü enf. var bizimkiler küçük olduğu için bulaşma riski varGeçen kontrolde bakmadı servikse. Doktoruma da rahatlama geldi 32 haftadan sonra dogarlarsa dogsunlar modunda. Biz hiç doğum tarihi falan da konuşmadık. Her hafta kontrole gidiyorum. Hakkımızda hayırlısı artık.
Ayy canım ya cok uzuldum kız ıyı dımı sımdı allah onu sana bagışlasın sanada acil şifalar versın ınsallah canım doktor hatası da mı varBenimkier 36 da doğru ki kuveze girdi on gün ordan hastane enf. bulaştı onbeşinci gün imza atıp sorumluluğu kabul edip kızı çıkarttım kaybettiler çocuğu kaç çeşit antibiyoyk kkulandi o nedenle yatin dinlenin erken d ogurmayin yoğun bakimlar da her türlü enf. var bizimkiler küçük olduğu için bulaşma riski var
Çok geçmiş olsunBenimkier 36 da doğru ki kuveze girdi on gün ordan hastane enf. bulaştı onbeşinci gün imza atıp sorumluluğu kabul edip kızı çıkarttım kaybettiler çocuğu kaç çeşit antibiyoyk kkulandi o nedenle yatin dinlenin erken d ogurmayin yoğun bakimlar da her türlü enf. var bizimkiler küçük olduğu için bulaşma riski var
Sertlesmek nasıl oluyor? Benim sanki yumruk atıyorlar gibi oluyor sonra kendiliginden geciyor. Ben ayird edemiyorumKızlar karnınız sertleşince napıyosunuz?
Bende nefes alamayinca geriye dogru iyice uzaniyorum.Canım çok gergin oluyor nefes alamıyorum bazen iki gündür böyle
Sukurler olsun ki çok güzel emiyorlar 300 gr az doğan biraz zorlanıo ama baş ediyoruz şimdilik.Gözünüz aydın bu hangisiydi sorunuz gulumsetti benine güzel yavrucuklarimiz sağsalim alıp eve çıktınız darısı bize olsun bebisler emmeye başlamışlardır inşallah