2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

İns alırlar biraz daha kilo ama benim doktorum kiloya takılma haftaları dolsun yeter dedi. Bende kaç haftadır yatıyorum yeter ki zamanında doğsunlar.

İyi geceler arkadaslar benım de tek yumurta ıkızleım olck 29 haftaya gırdım benım belım cooook fena agrıyor gecelerıde aynı sızde de varmı acaba hepınıze allah kolaylık versın
Evet arkadaşım geceleri özellikle tüm ağrılar daha da artiyor..Bel , karin , omuz, kol..... adetliymis gibi sizliyor kalkıp biraz gezinin oturunca sabah biraz rahatliyirum. 2 gibi uyuyup saate bir uyanıp saat 5 gibi artık kalkiyorum sabah sırf o ağrıları çekmemek için.... allah yardımcımız olsun ben....

Adet tarihine göre 23 aralık ama kasım bitince alicak. 37 de alicak galiba dururlarsa insallah.
Aaa sizinle gebelik tarihlerimiz çok yakin. Sizin doktorunuz çok cesaretliymis gerçekten benim her iki doktorum periantolog ve Uzm dokt. Bekleme tarftan değil 36 dolduğu an... Ancak periantolog olan eğer istersen birkaç gün daha uzatırim dedi.... aslında bende de taşıyacak hal kalmadı Ama bakalım allah ne gosterecek...

İns sağ salım alırız Can'ım bebeklerimizi kucağımıza. Bizim bi sıkıntı yok cok sukur basından beri herşey yolunda dedi. 36 +5 oluyor aralık bası o zaman alsın istiyorum ben

Artık zor geçiyor Can'ım belağrısı çekiyorum, gece uykusuz kalıyorum gittikçe heyecan artıyor gün valla zaman yaklaştıkça korku da artıyor bilmiyorum

Selam kızlar, bende izne çıktım bu haftabaşı. Evde sıkıntıdan patladım. Sırt ağrılarım olunca eşime masaj yaptırıyorum iyi geliyor. Sokağa çıkayım desem yürüyemiyorum fazla:) yürümek belki iyi gelirdi bilmiyorum. Yarın sabah doktor kontrolüm var..

Ben de çalışmıyorum canım evde de iş yapmıyorum fazla sadece yemek ve çamaşır işini halleşiyorum ona rağmen bel Ağrı'm fazla. İnşallah iyi geçer kontrolün. Haber ver mutlaka. Benim de salı kontrolüm var. İple çekiyorum

Agrılar bebeklerin ağırlığından sanırım. Gece ne tarafıma yatsam o tarafım ağrıyarak uyanıyorum. Kilolarını ve rahin ağzını merak ediyorum. İnsalah canim iyi gecer. Doktor senide iki haftada cagiriyor degil mi?

Kızlar ne kadar zamanda gıdıyosunuz kontrole

merhaba kızlar bende epeydir tahlil yaptırmıyordum demirim çok düşmüş ilacımı da kullanamıyordum inşallah bebişleri kötü etkilememiştir bu durum salı günü kontrolümüz var hayırlısı bakalım bebişleri görmeyeli üç hafta oldu biri geride kalmıştı inşallah toparlamıştır kendini

Canım neden içmiyordub demir ilacını. Doktor çok önemli dedi bana demir ilacı için. Kusarken bile zorla içirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…