2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar merhaba ben de ikizlerim olacağını bugün öğrendim.Tek kalp atışı duymayı beklerken iki tane duyduk:) Çok sevindik.Tsh sorunu kafamı kurcalıyor sadece,umarım bebeklerim sağlıklı olurlar.Yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza alırız

Bende tüp bebek yapan doktoruma devam ediyorum ancak o daha çok bebeklerin tutunma konusuyla alakadar bana beslenmemle ilgili falan filan hiçbişey söylemedi ayrıca Benden test falan hiçbişey istemedi acaba daha erken mi 5+5 deyim daha çünkü yoksa extra bir doktor daha mı edinsem ?

Canım ben kese için gittiğimde tüp doktorum yazdığım tahlilleri istedi.ben tüp doktoruma devam etmedim çünkü çok kalabalık gebelik takibi zor olur diye. Güvenemiyor san yeni bir doktor arayışına girebilirsin.

Merhaba cnm.bende ikiz oldugunu yeni ogrendim.cift kese gordu 3mm.lik gecen hafta.haftaya persembe gitcem tekrar.suan benimde 5+3.kalp atisi kacinci haftada okuyomus bilgin varmi.snrm kalp atisi olunca test isteyecekler bizden heralde.sen nerdensin ben izm.sizde uyku yapiyormu ben heo uyukluyorum yaa.

ben kalp atışını 6+3 te duydum. haftaya da sen duyarsın canım. tebrik ederim. bana soruyorsan canım bende izmirdenim ben de uyku ilk zamanlara göre yoğun değil canım. ilk zamanlar kafamı kaldıramıyordum. inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin. canım b12 plus kullanıyordum içinde folik asit var. ama onu da 10 gün önce bıraktım. zaten içemiyordum mide bulantısından. doktorum da bıraktırdı.

Senle hemen hemen aynıyız :) 5+6 bugün bende de çift kese GÖRDÜ ancak biri birinden az gelişmiş korktum hatta biraz beni 7 Ağustos'ta çağırdı tekrar yani 6+5 de çağırdı kalp atışlarını dinlemeye bu arada folik asit günde 2 adet içiyorum ben Gaziantep'den acayip uyku yapıyor hemde ikiz olunca bütün etkiler 2 katı oluyormuş

yeterki uyku yapsın. mide bulantısı ve kusm girince cok daha zor oluyor. o zaman uyuyayımda geçsin, hissetmeyeyim diyorsun.

Bende şimdilik çok kötü kusma halleri yok erken mi acaba ara ara bulantılar oluyor ama geçiyor
Bende sürekli bulantı vardı kusma hic olmadı. 6. Haftada bir başladı daha yeni yeni geçmeye başladı. Çok kötü bir duygu sürekli bulantı. Bazı kişilerde ne bulantı ne kusma oluyor. İnş rahat bir hamilelik geçirirsin.

Âmin canım seninki kaçıncı haftada

Merhabalar, bende ikiz anne adayıyım çok şükür benimkiler tek yumurta ikizi şu an son kontrole göre biri 8+4 biri 8+6. bir sonraki kontrolümüz 14 ağustos çok merak ediyorum ne durumdalar diye

Merhabalar arkadaşlar ben de ikiz bebek bekliyorum lekelenmeler ,mide bulantılar,hat safhada yorgunlukla 11+3 haftalık olduk çok şükür bu hafta ise tüm sıkıntılarım bitmiş gibi görünüyor be mide bulantısı ne lekelenme(çok şükür) yani zamanla hamilelik ilerledikçe kolaylaşıyor lütfen bir de tekli gebeliklerle kendimizi kıyaslamayalım beş yaşındaki Oğluma hamileyken hiç bunları yaşamamıştım... Ikiz sahibi olacak kadar şanslıyız umarım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip edecektir.

Bende de uyku hali arada hafif bulantılar lekelenmeler var ama hat safhada değil yani acaba erken mi yoksa böyle başladı böyle gidecek mi bilmiyorum 7.haftadayız

bende bulantılar çok fena kızlar zaten 10 gündür raporluydum kafamı yastıktan kaldıramadım, içtiğim suyu bile aynen geri çıkarır moddayım pazartesiden beri de ilça kullanıyorum çok şükür daha iyi gibiyim inşallah çok uzun sürmez bu durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…