- 28 Mart 2015
- 207
- 181
- 36
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
Bende ayni öyleydim ama bel ağrisi icin magnezyum ilaci iciyorum hem kabizliga cok iyi geliyor hemde belimin agrisindan kurtuldum diktoruna soyle istersen canim magnezyum desteğiniCanım bana doktorum duphalak diye bir şurup verdi anında çözüm hatta :) direk tuvalete benim gebelikten önce de vardı zaten problemim hamile kalınca daha da arttı ama çok şükür şu dönem daha az
ben 7+0 ken duydum canım. hayır olsun?Kizlar ne olur hemen cewap yazinnbebeklerinizinkalp atisini kacinci haftada duydunuzz
Benim bugun 6+4 canim keseler gayet guzel gelisiyo dedi dr ama kalp atislari 2 hafta sonra dedi herkezde 6.haftada duymus korkuyorum simdiben 7+0 ken duydum canım. hayır olsun?
Canım korkacak bişey yok ikizlerin kalp atışları zaten geç duyuluyormuş bende 7.haftada duymuştum o da alttan muayene halinde duydumBenim bugun 6+4 canim keseler gayet guzel gelisiyo dedi dr ama kalp atislari 2 hafta sonra dedi herkezde 6.haftada duymus korkuyorum simdi
Ay gercekten mi cok korkuyorum yaaa bisey olucak diyeeCanım korkacak bişey yok ikizlerin kalp atışları zaten geç duyuluyormuş bende 7.haftada duymuştum o da alttan muayene halinde duydum
telaş yapma canım bişi yoktur bende kalp atışı için gittiğimde ikiz olduğunu öğrenmiştik hatta rutin gittiğim doktor dinletmedi bile ben gördüm kalp atışını telaş yapma dedi ama ikiz olduğundan takip edemem dedi başka doktora gittik orda dinletmişlerdi o da alttan yani karından değilBenim bugun 6+4 canim keseler gayet guzel gelisiyo dedi dr ama kalp atislari 2 hafta sonra dedi herkezde 6.haftada duymus korkuyorum simdi
canım geçmiş olsun gönlünü ferah tut iyi olur inşallahKizlar mwrhaba.bende tsh 0.005 T3 4.52 t4 1.96 cikti.hipertiroyit dedi dahileyici.ilac verdi bana.2 hafta sonra tekrar kan ver dedi.bide ultroson cekil tiroyit icin falam dedi.moralim yerlerde;( bende troyit yoktu gebe kalmadan once.benim gibi olan varmi.ins kotu bisi cikmaz
Benim de en büyük derdim. Parol bir işe yaramadı ben de novalgine alıyorum çok ağrırsa ama o da pek fayda etmiyor. Zamanı gelmeden Geçmiyor sanki.Arkadaşlar günaydın benim gibi ciddi baş ağrıları çeken var mı daha önce de migrenim vardı sanırım ondan Parol da kesmiyor 1 haftadır zehir oldu herşey
Östrojen tetikliyormuş inan hayat zehir oldu sürekli yatmam Lazım sankiBenim de en büyük derdim. Parol bir işe yaramadı ben de novalgine alıyorum çok ağrırsa ama o da pek fayda etmiyor. Zamanı gelmeden Geçmiyor sanki.
Canım merak etme hamilelikte oluşuyor böyle benim de 12 hafta da çıkmıştı hemen endokronolojiye gittim hatta dün ikinci kontrolüme gittim içini ferah tut ilaçlarını kullan ve her ay bu ölçümleri yeniden yaptır Dr un yönlendirir zaten bende ultrasonda iki de nodül çıktı doğumdan sonra iki veya üç ay daha ilaçlara devam edip Tedaviyi tamamlıyorsun hiç merak etme çok annenin başına geliyormuş bu durum. -----Kizlar mwrhaba.bende tsh 0.005 T3 4.52 t4 1.96 cikti.hipertiroyit dedi dahileyici.ilac verdi bana.2 hafta sonra tekrar kan ver dedi.bide ultroson cekil tiroyit icin falam dedi.moralim yerlerde;( bende troyit yoktu gebe kalmadan once.benim gibi olan varmi.ins kotu bisi cikmaz
Canım peki kaçıncı haftada istiyor peki Ayrıntılı ultrason ?Kızlarrr selamm
çok sinirliyim şu an töbe töbe
Normalde med-line adana hastanesine gidiyorum. Sırf perinatoloji uzmanı var diye acıbadem adanayı arayım ayrıntılı ultrason fiyatını sorayım dedim ne fiyat verdiler biliyor musunuz? 1600 tl. Devlet memuruyum devlet hiçbi kısmını karşılamıyor mu dedim devletle anlaşmamız yok dedi. 1600 şaka mı bu yahu alt tarafı ultrason.
