2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım rahat olmaya çalış. Benim çok şiddetli kanamam oldu kahverengi falan bile değil bildiğin bir anda boşalıp günlerce devam eden kanama. Hastanede yattım 10 gün sonra hafifleyerek 2 haftada geçti. Lekelenme çok normal hele lekenin rengi ne kadar koyuysa kan içerde eski bir kanamadan kaldığı için hiç korkacak bişey yok. Kanaman da eğer parça gelmiyorsa çok şiddetli ağrı da yoksa inşallah bir şey olmuyor. Ama yatmak ve bol bol su içmek çok çok önemli. Zaten hastanede yattığın süre içerisinde de serum veriyorlar en az 3 lt su içirtiyorlar, Progestan hap verip iğnesini yapıyorlar. Evde olduğun sürece bol bol yat ve su iç.

Kızlaaaaaar biiiiz geldiiik bebişlerim çok şükür çok iyiler, kocaman olmuşlar yaaaa inanamadık 8,26 cm biri diğerinin boyunu tam alamadık çünküüü maşallah bi bebişim yayılmış yatmış öteki kıyamam ayakta durur pozisyonda takılıyodu çok zor gördük o sıkışanı beyin loblarına ellerine ayaklarına midesine kalbine diyaframına mesanesine kadar herşeyine baktı ve gösterdi doktorumuz hepsi gayet normal ve iyi dedi çok şükür ve kızlar aralarında zar yok almamız lazım demişti ya bir doktor bebişlerimin arasında zar oluşmuş veeee cinsiyeeett tahmini yaptı doktorumuz yanılma payım olduğunu düşün bir ay sonra yüzde yüz konuşabilirim ama şimdi de %90 söyleyebilirim erkek dedi yani Allahın izniyle iki erkek anası oluciiim

Maşallah Allah bağışlasın

Allah razı olsun içime bi su serptiniz zaten sürekli yatiyorum 4 litreye yakın su iciyorum neden oldu anlamadım Allah büyük artık yüce yaradanim insallah mahcup etmez Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah..

Kizlar catlak olusmasini onlemek icin ne kullaniyorsunuz.goguslerede suruluyormu o krem.cok agrim var goguslerimdede.

Kizlar catlak olusmasini onlemek icin ne kullaniyorsunuz.goguslerede suruluyormu o krem.cok agrim var goguslerimdede.
lierac aldım canım netten almıştım bugün elime ulaştı kullanmaya başlıcam doktorum tavsiye ederken gögüslerine de uggulayabilirsin demişti ama uçtaki kahverengi bölge hariç kenarlara

Allah razı olsun içime bi su serptiniz zaten sürekli yatiyorum 4 litreye yakın su iciyorum neden oldu anlamadım Allah büyük artık yüce yaradanim insallah mahcup etmez Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah..
Amin canım. Seni çok iyi anlıyorum böyle rahat rahat yazdığıma bakma ne korktuğu Allah biliyor. İlk defa o zaman anne olacağımı hissettim. Benim 12. haftada oldu. Hatta hastaneye benim gibi gece gelen bir kız da 12 haftalıktı ikiz gebeydi. O mesela su içmedi tuvalete gitmeye korkusundan ona da boş serumu dayadılar resmen. Onun da mesela senin gibi sadece kahverengi lekelenmeydi. Ama dediğim gibi benim bildiğin kanama olmasına rağmen çok şükür bişey olmadı inşallah tekrar da olmaz. Ben içtim 4 5 litre. Hala da su içebildiğim kadar içmeye gayret ediyorum. Hatta elime bir de kağıtta yapılacakları yazmışlardı sana da söylemişlerdir belki. En az 3 litre su, gerekmedikçe hareket etmemek, kesinlikle ilişkiden uzak durmak, ayakta kısa süreli ılık duş aklımda kalanlar.

AYTOZU arkadaşım çok geçmiş olsun içini ferah tut bak bebeklerde sorun yokmuş dinlen canım umarım en kusa sürede geçer..

harme canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı başımıza :)
Bu arada ayakta nasıl duruyor ayıl hayal edemedim :))

birkadin canım aslında ikeada beğendiğim benek yatağı 550 tl içine yatak alsan 100-150 etti 650-750 bi de iki tane aldığını düşündüğümüzde etti 1300-1500 çok da ucuz değil yanii :/ en azından benim için :) bide küçük bi gardrop şifonyer almayı düşünüyorum :)
Bak beğendiğim ikea yatağının linkini de vereyim sende bak canım

http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/...urunleri/00257953/gonatt-bebek-karyolasi.aspx

Tesekkur ederim tup Allah razı olsun.. Evet bir kadın ful yaticaksin bol bol su iciceksin dediler Rabbim büyük insallah birşey olmaz Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin mahcup etmesin yüce yaradanim..

mustafa hocayı şiddetle öneririm canım basarı oranı cok yuksek bende gitmiştim ona Allah gönlüne göre versdin

Kızlar günaydın.. daha 11 hafta 2 günlüğüm ama bel ağrısından tüm gece uyuyamadım. Gazdan göbeğim 6 aylık gibi oldu. Gaz sıkıntısı bi yandan, bel ağrısı bi yandan çok kötü bir gece geçirdim. işe geldim ölüyorum

Beğendim güzelmiş. Ben de 20 haftalara girince bakmayı düşünüyorum

Bitki çayları yasak sanırım değil mi. Gaz için eczanelerde prebiyotik satılıyor bir de bitkisel gaz tozu diye bişey var. Ben eczaneden almıştım. Bi danış istersen gebelikte sorun değilse onlar rahatlatıyor, ayaklarını da sıcak tut

Canım bana doktor bir arkadaşım lierac önerdi ancak tek başına faydası olmuyormuş Mankenler kullanıyormuş hatta yanında bioil kullanıyorum hatta Öncesinde bioil sonra lierac sürüyorum

Canım bana doktorum duphalak diye bir şurup verdi anında çözüm hatta :) direk tuvalete benim gebelikten önce de vardı zaten problemim hamile kalınca daha da arttı ama çok şükür şu dönem daha az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…