2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Çok geçmiş olsun canım. Ne dedi dr? Kaçıncı haftandasın şimdi? Ben de akşama doğru gidicem kontrole çok heyecanlıyım
Hiç kilo falan söylemedi devlet hastanesine gittim benim doktorum Diyarbakır'da. 31 doluyor pazartesi. Kontrol dalı günü açılma yok sancı yok sadece enfeksiyon dedi

Slm kızlar ben de bugün az daha doğuruyordum... kontrolümüz vardı nst de sancılar yüksek çıktı... Rahim ağzı da 2.5 cme düşmüş... sancılar yüksek çıkınca araya haftasonu gireceği için doktorum alalım dedi... sonra biraz dinlendirdi tekrar nst çekildi sancılarım var ama ilki kadar yüksek değildi... pazartesiyi bekleyelim dedik... tekrar ciğer geliştirici yapıldı... pazartesi ola hayrola artık... durumumuza göre artık gelecek hafta içinde gün verecek... hayırlısıyla kavuşalım inşallah kuzularımıza

Canım sen evde sürekli yatıyor musun oturuyor musun bende hastaneden eve çıktım ya sürekli yatamıyorum oturuyorum o yüzden soruyorum
Genelde yatıyorum canım. Yatmazsam karnım taş kesiliyor sanki. Misafir geldiğinde falan oturuyorum kısa süreli .fazla ayakta kalınca da yürümekte zorlanıyorum. Sizinde böyle oluyor mu bilmiyorum. Dikkat et canım kendine yat dinlen çok az kaldı artık

Genelde yatıyorum canım. Yatmazsam karnım taş kesiliyor sanki. Misafir geldiğinde falan oturuyorum kısa süreli .fazla ayakta kalınca da yürümekte zorlanıyorum. Sizinde böyle oluyor mu bilmiyorum. Dikkat et canım kendine yat dinlen çok az kaldı artık
Tamam canım yatmayım bende hep o zaman çünkü senin kaç haftadır aynı kaldı rahim boyun...24 günüm kaldı inşallah o zamana kadar dayanır bebişlerim

Tamam canım yatmayım bende hep o zaman çünkü senin kaç haftadır aynı kaldı rahim boyun...24 günüm kaldı inşallah o zamana kadar dayanır bebişlerim
Geçen kontrolde bakmadı servikse. Doktoruma da rahatlama geldi 32 haftadan sonra dogarlarsa dogsunlar modunda. Biz hiç doğum tarihi falan da konuşmadık. Her hafta kontrole gidiyorum. Hakkımızda hayırlısı artık.

Geçen kontrolde bakmadı servikse. Doktoruma da rahatlama geldi 32 haftadan sonra dogarlarsa dogsunlar modunda. Biz hiç doğum tarihi falan da konuşmadık. Her hafta kontrole gidiyorum. Hakkımızda hayırlısı artık.
Yanlışlıkla yatmayım yazmışım yatayım yazcağıma.. Benimde alttaki bebeğimin poposu aşağıda diye sezeryan tarihi verdi belki senin başı aşağıdadır..benide o yüzden hastaneden çıkarmış olabilirler 32 yi geçti nasılsa doğarsa bi sorun olmayacağını düşünüyorlar belkide.. İnşallah bekler bebişlerim çünkü doğduğunda yanımda olsunlar istiyorum

X