2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Merhaba kızlar. Birkaç gündür giremedim. Dün ayrıntılı baktı doktorum. Çok şükür herşey yolunda. Kızım 240 gr oğlum 234 gr ve 19 cm olmuşlar. Uzun uzun izlemek çok güzel. Ekrandan ayrılmak istemiyordum günler geçtikçe bu isteğim daha da artıyor.. inşallah kucagimiza aldığımda bol bol bakıp koklayacağım Allahın izniyle.

Maşallah kuzularına kocaman olmuşlar evet insan doyamıyo bana da iki randevu arası geçmiyo, diğer kontrolümüz 7 ekimde o zaman 4 lü taramamızda yapılacak

Bir sonraki randevu günü uzuyor sanki gelmiyor :) özlüyoruz görmek istiyoruz

Bende şu an 15+6 haftadayim pazartesi sabah 5 de lekelenme oldu iğne vurdular fitil yaptılar eve geldim yattım akşam sekize kadar sorun yoktu saat sekizde tuvalete çıktım baktım tuvalet kağıdında kan vardı hemen yine gittim hastaneye yatış verdiler serum taktılar iki gün yattım şimdi evdeyim çok sukur bebekler iyi kanamada ilk serumu takınca kesildi ama lekelenme hala var ama azalıyor yatiyorum bol bol su iciyorum birde kabızlık problemi var oda sıkıntı iyi gelicek şeylerden yiyorum yok bide o çıktı basıma rabbimden hayirlisi

Kalbiminozu çok sevindim benimde biri kız biri erkek Allah nasip ederse hayirlisiyla kucağına almak nasip olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar insallah Rabbim hepimizin evlatlarını bagislasin mahcup etmesin.amin

Kalbiminozu çok sevindim benimde biri kız biri erkek Allah nasip ederse hayirlisiyla kucağına almak nasip olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar insallah Rabbim hepimizin evlatlarını bagislasin mahcup etmesin.amin
kalbiminozu gozun aydin Allah kucagina almayi da nasip etsin. Ben de pazartesi kontrole gidicem insallah gosterirler de cinsiyetlerini ogrenirim merak ediyorum artik.

AYTOZU sana da gecmis olsun stres yapma zamanla gecer insallah o lekelenmeler de

Kızlar hamişken taşınma işi ne zormuş ne birşeyi kaldırabiliyorsun ne işin bitiveriyor bezginlik geldi.. bişey olmadan yavrularıma atlatabilsem keşke.. haftaya da kontrol var çok merak ediyorum kuzucuklarımı

Canım bazılarında bu kanama genetik oluyor kızkardeşlerde annede varsa olabiliyor.. ilk haftalarda banada kanama ve düşük olmaması için haftada bir iğne kullanmıştım..

Arkadaşlar ben haftaya kontrole gidicem 12+5 olmuş olacağım. Cinsiyet belli olur mu sizce?

Arkadaşlar ben haftaya kontrole gidicem 12+5 olmuş olacağım. Cinsiyet belli olur mu sizce?
Daha erken canım bazı doktorlar bazen göremiyor benim bi bebişimi erkek olabilir diye söyledi diğerini söyleyemedi çok nadir gören..

Iyi olmana çok sevindim bemim de oluyor arada lekelenme kahverengi doktorum önemli değil dedi arada bir damla halinde kan da geldiği oldu proluton depot diye bir iğne var hemen onu vurduruyorum öyle bişey olunca geçiyor devam etmiyor yani sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah gecmiş olsun

selam anneler
Umarım herkes iyidir Ben hiç iyi değilim kızlar bulantım geçmedi hiç bişey yiyemiyorum su içemiyorum sadece salata ve çorba benim gibi olan varmı aranızda ?

canım çok geçmiş olsun herkeste yaşanabiliyormuş içini ferah tut sen

selam anneler
Umarım herkes iyidir Ben hiç iyi değilim kızlar bulantım geçmedi hiç bişey yiyemiyorum su içemiyorum sadece salata ve çorba benim gibi olan varmı aranızda ?
bende öyleydim canım çok şükür arada çıkarıyorum o çok yoğun günler geçti gibi duruyo

bende öyleydim canım çok şükür arada çıkarıyorum o çok yoğun günler geçti gibi duruyo
senin adına çok sevindim maşallah canım ben çok şükür kusmuyorum sadece bulantı var hersey kokuyo öğürüyorum sadece tek korkum bebklerin beslenememesi inşallah benimde en kısa zamanda geçer

Seninse kız büyük benim de öyle kızlar genelde anne karnında daha büyük oluyorlarmış benim kızım 200 oğlum 180 gr 16.haftadasen benden iki üç hafta öndesin Allah sağlıklı sıhhatli yüzlerini de görmeyi nasip etsin elleri Ayakları düzgün aklı herşeyi tamam bir şekilde.benim de nodül çıktı iki tane ama sonuçlar ilaç vermeyi gerektirmeyecek şekildeydi Dr 19-20 haftalarda düzelir dedi muhtemelen senin de ilacı bırakman ondan çok çok geçmiş olsun.
sadece ilaçla bazen ilaçsız Bila düzeliyor hiç merak etme bazen hastaneden hastaneye günden güne Değişiyor sonuçlar Allah başka sıkıntı vermesin bebeklerimizi korusun insan hemen büyük büyük Şeyler düşünüyo ağırlıklı olarak kötü tabii ama akla getirmemek en iyisi Dediğin gibi sen de de hiç bir sorun çıkmayacak

crystallife
mutlu umutlu
Arkadaşlar keşke öğrensem cinsiyetlerini çok merak ediyorumm :))
Ama iki kız der ben kendimi alıştırırım iki erkek olur. Ya da tam tersi böyle de olsun istemiyorum. Biliyorum çok şey istiyorum ama :))

Kızlar benim karaciğer değerleri yüksek çıkıyor progestan kullanıyorum pazartesi günüde proluton depot iğne vurdular doktor kullandığın ilaçlardan olabilir dedi sizdede varmı tahlillerinizde nasıl cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…