canım çok geçmiş olsun. Ama sakin ol. Kahverengi lekeden korkma demişti doktorum. Oyleki 1 ay önce 15.haftanın içindeyken aşırı kanamayla hastaneye gittik. Bebeklerim iyilerdi çok şükür. Ve o zamandan bu zamana geldik. 19. Haftanın içindeyim. Ve kahverengi lekelenmeler o zamandan beri devam ediyor. Sürekli yatıyorum bol bol su içiyorum. Ne iş ne yemek uğraşmıyorum. Evet çok zor insanin aklı çıkıyor yüreği ağzında dolaşıyor ama içini ferah tut. Allahın izniyle kucağına alacaksın bebeklerini.Kızlar dualariniza ihtiyacım var Allah rızası için dua edin saat sabah 5 de tuvalete çıktım ve kahverengi bi kan vardı tuvalet kağıdında hemen hastaneye gittik hemşireler doğum salonuna aldılar muayne ettiler kırmızı veya pembe değil kahverengi çok önceden olan bir kanama dediler panik yapma dediler alttan baktılar hala devam ediyor ama fazla değil dediler progestan hapı fitil olarak uyguladılar doktor yoktu o saatte bi cihazla kalp atışı varmı baktılar çok sukur kalp atislari vardı biraz yattıktan sonra doktor sabah 9 da gelicek kalmak isterseniz kalın yada eve gidip tekrar gelebilirsiniz dediler eve geldim aç gitmiştim kahvaltı edip haplarimi kullandım saat gelince tekrar gittim doktor ultrasonla baktı bebeklerde sıkıntı yok gayet iyiler dedi iğne verdi uç tane birini bugün yaptı diğer ikisinide haftada bir yaptır dedi sabaha gore azaldı çok sukur insallah birdaha olmaz Rabbim dua ediyorum insallah hepimizin bebeklerini bağışlar
Maşallah paşalarına canım. Allah bağışlasin, Allahım tamamını erdirsin inşallah.Kızlaaaaaar biiiiz geldiiikbebişlerim çok şükür çok iyiler, kocaman olmuşlar yaaaa inanamadık 8,26 cm biri diğerinin boyunu tam alamadık çünküüü maşallah bi bebişim yayılmış yatmış öteki kıyamam ayakta durur pozisyonda takılıyodu çok zor gördük o sıkışanı beyin loblarına ellerine ayaklarına midesine kalbine diyaframına mesanesine kadar herşeyine baktı ve gösterdi doktorumuz hepsi gayet normal ve iyi dedi çok şükür ve kızlar aralarında zar yok almamız lazım demişti ya bir doktor bebişlerimin arasında zar oluşmuş veeee cinsiyeeett tahmini yaptı doktorumuz yanılma payım olduğunu düşün bir ay sonra yüzde yüz konuşabilirim ama şimdi de %90 söyleyebilirim erkek dedi yani Allahın izniyle iki erkek anası oluciiim
Merhaba canım. Benimde tsh:0 t3 ve t4 uçmuştu. Hamilelikten önce birşey yoktu hatta 6. Haftamda da gayet normaldi. Sonra 10 haftalikken tekrarladigimda sonuç bu çıktı ve hipertiroidi teşhisi kondu. Ve 2 tane ufak nodulum varmış. İlaç kullandım. 20 günde bir kan verip değerlerime baktirdim. Ve 10 gün oncede düzelmişti ve ilacı kestik. Ama sürekli kontrol. 10 gün sonra ilaçsız ne durumda bakılacak. Endişe etme. Herşey yoluna girer. Ve mutlaka doktorun demese bile her ay mutlaka baktır.Kizlar mwrhaba.bende tsh 0.005 T3 4.52 t4 1.96 cikti.hipertiroyit dedi dahileyici.ilac verdi bana.2 hafta sonra tekrar kan ver dedi.bide ultroson cekil tiroyit icin falam dedi.moralim yerlerde;( bende troyit yoktu gebe kalmadan once.benim gibi olan varmi.ins kotu bisi cikmaz
canım 18-22 haftalarda ayrıntılı oluyor.Canım peki kaçıncı haftada istiyor peki Ayrıntılı ultrason ?