- 25 Eylül 2010
- 294
- 158
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
Bende tüp bebek yapan doktoruma devam ediyorum ancak o daha çok bebeklerin tutunma konusuyla alakadar bana beslenmemle ilgili falan filan hiçbişey söylemedi ayrıca Benden test falan hiçbişey istemedi acaba daha erken mi 5+5 deyim daha çünkü yoksa extra bir doktor daha mı edinsem ?günaydıncanım bende doktorumu yeni buldum. ama daha önceki doktorum tsh, hemogram, rubella, toxoplazma, cmv, vit b12 vs istedi. sağlık ocağı ise zaten hamile olduğumu öğrenince bir sürü test yaptı. ama tüp doktorum tsh önemli demişti gebelikte ben ayda 1 tekrarlatıyorum. zaten yeni tiroid sorunu çıktı. gebelikte sorun oluyormuş.
Canım ben kese için gittiğimde tüp doktorum yazdığım tahlilleri istedi.ben tüp doktoruma devam etmedim çünkü çok kalabalık gebelik takibi zor olur diye. Güvenemiyor san yeni bir doktor arayışına girebilirsin.Bende tüp bebek yapan doktoruma devam ediyorum ancak o daha çok bebeklerin tutunma konusuyla alakadar bana beslenmemle ilgili falan filan hiçbişey söylemedi ayrıca Benden test falan hiçbişey istemedi acaba daha erken mi 5+5 deyim daha çünkü yoksa extra bir doktor daha mı edinsem ?
ben kalp atışını 6+3 te duydum. haftaya da sen duyarsın canım. tebrik ederim. bana soruyorsan canım bende izmirdenimMerhaba cnm.bende ikiz oldugunu yeni ogrendim.cift kese gordu 3mm.lik gecen hafta.haftaya persembe gitcem tekrar.suan benimde 5+3.kalp atisi kacinci haftada okuyomus bilgin varmi.snrm kalp atisi olunca test isteyecekler bizden heralde.sen nerdensin ben izm.sizde uyku yapiyormu ben heo uyukluyorum yaa.
Senle hemen hemen aynıyız :) 5+6 bugün bende de çift kese GÖRDÜ ancak biri birinden az gelişmiş korktum hatta biraz beni 7 Ağustos'ta çağırdı tekrar yani 6+5 de çağırdı kalp atışlarını dinlemeye bu arada folik asit günde 2 adet içiyorum ben Gaziantep'den acayip uyku yapıyor hemde ikiz olunca bütün etkiler 2 katı oluyormuşMerhaba cnm.bende ikiz oldugunu yeni ogrendim.cift kese gordu 3mm.lik gecen hafta.haftaya persembe gitcem tekrar.suan benimde 5+3.kalp atisi kacinci haftada okuyomus bilgin varmi.snrm kalp atisi olunca test isteyecekler bizden heralde.sen nerdensin ben izm.sizde uyku yapiyormu ben heo uyukluyorum yaa.
yeterki uyku yapsın. mide bulantısı ve kusm girince cok daha zor oluyor. o zaman uyuyayımda geçsin, hissetmeyeyim diyorsun.Senle hemen hemen aynıyız :) 5+6 bugün bende de çift kese GÖRDÜ ancak biri birinden az gelişmiş korktum hatta biraz beni 7 Ağustos'ta çağırdı tekrar yani 6+5 de çağırdı kalp atışlarını dinlemeye bu arada folik asit günde 2 adet içiyorum ben Gaziantep'den acayip uyku yapıyor hemde ikiz olunca bütün etkiler 2 katı oluyormuş
Bende şimdilik çok kötü kusma halleri yok erken mi acaba ara ara bulantılar oluyor ama geçiyoryeterki uyku yapsın. mide bulantısı ve kusm girince cok daha zor oluyor. o zaman uyuyayımda geçsin, hissetmeyeyim diyorsun.
Bende sürekli bulantı vardı kusma hic olmadı. 6. Haftada bir başladı daha yeni yeni geçmeye başladı. Çok kötü bir duygu sürekli bulantı. Bazı kişilerde ne bulantı ne kusma oluyor. İnş rahat bir hamilelik geçirirsin.Bende şimdilik çok kötü kusma halleri yok erken mi acaba ara ara bulantılar oluyor ama geçiyor
Âmin canım seninki kaçıncı haftadaBende sürekli bulantı vardı kusma hic olmadı. 6. Haftada bir başladı daha yeni yeni geçmeye başladı. Çok kötü bir duygu sürekli bulantı. Bazı kişilerde ne bulantı ne kusma oluyor. İnş rahat bir hamilelik geçirirsin.
canım sata göre bugün 12+6 ama usg.ye göre öndeler. bakalım yarın randevum var. ikili kontrol de yapılacak. inş bebeklerim iyilerdir. belki cinsiyetleri de netleşirÂmin canım seninki kaçıncı haftada
Ay hadi inşallah zaman Geçmiyor sanki senin ne güzel baya önde darısı Başımızacanım sata göre bugün 12+6 ama usg.ye göre öndeler. bakalım yarın randevum var. ikili kontrol de yapılacak. inş bebeklerim iyilerdir. belki cinsiyetleri de netleşir
evet muayene zamanları yaklaştıkça zaman gerçekten hiç geçmiyor.Ay hadi inşallah zaman Geçmiyor sanki senin ne güzel baya önde darısı Başımıza
Bende de uyku hali arada hafif bulantılar lekelenmeler var ama hat safhada değil yani acaba erken mi yoksa böyle başladı böyle gidecek mi bilmiyorum 7.haftadayızMerhabalar arkadaşlar ben de ikiz bebek bekliyorum lekelenmeler ,mide bulantılar,hat safhada yorgunlukla 11+3 haftalık olduk çok şükür bu hafta ise tüm sıkıntılarım bitmiş gibi görünüyor be mide bulantısı ne lekelenme(çok şükür) yani zamanla hamilelik ilerledikçe kolaylaşıyor lütfen bir de tekli gebeliklerle kendimizi kıyaslamayalım beş yaşındaki Oğluma hamileyken hiç bunları yaşamamıştım... Ikiz sahibi olacak kadar şanslıyız umarım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip edecektir.