2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

kızlar 4 haftalık gebelıkte kese boyu 3mm normalmı.sızın kactı acaba.dr haftaya gel cıft kese var burda dedı.beta hcg de adetıme 1 hafta kala 859 cıkmıstı.tum ıkız gebelıklerde ıkıncı kesenın gelısıp gelısmemesı rısklı heralde.ıns benımde sızler gıbı 2.kesem gelısır.

kızlar benim daha cok yeni 6+3 haftalıklar bugün kan verdim karaciğer degerlerim daha bu haftada fırlamış sizde aynı durumla karşılastınızmuı ?

kızlar 4 haftalık gebelıkte kese boyu 3mm normalmı.sızın kactı acaba.dr haftaya gel cıft kese var burda dedı.beta hcg de adetıme 1 hafta kala 859 cıkmıstı.tum ıkız gebelıklerde ıkıncı kesenın gelısıp gelısmemesı rısklı heralde.ıns benımde sızler gıbı 2.kesem gelısır.
Kese boyunu hatirlamiorm ama , 5 haftalik gittihimizde bize ikiz demedi, haftaya gelin ddi. 6+2 gunlukken gittik iki kese ddi be ikisinde de bebek var ddi doktorum, kalp atisinida ekranda gorduk, ikisininkide atiyordu, ama duymadik tabi, bi hafta sonra tekrr gittigimizde duyduk kalp atislarini. Merak etme gelisir allahin izniyle ikinci bebegin, hayirli olsun bu arada

Hanımlar Merhaba 5+3 gebe olmakla beraber ikizleri dün gördüm 2016 da bende ikiz annesiyim allahın izniyle ancak size bir sorum olacak biri birinden az gelişmiş dedi korktum biz biraz sizde de oldu mu böyle sıkıntılar

• Beğen
Reactions: AED
Slm kizlar bende bugun ogrendim ikiz olacak insallah ikinci hamileligim bi kizim var dort yasinda
8hafta 4 gun oldu bugun hersey normal suan dedi dr tek yumurtami ciftmi bilmiyoruz ama ne zaman belli olur

• Beğen
Reactions: AED
Ben suan annemlerde tatildeyim misafirim dr gidecegim icin pekte onemsemedi sank
Progesteron felanda kullan demedi insallah bisey olmaz

Haftaya drum bilgilelendirir

Hanımlar Merhaba 5+3 gebe olmakla beraber ikizleri dün gördüm 2016 da bende ikiz annesiyim allahın izniyle ancak size bir sorum olacak biri birinden az gelişmiş dedi korktum biz biraz sizde de oldu mu böyle sıkıntılar
Hayirli olsun gebeliginiz, genelde bebekler aeasinda gelisim farkliligi oluyor, gun farki, mesala arada bi hafta kadr fark olabiliyor, ama sagliklikliysa tytunuyorlar sonucta size, ve zamanla gelisiyorlar. Gonlunuzu ferah tututn derim

Hanımlar Merhaba 5+3 gebe olmakla beraber ikizleri dün gördüm 2016 da bende ikiz annesiyim allahın izniyle ancak size bir sorum olacak biri birinden az gelişmiş dedi korktum biz biraz sizde de oldu mu böyle sıkıntılar[/QUOTE

Canım benim. hayırlı olsun. Çok sevindim. Allah tamamına erdirdirsin.

Hayirli olsun gebeliginiz, genelde bebekler aeasinda gelisim farkliligi oluyor, gun farki, mesala arada bi hafta kadr fark olabiliyor, ama sagliklikliysa tytunuyorlar sonucta size, ve zamanla gelisiyorlar. Gonlunuzu ferah tututn derim
Inşallah bende öyle umut ediyorum insan normal gebelikten iki kat fazla korkuyor ikiz olunca Hayırlısı inşallah

