2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

kızlar dün kontrolum vardı. İkili test ikizlere yapılmadığından detay ultrason baktı doktorum. Daha önceki kontrolumde de demişti şimdi daha emin oldu. Bebeklerimden birtanesinin plesantası rahim ağzını kapatıyormuş. Plesanta previa olabilir yani 20. haftadan sonra kesinleşir dedi belki ozamana kadar yer de değiştirebilir dedi. Biraz moralim bozuldu riskli bir gebelik yaşayacağım sanırım

hoşbuldum cnm haklısında insan herşeyi düşünüyor işte yaşayıp görücez

bende detaylı usg düşünüyorum ama 20.haftada yapılıyormuş galiba. ama en azından down send konusunda için rahat etmiştir. plesenta previa sanırım rahim agzını kapatıyor bebeklerden biri. peki ne olabilir canım. yer değiştirme imkanı varmıymış. moralini hiç bozma canım. gerekirse yatarak gebelik geçireceğiz. ben öğrendiğimden beri sürekli yatıyorum. çok sıkıldım ama herşeye değer diye çoğu zaman kılımı kıpırdatmıyorum. inşallah senin içinde herşey yoluna girer.

Merhaba kızlar,
Kontrolde doktorum 2li 3 lü testleri önermediğini hatalı sonuç verdiğini NIFTY diye bir genetik testi yaptırmamı söyledi. Aranızda bu testi yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı ?

Kizlar merhaba.benim sat 25 haziran.ben adet tarihimden 1 hafta once kan verdim 858 cikti.bugun adetimi bir gun gecti dr gittim.3mm lik bir kese gordu bir tanede daha kucuk bir kese gordu.ikiz olma imkani var dedi.beta hcg de adetine 1 hafta kala 858 cikmasi yuksekmis dedi.sizin ikiz oldugu nasil.anlasildi.beta hcg ler yuksekmiydi ve benim gibi iki kese varmiydi.heyecandan catlicam valla

Hayirli olsun canim, bnm tedaviyle oldu ikixlerim ve betahcg m yuksek cikmisti, bi hafta sonra kesinlesir zaten ikiz mi tek mi. Tebrikler tkrrdan. Bu arada herkese merhabalar

merhaba canım. hayırlısı olsun. daha cok yeni. ama beta hcg adete 1 hafta kala çok yüksek çıkmış. aklıma üçüz olma ihtimalini bile getirdi. bir sonraki kontrolünde keseleri, belki kalp atışlarını bile duyarsın. ben tedaviyle bebeklerime sahip oldum. ve benim de değerim birden atağa geçmişti. hakkında hayırlısı olsun. Allahım gönlüne göre versin.

Hayirli olsun canim, bnm tedaviyle oldu ikixlerim ve betahcg m yuksek cikmisti, bi hafta sonra kesinlesir zaten ikiz mi tek mi. Tebrikler tkrrdan. Bu arada herkese merhabalar
merhaba sizin haftanız ilerdeymiş. hayırlısı olsun. nasıl gidiyor hamileliğiniz? cinsiyetleri de belli olmuştur...

merhaba sizin haftanız ilerdeymiş. hayırlısı olsun. nasıl gidiyor hamileliğiniz? cinsiyetleri de belli olmuştur...
Sagol canim cok sukur iyi gidiyor sabhalari mide yanmam oluyo tipki simdi oldugu gibi oda kahvaltidan sonra hemen uzandigim icin. Cinsiyetlerini daha dun ogrendim oda bi tanesinin kini. Kizmis, digrri kiza benziyor ddi doktorum hayirlisi artik

canım nifty sanırım harmony test oluyor galiba çok emin değilim. ama ben yaptırmayacağım. usg de ense kalınlığı ölçümü ve burun kemikleri istenilen bilgiyi verebiliyormuş. diyelimki yaptırdın ve allah korusun sonuç iyi gelmedi bebeklerine kıyabilecekmisin veya her defasında bir sıkıntı olduğu bilerek hamileliğini devam ettirebilecekmisin. bence usg yeterli diye düşünüyorum. karar senin tabi. ayrıca pahalı bir test. ben sormuştum 2500tl gibi bir rakamdan bahsetmişlerdi. hakkımızda hayırlısı olsun. bende 3 Ağustos.ta kontrolüm var o zaman ikili kontrolü olacak.

