- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
Maşallah kuzularına kocaman olmuşlarMerhaba kızlar. Birkaç gündür giremedim. Dün ayrıntılı baktı doktorum. Çok şükür herşey yolunda. Kızım 240 gr oğlum 234 gr ve 19 cm olmuşlar.Uzun uzun izlemek çok güzel. Ekrandan ayrılmak istemiyordum günler geçtikçe bu isteğim daha da artıyor.. inşallah kucagimiza aldığımda bol bol bakıp koklayacağım Allahın izniyle.
Bir sonraki randevu günü uzuyor sanki gelmiyor :) özlüyoruz görmek istiyoruzMerhaba kızlar. Birkaç gündür giremedim. Dün ayrıntılı baktı doktorum. Çok şükür herşey yolunda. Kızım 240 gr oğlum 234 gr ve 19 cm olmuşlar.Uzun uzun izlemek çok güzel. Ekrandan ayrılmak istemiyordum günler geçtikçe bu isteğim daha da artıyor.. inşallah kucagimiza aldığımda bol bol bakıp koklayacağım Allahın izniyle.
Kalbiminozu çok sevindim benimde biri kız biri erkek Allah nasip ederse hayirlisiyla kucağına almak nasip olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar insallah Rabbim hepimizin evlatlarını bagislasin mahcup etmesin.amin
Canım bazılarında bu kanama genetik oluyor kızkardeşlerde annede varsa olabiliyor.. ilk haftalarda banada kanama ve düşük olmaması için haftada bir iğne kullanmıştım..Bende şu an 15+6 haftadayim pazartesi sabah 5 de lekelenme oldu iğne vurdular fitil yaptılar eve geldim yattım akşam sekize kadar sorun yoktu saat sekizde tuvalete çıktım baktım tuvalet kağıdında kan vardı hemen yine gittim hastaneye yatış verdiler serum taktılar iki gün yattım şimdi evdeyim çok sukur bebekler iyi kanamada ilk serumu takınca kesildi ama lekelenme hala var ama azalıyor yatiyorum bol bol su iciyorum birde kabızlık problemi var oda sıkıntı iyi gelicek şeylerden yiyorum yok bide o çıktı basıma rabbimden hayirlisi
Daha erken canım bazı doktorlar bazen göremiyor benim bi bebişimi erkek olabilir diye söyledi diğerini söyleyemedi çok nadir gören..Arkadaşlar ben haftaya kontrole gidicem 12+5 olmuş olacağım. Cinsiyet belli olur mu sizce?
Iyi olmana çok sevindim bemim de oluyor arada lekelenme kahverengi doktorum önemli değil dedi arada bir damla halinde kan da geldiği oldu proluton depot diye bir iğne var hemen onu vurduruyorum öyle bişey olunca geçiyor devam etmiyor yani sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah gecmiş olsunBende şu an 15+6 haftadayim pazartesi sabah 5 de lekelenme oldu iğne vurdular fitil yaptılar eve geldim yattım akşam sekize kadar sorun yoktu saat sekizde tuvalete çıktım baktım tuvalet kağıdında kan vardı hemen yine gittim hastaneye yatış verdiler serum taktılar iki gün yattım şimdi evdeyim çok sukur bebekler iyi kanamada ilk serumu takınca kesildi ama lekelenme hala var ama azalıyor yatiyorum bol bol su iciyorum birde kabızlık problemi var oda sıkıntı iyi gelicek şeylerden yiyorum yok bide o çıktı basıma rabbimden hayirlisi
Arkadaşlar ben haftaya kontrole gidicem 12+5 olmuş olacağım. Cinsiyet belli olur mu sizce?
Bende şu an 15+6 haftadayim pazartesi sabah 5 de lekelenme oldu iğne vurdular fitil yaptılar eve geldim yattım akşam sekize kadar sorun yoktu saat sekizde tuvalete çıktım baktım tuvalet kağıdında kan vardı hemen yine gittim hastaneye yatış verdiler serum taktılar iki gün yattım şimdi evdeyim çok sukur bebekler iyi kanamada ilk serumu takınca kesildi ama lekelenme hala var ama azalıyor yatiyorum bol bol su iciyorum birde kabızlık problemi var oda sıkıntı iyi gelicek şeylerden yiyorum yok bide o çıktı basıma rabbimden hayirlisi
bende öyleydim canım çok şükür arada çıkarıyorum o çok yoğun günler geçti gibi duruyoselam anneler
Umarım herkes iyidir Ben hiç iyi değilim kızlar bulantım geçmedi hiç bişey yiyemiyorum su içemiyorum sadece salata ve çorbabenim gibi olan varmı aranızda ?
senin adına çok sevindim maşallah canım ben çok şükür kusmuyorum sadece bulantı var hersey kokuyo öğürüyorum sadece tek korkum bebklerin beslenememesibende öyleydim canım çok şükür arada çıkarıyorum o çok yoğun günler geçti gibi duruyo
Seninse kız büyük benim de öyle kızlar genelde anne karnında daha büyük oluyorlarmış benim kızım 200 oğlum 180 gr 16.haftadasen benden iki üç hafta öndesin Allah sağlıklı sıhhatli yüzlerini de görmeyi nasip etsin elleri Ayakları düzgün aklı herşeyi tamam bir şekilde.benim de nodül çıktı iki tane ama sonuçlar ilaç vermeyi gerektirmeyecek şekildeydi Dr 19-20 haftalarda düzelir dedi muhtemelen senin de ilacı bırakman ondan çok çok geçmiş olsun.Merhaba kızlar. Birkaç gündür giremedim. Dün ayrıntılı baktı doktorum. Çok şükür herşey yolunda. Kızım 240 gr oğlum 234 gr ve 19 cm olmuşlar.Uzun uzun izlemek çok güzel. Ekrandan ayrılmak istemiyordum günler geçtikçe bu isteğim daha da artıyor.. inşallah kucagimiza aldığımda bol bol bakıp koklayacağım Allahın izniyle.
sadece ilaçla bazen ilaçsız Bila düzeliyor hiç merak etme bazen hastaneden hastaneye günden güne Değişiyor sonuçlar Allah başka sıkıntı vermesin bebeklerimizi korusun insan hemen büyük büyük Şeyler düşünüyo ağırlıklı olarak kötü tabii ama akla getirmemek en iyisi Dediğin gibi sen de de hiç bir sorun çıkmayacakCnm canini sikma hic oluyor bendede.rahim buyuyor.hem ignede vurulmusun sorun yaratacagini sanmiyorum.sen sakin olmaya bak yoksa fazla sitresten sancilarin baslar.bu arada benim bu tahlilleri ozel hastahanedde yaptirmistim.tsh dusuk t4 t3 yuksekti.ege unv calisiyorum.bugun egede kan verdim.endokrine gittim.tsh 001 t3 t4 normal cikti.ozel hastane tahlili yanlismis yani.guvenmemek lazim.ilac vermedi dr.2 hafta snra tekrar gel bakalim degerlere dedi.gebeligin ilk uc ayinda tah dusuk degerde olabiliyormus.ama t3 ve t4 normal Allahtan.ultroaondada bisi cikmadi oda iyi sonuc verdi.2 hafta snra gitcem tekrardan bakalim.