canım nifty sanırım harmony test oluyor galiba çok emin değilim. ama ben yaptırmayacağım. usg de ense kalınlığı ölçümü ve burun kemikleri istenilen bilgiyi verebiliyormuş. diyelimki yaptırdın ve allah korusun sonuç iyi gelmedi bebeklerine kıyabilecekmisin veya her defasında bir sıkıntı olduğu bilerek hamileliğini devam ettirebilecekmisin. bence usg yeterli diye düşünüyorum. karar senin tabi. ayrıca pahalı bir test. ben sormuştum 2500tl gibi bir rakamdan bahsetmişlerdi. hakkımızda hayırlısı olsun. bende 3 Ağustos.ta kontrolüm var o zaman ikili kontrolü olacak.
Pazartesi yaptirdim testi. Doktorum kesin yaptirmalisin dedi bana. ultrason daha ileri haftalarda risk tespit edilir ultrasonla da tespit edilen yine riskmis kesin tani degilmis. Ben de mecburen yaptirdim bakalim insallah temiz cikar. Ama testi mesti unuttum vertigo cikti bende bir haftadir basim donuyor. Bugun de banyo da dustum her yerim mosmor :KK43: acilden geliyorum doktor yokmus ebe de beni rahatlatti gonderdi. Su anda bir de bosanma asamasindayim yani iyi olmaya calisiyorum. Hamilelik zor bir surec diyordum da bu kadar agir yasayacagimi ummazdim. Allahim bebeklerimi korusun diye dua ediyorum her gun

Amin cnm ins.cok arzu etmistim ikiz olur ins diye alah dualarimi kabul eder ins.kacinci haftada karninoz cikuyor ikizlerde.ve ikisininde kalbi ayni haftadami atiyor.coft kese olunca cift yumurta ikizi demi kizlar
Hayirli olsunbe islerin allah onlari sana bagislasin saglikla dogsunlar insallah. Cift kese tek yumurta da olabiliyor.ama cift kese olmasi iyi bir sey. Benim 11 haftada cift olduklari belli oldu doktorum tek de olabilir demisti hep. Cift kese olmasina ragmen. Ama tek keseyse kesin tek yumurta o biraz riskli bir hamilelik ama sadece.

Selam kızlar, ben de ikizlerimi bekliyorum 9. haftadayım Allah'ım sağlıklı sıhhatli zamanında kavuştursun hepimizi bebişlerine :)

selam. hoşgeldin asb:KK3: bebeklerin hayırlı uğurlu olsunlar inşallah. burası gün geçtikçe çoğalıyor sayenizde. çok mutlu oluyorum. :KK47:

Kızlar merhaba benide alın aranıza mucizeler inanırmısınız ? benimki tam bir mucize...ben ilk bebegime tüp bebekle hamile kaldım Bebegim bir sürü problemle dünyaya geldi. Tam 7 ay yoğun bakımda kaldı .Ne emzirebildim ne koklayabildim yawrumu tam 9 ameliyat geçirdi ve 7 ayın sonunda makinalara baglı olarak eve çıktı.Evde gözüm gibi baktım ona hiç uyamadan baktım sürekli tıkanırdı morarıdı yawrum ama yasamadı 10 aylıkken aniden vefat etti.dünyam kararmıştı bidaha benim çocugum olmıcakmı diye agladım hep senelerce uğraşıp beklediğim bebeğim melek olmuştu.Derken 2 ay sonra kızımım dogum gununde hem dua edip hem aglarken günümün geçtğinin farkettim hemen test aldım. senelerdir cocuk için ugraşan ben teste kendiğinden hamile kalmıştım. şok oldum inanamadım. doktora gitmek istemedim bir süre daha sonra doktoruma gittim ve doktorum bunlar ikiz dedi halen şoklardayım amh 0.16 ile ikiz gebelik tüp bebekte bile olmamıştı.Rabbimin mucizesi sadece sağlıklı olsunlar istiypporum yoğun bakıma girmesinler ne olur bana dua edin herşeyin başı sağlık...
canım öncelikle hoşgeldin. gerçekten bir mucize. ve rabbim seni evlat acısıyla sınamış. dayanmış sabretmiş hiç beklemediğin an 2 bebek vermiş. Allahım bundan sonra senin yüzünü bebeklerinle güldürsün inşallah. başka acı dert vermesin. sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza aldığımı günleri görmek nasip olsun bizlere. bu arada benimde amh:0.13 idi ve 1 sene boyunca uğraştım hiç vazgeçmedim. tüp bebekle şuan bebeklerime sahibim. ne güzel rabbim sana doğalından nasip etmiş. :KK39:

kızlar ikili taramayı kimse yaptırmadı mı ikz gebelikte gerçkten dogru sonuç vermiyo mu?
canım benim pazartesi randevum var. sata göre 13+0 oluyoruz. doktorum ikiz gebeliklerde ikili yapmıyoruz doğru sonuçlar vermez dedi. sadece usg de ense kalınlığı ve burun kemiklerine bakılacak. bende bu konuyu çok araştırdım hatta bir çok ikiz annesiyle konuştum forumdan çoğu bu şekilde. ve 20. haftalarda detaylı usg olmuşlar. çok çok az kişi de harmony testi yaptırmış. ama o da pahalı bir tes. doktorunun yönlendirmesine göre kara verirsin. tabi bütçe de önemli.

