- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
günaydın arkadaşlar. biz bugün 11+0 olduk. ve yeni bir doktorla bugün kontrolüm var. inşallah herşey yolunda gider.
Sağol canım. Amin. Hepimizin inşallah. Bugün bebeklerimi gördüm çok şükür iyiler. Biri 11+3 biri 10+6. Biri erkek gibi dedi. :) mide bulantıları bende de devam ediyor.bu aralar bazen iyiyim bazen çok fenayım. Geçecek inşallah bu günler. Canım ben crinone kullanmıyorum. Doğuma kadar progestan kullanacağım. Senin kalp atışları duyuldumu? Çift kese mi tek kese mi? Bu sanırım belirsizdi?hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. Ben de senden tam 1 hafta gerideyim :) resmen günleri sayıyorum. Mide bulantıları devam ediyor hiç birşeyle ilgilenemiyorum , şikayet de etmek istemiyorum öyle geçmiyor günler :)
Herhangi bir test yaptırdın mı, crinone kullanmaya devam ediyor musun
Sağol canım. Amin. Hepimizin inşallah. Bugün bebeklerimi gördüm çok şükür iyiler. Biri 11+3 biri 10+6. Biri erkek gibi dedi. :) mide bulantıları bende de devam ediyor.bu aralar bazen iyiyim bazen çok fenayım. Geçecek inşallah bu günler. Canım ben crinone kullanmıyorum. Doğuma kadar progestan kullanacağım. Senin kalp atışları duyuldumu? Çift kese mi tek kese mi? Bu sanırım belirsizdi?
Bu 11+3 ,10+6 farkliligi neden kaynaklaniyor
canım 3 agustosta randevum var, o zaman ense kalınlığı burun kemikleri vs. bakılacak. ikili test ikiz bebeklerde doğru sonuç vermiyor doğru. ben daha sonra 20.haftada detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum. bende progestan kullanırken zorlanıyorum artık hem bıkkınlık geldi hemde sanki ilaçta beni istemiyor gibi çıkıp duruyor. ama doğuma kadar bu bizim silahımız demişti doktorum. umarım önümüzde ki hafta güzel haberler alırsın. bebişlerin büyümüşlerdir. o kadar güzel duruyorlar ki. hayırlı haberlerle gel canım.Ben progestan yerine crinone kullanıyorum ama artık çok zorlanıyorum. Benim kalp atışları 6 haftada sanırım görülmüştü. Çift keseydi ama çift yumurta mı tek yumurta mı oldukları belirsiz :) Gelecek hafta sonu randevum benim de. İnşallah herşey yolundadır. Doktorum bana tarama testlerini önermiyorum ikizlerde yanlış çıkıyor demişti. Ama hangisine demişti unuttum sonra. O yüzden merak ettim bu haftalarda hiç test yaptın mı diye
Tesekkur ederimmDöllenmeleri aynı gün olmadığı için oluyor ya da tüp bebekse içeride bölünebiliyor tek yumurta oluyor ya da çift emriyo transfer edildiyse biri birinden daha geç tutunuyor gibi bir sürü sebep var. Yani bebişler arasında gün farkı var.
Kızlar merhabaaa, ne güzel bizim için böyle bir topic açmışssınkalbiminozu ben de 2016da ikiz annesi olacağım inşallah. Tam tarihini sormadım doktora bir sonraki gidişimde soracağım 10+2'yiz bugün. 5 haftadır sürekli mide yanmam ve mi bulanmam vardı ama birkaç gündür kusmalarım başladı fena dağılmış bir haldeyim. İnşallah 1, 2 haftaya geçer
canım benimde 2 gündür kasık agrım oluyor. sanırım rahim genişliyor bebeklerimiz büyüyor. bundandır diye düşünüyorum.kızlar birşey sormak istiyorum, benim pazar günü 10 haftam bitti. İki gündür bi sağ tarafımda bi sol tarafımda ağrı oluyor. Ani giren bir ağrı değil ama öyle değişik bir ağrı. Çok fazla değil ama çok az da değiltam yumurtalığın olduğu yer gibi... Böyle bişey yaşayan oldu mu
İnsallah oyledir eve geldim ama gecmedi yatinca simdi bisey hissetmiyorum ama ayaga kalkinca bu defa kasiklarimda daha cok agri oluyor hatta boyle bisey saplaniyor gibicanım benimde 2 gündür kasık agrım oluyor. sanırım rahim genişliyor bebeklerimiz büyüyor. bundandır diye düşünüyorum.
İnsallah oyledir eve geldim ama gecmedi yatinca simdi bisey hissetmiyorum ama ayaga kalkinca bu defa kasiklarimda daha cok agri oluyor hatta boyle bisey saplaniyor gibibiran once gecsin
canım bu dönemlerde oluyormuş. dediğim gibi rahim genişliyor. doktora sorduk rahatladım. endişe etme. herşey yolunda.İnsallah oyledir eve geldim ama gecmedi yatinca simdi bisey hissetmiyorum ama ayaga kalkinca bu defa kasiklarimda daha cok agri oluyor hatta boyle bisey saplaniyor gibibiran once gecsin
hoşgeldin. hayırlısı olsun. inşallah sıkıntısız endişesiz bir hamilelik geçirirsin.Pazartesi öğrendim ki ikizlerim olacak. Şu anda duygularımı size anlatamam. Hem çok mutluyum hemde biraz endişeli. Hamile oluğumu iki hafta önce öğrendim tatildeyken. Birinci sürpriz buydu. İkincisinide bu hafta öğrendim. Zor bir yolun başında olduğumu hissediyorum. Ama umarım hepimiz bebeklerimize sağlıklı bir şekilde uzlaşırız
İnşallah canım :)hoşgeldin. hayırlısı olsun. inşallah sıkıntısız endişesiz bir hamilelik geçirirsin.amin canım inşallah herkes bebeklerine sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar.
merhaba canım, hoşgeldin. hayırlısı olsun. allah tamamını erdirsin inş. bende ilk başlarda aynı duygular içindeydim ama çoğu çoğul gebeliklerde 40 hafta dolmuyor. ama mümkün olan en uzun sürede tutmak. kendine çok iyi bak. agır kaldırma agır iş yapma. inşallah tüm korkuların zamanla yok olacak. şimdiden bunun stresi bebeklerini de etkiler.merhaba kızlar bende çarşamba gunu öğrendim ikizlere hamıle oldugumu çift kese.. acaip duygular ıcındeyım erken dogumdn bebeklerıme bısey olmasından korkuyorum ınsallah hepimiz zamanında kucaklrız bebeklerımızı