2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım bana doktorum duphalak diye bir şurup verdi anında çözüm hatta :) direk tuvalete benim gebelikten önce de vardı zaten problemim hamile kalınca daha da arttı ama çok şükür şu dönem daha az
Bende ayni öyleydim ama bel ağrisi icin magnezyum ilaci iciyorum hem kabizliga cok iyi geliyor hemde belimin agrisindan kurtuldum diktoruna soyle istersen canim magnezyum desteğini

Benim bugun 6+4 canim keseler gayet guzel gelisiyo dedi dr ama kalp atislari 2 hafta sonra dedi herkezde 6.haftada duymus korkuyorum simdi
Canım korkacak bişey yok ikizlerin kalp atışları zaten geç duyuluyormuş bende 7.haftada duymuştum o da alttan muayene halinde duydum

Kızlar iyi akşamlar hepinize..
Doktorumu arayıp sabaha kadar bel ağrısından uyuyamadığımı kötü bi anlamı olup olmadığını sordum. Cevabını sizlere de bilgi olsun diye paylaşayım dedim. "kanama olmadığı sürece sıkıntı olmadığını, Rahmin iki bağ ile karından bir bağ ile belden bağlı olduğunu, bel ağrısınında bağların gerilim ağrısı" olduğunu söyledi.

Kizlar mwrhaba.bende tsh 0.005 T3 4.52 t4 1.96 cikti.hipertiroyit dedi dahileyici.ilac verdi bana.2 hafta sonra tekrar kan ver dedi.bide ultroson cekil tiroyit icin falam dedi.moralim yerlerde;( bende troyit yoktu gebe kalmadan once.benim gibi olan varmi.ins kotu bisi cikmaz

Benim bugun 6+4 canim keseler gayet guzel gelisiyo dedi dr ama kalp atislari 2 hafta sonra dedi herkezde 6.haftada duymus korkuyorum simdi
telaş yapma canım bişi yoktur bende kalp atışı için gittiğimde ikiz olduğunu öğrenmiştik hatta rutin gittiğim doktor dinletmedi bile ben gördüm kalp atışını telaş yapma dedi ama ikiz olduğundan takip edemem dedi başka doktora gittik orda dinletmişlerdi o da alttan yani karından değil
canım geçmiş olsun gönlünü ferah tut iyi olur inşallah

Arkadaşlar günaydın benim gibi ciddi baş ağrıları çeken var mı daha önce de migrenim vardı sanırım ondan Parol da kesmiyor 1 haftadır zehir oldu herşey

Arkadaşlar günaydın benim gibi ciddi baş ağrıları çeken var mı daha önce de migrenim vardı sanırım ondan Parol da kesmiyor 1 haftadır zehir oldu herşey
Benim de en büyük derdim. Parol bir işe yaramadı ben de novalgine alıyorum çok ağrırsa ama o da pek fayda etmiyor. Zamanı gelmeden Geçmiyor sanki.

Kızlarrr selamm
çok sinirliyim şu an töbe töbe
Normalde med-line adana hastanesine gidiyorum. Sırf perinatoloji uzmanı var diye acıbadem adanayı arayım ayrıntılı ultrason fiyatını sorayım dedim ne fiyat verdiler biliyor musunuz? 1600 tl. Devlet memuruyum devlet hiçbi kısmını karşılamıyor mu dedim devletle anlaşmamız yok dedi. 1600 şaka mı bu yahu alt tarafı ultrason.

