- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
Cinsiyetlerini çok merak ediyorumYoktur canım. Kötü düşünmemek lazım. Benim bulantim çok. Ama bulantısı olmayan da çok. Bebeklerin karnında büyüyor annesi. İçin rahat etsin. Hem bulantı sağlıklı gebelik belirtisi degilki. Bu arada benimde çift kese.
Bende çok merak ediyorum. Bayramdan sonra kontrolüm var. Belki belli olur diye düşünüyorum ama nasip. Sağlıklı olsunlar da kız erkek hiç fark etmezCinsiyetlerini çok merak ediyorum
Canım hayırlısı olsun. Bende bugün 10+1 oldum. Ve ikiz bebeklerle tecrübem 10 haftalık kadar. İnşallah hep birlikte zamanla burada deneyim kazanıp paylaşımda bulunacağız. Tek yumurta ikizi biraz daha özen gösteriyor galiba. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz annesi olmak bir ayrıcalık.Slm benim bi 9 yasnda ķızım ve 7.5 ysnda oglum var . Tedavisiz normal olarak 10 haftalık gebeyim bugun ikiz bebek oldugunu soyledi doktor tek yumurta ikiziymis cok endiseliyim tecrubeleriniz ve bilgilerinizi merak ediyorum rabbim hepimize hayorli evlatlar versin insallah
TeCanım hayırlısı olsun. Bende bugün 10+1 oldum. Ve ikiz bebeklerle tecrübem 10 haftalık kadar. İnşallah hep birlikte zamanla burada deneyim kazanıp paylaşımda bulunacağız. Tek yumurta ikizi biraz daha özen gösteriyor galiba. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz annesi olmak bir ayrıcalık.
Tskrler cnm seninde hayirlı olsun rabbim sağlıklı bebisler nasip etsin cumlemize evlat yetistirmenin zorluklarıni biliyorum ama ikiz annesi olmak ayri bi korkutuyor beni ayni zamanda da farkli bi sevinç su an ki tek duam saglikli ve hayirli olmalari ve onlara layik bi anne olmakCanım hayırlısı olsun. Bende bugün 10+1 oldum. Ve ikiz bebeklerle tecrübem 10 haftalık kadar. İnşallah hep birlikte zamanla burada deneyim kazanıp paylaşımda bulunacağız. Tek yumurta ikizi biraz daha özen gösteriyor galiba. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz annesi olmak bir ayrıcalık.
Hoşgeldin canım. Hayırlısı olsun inşallah. Benimde 6.hafta çok hafif kahve lekelenmem oldu. Ama cok şükür atlattım. Bol bol dinleniyorum. Seninde bu zor zamanların geride kalacak inşallah. Çok dikkat et. Allah tamamını erdirsin inşallahMerhaba hanımlar çok şükür rabbime bende ikiz annesiyim tüp bebekle oldularr hepimiz için hayırlısı oldun evlatlarımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım inşallah düşük tehlikem vardi 6.haftada kanamam oldu 2 hafta oldu kahverengi lekeler hiç kesilmedi ama bugün dojtordan geldim kalp atışlarını duydumm yavrularım çok iyiler kötü günleri atlattık sayılır ama çok dikkat ediyorum ve hep istiraat halindeyim sadece wc ve yemek için kalkıyorumm
TeşekkürlerUOTE="kalbiminozu
Te
t: 41781389, member: 601666"]Canım hayırlısı olsun. Bende bugün 10+1 oldum. Ve ikiz bebeklerle tecrübem 10 haftalık kadar. İnşallah hep birlikte zamanla burada deneyim kazanıp paylaşımda bulunacağız. Tek yumurta ikizi biraz daha özen gösteriyor galiba. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz annesi olmak bir ayrıcalık.
nerhaba. hoşgeldin. hakkında hayırlısı olur inşallah. benim bir arkadaşımınında 2 kese görünmüştü. fakat kalp atışı için gittiğinde sadece 1nde kalp atışı vardı. doktoru ya kendiliğinden yok olur yada gelişebilir dedi. kanaması da oldu. zannettiki öteki kese gidiyor. kontrole gittiğinde 2 kese hala duruyor ve ikisinde de kalp atışı vardı. yani herşey olabilir. Allahım nasıl uygun görürse. rabbim gönlüne göre versin. ama tek bile kalsa hiç üzülme. herşey Allahtan.Merhaba arkadaslar bugun konturolum vardi doktor cift kese gordu ikiz dedi ama biri digerinin yarisi kadar doktor gelisebilirde yok olup gidebilirde dedi umitlenmeyelim hemen dedi ben dua ediyorum ins gelisir her ikiside saglikli bir sekilde boyle bir durumla karsilasan oldu mu acaba tecrubelerinizden faydalanmak isterim
nerhaba. hoşgeldin. hakkında hayırlısı olur inşallah. benim bir arkadaşımınında 2 kese görünmüştü. fakat kalp atışı için gittiğinde sadece 1nde kalp atışı vardı. doktoru ya kendiliğinden yok olur yada gelişebilir dedi. kanaması da oldu. zannettiki öteki kese gidiyor. kontrole gittiğinde 2 kese hala duruyor ve ikisinde de kalp atışı vardı. yani herşey olabilir. Allahım nasıl uygun görürse. rabbim gönlüne göre versin. ama tek bile kalsa hiç üzülme. herşey Allahtan.[/QUOTE
cok tesekkur ederim icim birazdaha rahatladi
Cok tesekkur ederim icim rahatladi ins saglikla gelisir butun bebekler
HoşgeldinMerhabalar bende tüp bebekle ikizlere hamile kaldım şuan 11+6 günlüğüm miğde buluntularından dolayı kötü günler geçiriyorum sizler nasılsınız
Merhaba, hoşgeldinbenım bır bebegımın kalp atısı once duyulmadı... muhtemelen tek bebekle yola devam edılır dedı doktor... ben bır hafta daha bekleyelım dedım... o hafta bıraz kahverengı akıntım oldu... bır hafta sonra ıkısınıde duyduk sukurler olsun... :):)