Sagol canim cok sukur iyi gidiyor sabhalari mide yanmam oluyo tipki simdi oldugu gibi oda kahvaltidan sonra hemen uzandigim icin. Cinsiyetlerini daha dun ogrendim oda bi tanesinin kini. Kizmis, digrri kiza benziyor ddi doktorum hayirlisi artik
iki prenses mi geliyor çok güzel. hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda çok da önemli değil aslında cinsiyetleri. ama senin bıdıklar baya naz yapmışlar göstermemişler bu zamana kadar. hatta biri hala naz yapıyor galiba. yanma için şurup veya ilaç kullanmıyormusun? inşallah bundan sonra sıkıntısız devam eder. sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Amin insallh canim bu surecteki herkes sagsalim dogurup kucagina alir insallh, bn 14. Haftamda gittigimde doktorum garantici olsugu icin soylememisti bana, bi daha kontrol bayramda araya girince baya uzadi, o yuzden gec ogrendim ki digeri daha tam kesinlesmedi de, cok sukir bi sorun yok mide ilaci falan almiyorum. Sabah kahvaltilarindan sonra yatmak icin uzaninca eksime gibi oluyor oda bi kac gundur var. Yarim saat otursam eksime olmaz yani. Seninkilerin cinsiyeti belli mi peki. Bnm bi arkdsn bu haftada belli olmistu

doktorun da fazla garanticiymişneyse geç olsun güç olmasın. bende sürekli yatıyorum. oturunca bel ağrısı çok oluyor. bende 10 gün önce gittiğimde biri erkek gibi dedi. diğeriyle ilgili yorum yapamadı. agustosun 3nde ikili kontrolüm var belki o zaman netleşir. sağlıklı olsunda çok önemli değil.

Selam kızlar, ben de ikizlerimi bekliyorum 9. haftadayım Allah'ım sağlıklı sıhhatli zamanında kavuştursun hepimizi bebişlerine :)

Amin cnm ins.cok arzu etmistim ikiz olur ins diye alah dualarimi kabul eder ins.kacinci haftada karninoz cikuyor ikizlerde.ve ikisininde kalbi ayni haftadami atiyor.coft kese olunca cift yumurta ikizi demi kizlar

Evt saglikli olsunlarda ins hayirlisiyla

Kızlar merhaba benide alın aranıza mucizeler inanırmısınız ? benimki tam bir mucize...ben ilk bebegime tüp bebekle hamile kaldım Bebegim bir sürü problemle dünyaya geldi. Tam 7 ay yoğun bakımda kaldı .Ne emzirebildim ne koklayabildim yawrumu tam 9 ameliyat geçirdi ve 7 ayın sonunda makinalara baglı olarak eve çıktı.Evde gözüm gibi baktım ona hiç uyamadan baktım sürekli tıkanırdı morarıdı yawrum ama yasamadı 10 aylıkken aniden vefat etti.dünyam kararmıştı bidaha benim çocugum olmıcakmı diye agladım hep senelerce uğraşıp beklediğim bebeğim melek olmuştu.Derken 2 ay sonra kızımım dogum gununde hem dua edip hem aglarken günümün geçtğinin farkettim hemen test aldım. senelerdir cocuk için ugraşan ben teste kendiğinden hamile kalmıştım. şok oldum inanamadım. doktora gitmek istemedim bir süre daha sonra doktoruma gittim ve doktorum bunlar ikiz dedi halen şoklardayım amh 0.16 ile ikiz gebelik tüp bebekte bile olmamıştı.Rabbimin mucizesi sadece sağlıklı olsunlar istiypporum yoğun bakıma girmesinler ne olur bana dua edin herşeyin başı sağlık...

Canim hayirli olsun gebeligin, rabbim sabrinin mulafaktini vermis iste ne guzel, senin evladini aldi melek yapti, yerine iki tane verdi. Ne gizel masallah allahim ne kadar buyuksin. Suan kac kaftalik sahlicakla dogurup kicaginada alirsin insallah canim. Ikiliyi ben yaptirmadim doktor dogru sonuc vermez ddi ikizlerde. Bide seninki tek kese mi cift kese mi

Mrblar bugün bebislerimin cinsiyetlerini ögrenmeye gittik biri prenses sanırım digeride kesin olmamakla prenses hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…