2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Birinin başı aşağıda diğeri yukarıda. Yatmanın faydası var bence.oturamıyorum zaten ben göbekten dolayı. Bende yanımda olsunlar istiyorum her gittiğimde kuveze girerler mi diye soruyorum. Rabbim hayal ettiğimizi yaşatsın hepimize

Amin canım inşallah..Benim göbeğim bu hafta çok büyüdü ondan önce o kadar büyük değildi hatta bu hafta çatladı herhalde kilo aldı bebişlerim :)

Kizlar selamlar :) ozledim bir selam vereyim dedim gaz seansindan simdi ciktik ikizler uyumuyorlar sabaha kadar aksama kadar da buyuk oglum uyumuyor tukendik anlayacaginiz... bir turlu yazamadim size... dogum masasinda 20 kg biraktigimi soylemek istedim aranizda kilodan korkanlar varmis... gobek hala cok buyuk ama ozellikle oksururken hissediyorum buyuk oldugunu nasil toparlanir bilemedim. cok da umursamadim :) korkmayin sakir sukur gidiyor kilolar bebisler de sagliklica geliyorlar insallah size dogumda doktorumdan ogrendigim bir istatistigi soyleyim iciniz rahatlasin ikizlerin sadece yuzde ikisi dogum sonrasi yogun bakim ihtiyaci duyuyormus... fizyolojik sarilik ve memeyi kolayca kavrama disinda bir problem yasamiyorlarmis. huzurla uyuyun hepiniz evinize yavrularinizla doneceksiniz ustelik fit bir kadin olarak. operim guzel yureginizden... lohisanin dili duaya doner derler bizde allah sizin yardimciniz olsun 20 gun daha lohusayim ben siz de sifa dualariniza benim yavrularimi da alin... allaha emanetsiniz... :) :)

Bir de dogum icin sabirsizlaniyorsunuz biliyorum bel agriniz aman vermiyor nefes alamiyorsunuz mideniz her an agzinizda onu da biliyorum dogsalar da rahatlasam diye dusunuyorsunuz onu da bikiyorum ama onlar icerdeyken hayat cok daha kolaymis bunu farkettim cok klise olacak belki ama soylemek zorundayim bu gunlerinizin tadini cikarin firsat buldukca uyuyun caniniz ne istiyorsa yeyin... :) sizi seviyorum muju muju :) :)

Canım ben yine de zaman hemen geçsin gelsin oğullarım istiyorum 5 yıllık hasret bitsin artık. Allah sana kolaylık versin çocuklarını Sana bağışlasın bizlerede Zaman'ında kucağına almayı nasip etsin

Çok sevindim küveze girmemelerine sağlıkla büyüsünler

Maşallah yavrulara çok sevindim kısa sürede de gelmisler yanina kilolari da iyi Rabbim sağlıkla hayirla büyütmeyi nasip etsin

Darısı başımıza inşallah:)

Ayy cok sevındım hemn bebeklerın yanına gelmesıne gule gule buyut ınsallah bızımkılerde gununde ve kıloları ıyı dogarlar canım

Selam canım iyiki de yazdın bize teşekkür ederiz doğum sonrasını da çok merak ediyoruz açıkçası Allah kolaylik versin uykulari bol olsun istahlari açık olsun inşallah nasıl güzel emiyirkar mi mama kullaniyurmusunuz biberon ne alalım bize tavsiyelerin var mı doğum esnasında hastanede ya da doğum sonrası için vaktin oldukça yazarsan seviniriz

Iyi akşamlar arkadaşlar çok şükür bende doğum yaptım ikizlerim oldu şükürler olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etti 37+3 günlük iken sezeryan ile doğum yaptım spinal sezeryan ile 20 gün oldu Rabbim sizleri de kurtarsın sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar lutfen dualariniza ihtiyacm var. Bugun preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi ile hastaneye yattim. Tansiyon böyle devam ederse acil sezeryan a alacklar. Daha cok kucuk bebelerim ama oncelik seni kurtarmak dediler.

Kizlar lutfen dualariniza ihtiyacm var. Bugun preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi ile hastaneye yattim. Tansiyon böyle devam ederse acil sezeryan a alacklar. Daha cok kucuk bebelerim ama oncelik seni kurtarmak dediler.
Canim Rabbim yardimcin olsun..Bebeklerin sağlıkla gelsin inşallah. .

Maşallah Güle güle büyütün yavrularinizi..darısı bize olsun inşallah..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

Mrb kizlar kaç kg ile ikizlerinize hamile kaldınız.Bendede 2 kese göründü değişik duygular içindeyim korku endişe mutluluk zorlu bi sürecmi hamilelik ve ıkiz bakmak kendi başıma bakabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…