Mrblar bugün bebislerimin cinsiyetlerini ögrenmeye gittik biri prenses sanırım digeride kesin olmamakla prenses hayırlısı artık
oyyyy maşallah ne güzel prenses naza çekmemiş annesini üzmemiş göstermiş kendini. ne güzel. Allahım kucağına aldığın günleride gösterir inşalllah.

kızlar benim daha cok yeni 6+3 haftalıklar bugün kan verdim karaciğer degerlerim daha bu haftada fırlamış sizde aynı durumla karşılastınızmuı ?
canım benimde o civarlarda sağlık ocağında yapmışlar alt ast. benim değerlerim normal sınırlar içindeydi. ama 1 ay sonra tsh tekrarlattığımda(tüp doktorum tsh önemli 2 ayda bir tekrarlatın demişti) değerlerim bir acayipti. ve hipertiroidi teşhisi kondu ve ilaç kullanmaya başladım. gebelikte ne yazıkki hormonlar çoğu şeyi değiştiriyor. bununla ilgili hangi bölüm ilgiliyse ona gitmeni tavsiye ederim canım. inşallah zamanla düZene girer.

canım hoşgeldin. hayırlısı olsun gebeliğin. korkulacak birşey yok canım. benimde bir bebeğim sattan 3 gün önce bir bebeğimde 1 gün gerideydi en son gittiğimde. daha önceki fark biraz daha farklıydı. ikiz gebeliklerde olabiliyor. biri daha yavaş gelişiyor veya zamanla yakalıyor. endişe etme. sağlıklı olsunlar bebeklerimiz.
Slm kizlar bende bugun ogrendim ikiz olacak insallah ikinci hamileligim bi kizim var dort yasinda
8hafta 4 gun oldu bugun hersey normal suan dedi dr tek yumurtami ciftmi bilmiyoruz ama ne zaman belli olur
hoşgeldin bengul86, hayırlısı olsun. çift kese varsa benim bildiğim çift yumurtadır. ama tek kesenin içinde 2 kalp varsa tek yumurta ikizidir. ben bu şekilde biliyorum ama belki de başka durumları da vardıro_O
Pazartesi yaptirdim testi. Doktorum kesin yaptirmalisin dedi bana. ultrason daha ileri haftalarda risk tespit edilir ultrasonla da tespit edilen yine riskmis kesin tani degilmis. Ben de mecburen yaptirdim bakalim insallah temiz cikar. Ama testi mesti unuttum vertigo cikti bende bir haftadir basim donuyor. Bugun de banyo da dustum her yerim mosmor :KK43: acilden geliyorum doktor yokmus ebe de beni rahatlatti gonderdi. Su anda bir de bosanma asamasindayim yani iyi olmaya calisiyorum. Hamilelik zor bir surec diyordum da bu kadar agir yasayacagimi ummazdim. Allahim bebeklerimi korusun diye dua ediyorum her gun
canım madem yaptırdın hayırlısı olsun. inşallah sonuçlarım güzel gelir. ya bu gebelikte daha neler neler çıkıcak bende bazen ürküyorum. çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.

Hanımlar günaydın ikizler sizi uyutuyor galiba :) sizlere bişey soracaktım kaçıncı hafta hangi tahlilleri istedi doktorlarınız yazar mısınız ben doktorumdan iyi olduğundan şüpheliyim de birazcık

Hanımlar günaydın ikizler sizi uyutuyor galiba :) sizlere bişey soracaktım kaçıncı hafta hangi tahlilleri istedi doktorlarınız yazar mısınız ben doktorumdan iyi olduğundan şüpheliyim de birazcık
günaydın :KK25: canım bende doktorumu yeni buldum. ama daha önceki doktorum tsh, hemogram, rubella, toxoplazma, cmv, vit b12 vs istedi. sağlık ocağı ise zaten hamile olduğumu öğrenince bir sürü test yaptı. ama tüp doktorum tsh önemli demişti gebelikte ben ayda 1 tekrarlatıyorum. zaten yeni tiroid sorunu çıktı. gebelikte sorun oluyormuş.

X