Canım merak etme hamilelikte oluşuyor böyle benim de 12 hafta da çıkmıştı hemen endokronolojiye gittim hatta dün ikinci kontrolüme gittim içini ferah tut ilaçlarını kullan ve her ay bu ölçümleri yeniden yaptır Dr un yönlendirir zaten bende ultrasonda iki de nodül çıktı doğumdan sonra iki veya üç ay daha ilaçlara devam edip Tedaviyi tamamlıyorsun hiç merak etme çok annenin başına geliyormuş bu durum. -----
Asıl ben bir haftadır kasık ve karın ağrısı çekiyorum şiddetli değil ama sızı şeklinde arada gelip gidiyo ilk önce idrar yoku enfeksiyonuna sandık değilmiş sonra mantar dedi Dr Um rahimde açılma filan yok dedi ama Suları normal bebeklerin ama bi geçiyor bi geliyor bu ağrılar sizde oluyorum okuyup okuyup moralimi bozuyorum dünde erken Doğumu engelleyen bir iğne olmaya başladım artık her hafta Olacağım bu iyneden içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama korku içindeyim

Canım peki kaçıncı haftada istiyor peki Ayrıntılı ultrason ?

Cnm canini sikma hic oluyor bendede.rahim buyuyor.hem ignede vurulmusun sorun yaratacagini sanmiyorum.sen sakin olmaya bak yoksa fazla sitresten sancilarin baslar.bu arada benim bu tahlilleri ozel hastahanedde yaptirmistim.tsh dusuk t4 t3 yuksekti.ege unv calisiyorum.bugun egede kan verdim.endokrine gittim.tsh 001 t3 t4 normal cikti.ozel hastane tahlili yanlismis yani.guvenmemek lazim.ilac vermedi dr.2 hafta snra tekrar gel bakalim degerlere dedi.gebeligin ilk uc ayinda tah dusuk degerde olabiliyormus.ama t3 ve t4 normal Allahtan.ultroaondada bisi cikmadi oda iyi sonuc verdi.2 hafta snra gitcem tekrardan bakalim.

Bu ozel hastanelerin tahlil sonuclari neden yanlis!dun kan verdim tsh 005 t3 ve t4 de yuksek cikti.kadin dogumcum dahiliyeye gozuk dedi.dahileyicide ilac verdi.ben ege unv calisiyorum.dedimki bugun bide egede endokrine gozukeyim.kan verdim tekrardan tah 001 t3 ve t4 degerlerimde normal cikti.yani sadece tsh dusuk cikti.ultrosona girdim ondada sukur bisi cikmadi.iki hafta sonra gel.ilac kullanma dedi.unv hastanesinin tahlili en iyisi gercekten bu ozel hastanelerin tahliline kalsam ilac iccektim bide.kizlar benim gibi tsh si cok dusuk olup t3 ve t4 normal olan varmi.gebeligin ilk aylarinda dusebiliyomus bu tsh snrm.sonra yukseliyormus galiba.

canım çok geçmiş olsun. Ama sakin ol. Kahverengi lekeden korkma demişti doktorum. Oyleki 1 ay önce 15.haftanın içindeyken aşırı kanamayla hastaneye gittik. Bebeklerim iyilerdi çok şükür. Ve o zamandan bu zamana geldik. 19. Haftanın içindeyim. Ve kahverengi lekelenmeler o zamandan beri devam ediyor. Sürekli yatıyorum bol bol su içiyorum. Ne iş ne yemek uğraşmıyorum. Evet çok zor insanin aklı çıkıyor yüreği ağzında dolaşıyor ama içini ferah tut. Allahın izniyle kucağına alacaksın bebeklerini.

Maşallah paşalarına canım. Allah bağışlasin, Allahım tamamını erdirsin inşallah.
Merhaba canım. Benimde tsh:0 t3 ve t4 uçmuştu. Hamilelikten önce birşey yoktu hatta 6. Haftamda da gayet normaldi. Sonra 10 haftalikken tekrarladigimda sonuç bu çıktı ve hipertiroidi teşhisi kondu. Ve 2 tane ufak nodulum varmış. İlaç kullandım. 20 günde bir kan verip değerlerime baktirdim. Ve 10 gün oncede düzelmişti ve ilacı kestik. Ama sürekli kontrol. 10 gün sonra ilaçsız ne durumda bakılacak. Endişe etme. Herşey yoluna girer. Ve mutlaka doktorun demese bile her ay mutlaka baktır.
Canım peki kaçıncı haftada istiyor peki Ayrıntılı ultrason ?
canım 18-22 haftalarda ayrıntılı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…