2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

AYTOZU
Canım, benim kendimi bildim bileli karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor bilmiyorum nolcak sonum :)
Doktor deyince korktum önemli birşey mi acaba Allah hakkımızda hayirlisini versin..kalan günler hayirlisiyla huzurlu rahat bi şekilde geciverse Allahım sen büyüksün..

Bende de oldu canim enginar ve kereviz önerdi doktor bende kereviz bulamadim enginar yedom bol bol sonraki ölcümletde normal cikti. İlaclardan olabiliyormus

Maşallah kuzularına kocaman olmuşlar evet insan doyamıyo bana da iki randevu arası geçmiyo, diğer kontrolümüz 7 ekimde o zaman 4 lü taramamızda yapılacak
sağol canım. Büyüyoruz yavaş yavaş. Hic sorma canım. Birde şimdi daha heyecanliyim ayaklarım yerden kesilmiş gibi. Bu yüzden daha sabırsız hissediyorum. Bu arada 4lu tarama nasıl oluyor canım ?

Bir sonraki randevu günü uzuyor sanki gelmiyor :) özlüyoruz görmek istiyoruz
hepimiz aynı dertten muzdaribiz sanırım.

sakin ol canım lütfen. Bebeklerin iyi. Ne yazıkki yata yata bir gebelik gecirtiyor yavrularımız. Sanırım doğumdan sonra dikecekler bizi başlarına. Ön hazırlık bu arada bende kabız olmayayım diye hergun sabah aç karnına 2-3 gün kurusunu ılık suda bekletip hem suyunu içiyorum hemde kayısısini yiyorum. Bu zamana kadar sıkıntım olmadı. Dene istersen.

Kalbiminozu çok sevindim benimde biri kız biri erkek Allah nasip ederse hayirlisiyla kucağına almak nasip olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar insallah Rabbim hepimizin evlatlarını bagislasin mahcup etmesin.amin
amin canım inşallah. Rabbim iki duyguyu yaşatmayı nasip etsin bizlere. Gerçi her türlüsü güzel. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.

teşekkür ederim canım. Darisi başına inşallah. Bizede bildir bebislerinle ilgili haberleri

kalbiminozu gözün aydın ne güzel haberlerle gelmişsin. Darısı başımıza

AYTOZU geçmiş olsun kabızlık için gece yatmadan bi kaşık saf zeytinyağı içmeni tavsiye ederimm
sağol canım. Darısı başınıza inşallah

tsk ederim canım. İnşallah tiroid ile ilgimi sıkıntı çıkmaz. O kadar ilaç var ki bazen bir tane daha eklenmesi sıkıyor insanı. Ya evet ben erkek bebekler önde sanırdım ama kız maşallah atakta oluyormuş. Şaşırmıştım o anda. Amin canım inşallah. Hepimiz bebeklerimizi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım

sağol canım. Büyüyoruz yavaş yavaş. Hic sorma canım. Birde şimdi daha heyecanliyim ayaklarım yerden kesilmiş gibi. Bu yüzden daha sabırsız hissediyorum. Bu arada 4lu tarama nasıl oluyor canım ?
heyecan mutluluk endişe karışıyo duygularımız dimi :) kimbilir daha neler yaşıcaz Allahın izniyle :) kanla bakılıyomuş canım 2 li tarama gibi kan vericem sadece

Kızlar zaten pcoluyum hamile kalınca yüzümde tüylenme oldu. Hamileyken tüy sarartıcı kullanılır mı acaba?

Merhaba kızlar dün doktora gittim. Kese ve kalp atışını gördük. 5+6 Normal gününde bir kese vardı. Geriden gelen ufak bir kese var kaybolabilir yetişebilir dedi. 5+2 görünüyordu. Sizlerin de oyle miydi

Merhaba kızlar dün doktora gittim. Kese ve kalp atışını gördük. 5+6 Normal gününde bir kese vardı. Geriden gelen ufak bir kese var kaybolabilir yetişebilir dedi. 5+2 görünüyordu. Sizlerin de oyle miydi
Hayirli ugurlu olsun bebeklerin. Benimkilerin arasinda da yaklasik bir hafta var. Dollenme ayni gun olmadigi icin aralarinda gun farki oluyor. İkisininde kalp atisini gormediler mi, benim ilkinde birinciyi gorduler sonraki hafta ikinciyi gorduler surpriz oldu :) sanirim 5 ve 6. Haftalardi

Kizlar 15 hftlik ikizlerime hamileyim.gunde 1 kere ya tuvalete gittigim sirada ya da ayakta cok kaldigim zaman akintim oluyor.camarim cok islaniyor.bazen renksiz bazende sut kivaminda.bekarken de ara ara boyle oluyordu.yeni bisey degil.ancak bebeklerin sivisi olur diye cok korkuyorum.akinti sorunu olan varmi ya da amniyon sivisiysa nasil anlayabilirim?

Canim birinin kalp atışını gördüğünü söyledi haftaya kontrolum var inşallah digerininkini de görürüz. Cevabın için tsk ederim

Arkadaşlar merhaba bende ikizlerimin 12 haftamdayim bulantilarim şükür iki haftadir azaldi ama iki haftadir geniz akintisi basladi ama nasil bir sey beni perisan ediyor midemi bulandiriyor onun yuzunden kusuyorum her gun mutlaka hayatim lavabo basimda geciyor...boyle olan var mi yada bir çözüm önerisi olan caresiz im inanın.

Kizlar bugun 12 haftalik oldum dr gittim ense kalinliklari xok sukur normal cikti.kan aldi 2li tarama icin.ense kalimliklari noemal.cikinca ikili taramada normal cokar heralde demi.ikizlere yapilmiyor diye biliyordum ama istedi dr.ikiside erkek gibi gozukuyor dedi.bugun cok mutluyum.

Canim youtube dan sinüs yıkama diye video var onu izle karbonatli tuzlu su ile yaparsan geçer. Bende çok olurdu ara ara yaptım olmuyor artık. Gargara da iyi gelir. Karbonatli tuzlu suyla

Selam kızlar bende ikiz Bebisler bekliyorum
5+6da gittim kalp atışı duyamadik bebekler gelişim olarak iyiler biri daha büyük biri daha ufak
Kesenin içinde gayet net görünüyorlar
En son 5 gün önce de gitmiştim o zamandan beri gayet büyümüşler
Dün çok stres yaptım duyamadim diye sizler kaçıncı haftalarda duydunuz yada gördünüz

Kizlar ikili tarama yaptirdinizmi? Ben yapilmuyor die bikiyordum ama dr um yaptirdi.ebse kalinliklari cok sukur normal.cikti

Kızlar herkese selamm
Hamilelikte tüy sarartıcı kullanılıyor mu diye sormuştum ama kimse cvp vermedi sanırım kimsenin bi fikri yok.

G goztepe arkadaşım gözün aydın ense kalınlıkları iyi çıkmış darısı başımıza

Kızlar bugün eşimle kahvaltıdan sonra çoğul gebeliklerle ilgili bi belgesel izledik çok hoşumuza gitti tavsiyeederim. Linkini kopyalıyorum:

Cnm merhaba bisi soracagim.benimde cok sukur ense kalinligi vs iyi cikti ama ikili test icin kan verdim ijizlere yapiliyirmu sen yaprirdinmi ikiki test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…