2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Sln kizlar bugun kan verdim kan degerim 11.8 cikti.snrm kansizlik yok.ama lym degerinin bir tanesi 13 cikti normalde 20 uzeri olmasi lazimkken.gebelogin ilk ayinda normaldi bu deger.snrm kansizlik olucak.daha 10+3 haftaligim.sizde degerleri boyle olan varmi.kansizlik ciktimi sizdede.snrm ikiz oldugundan heralde.ay internette once lym dusuklugu yazdim losemi dedi bayginlik gecirwcektim.sonra gebelikte lym dusuklugu yazdim kansizlik vs yazio.dr uma pzt gosterebilecegim ancak.kotu bisi yoktur demi icime sikinti basti.nolur bisiler yazin

Cnm hiç telaşlanma.gebelikte lym .bazofil.nötrofil .beyaz kıemızı kan hucrelerinde degişiklik olabilir,bnmde oyle cıkmıştı.drunm önemsemedi ble,ben senin haftalardaykrn kan degerim. 12.8 di.kanın düşük çıkmış.onada hap verir zaten,

Cok sagol cnm ya icim rahatladi valla bir an panik oldum bayilacaktin.su int zaten kolum agriyor yazsan felaket haberi veriyor.cok sagol.icim rahatladi.optm

Cok sagol cnm ya icim rahatladi valla bir an panik oldum bayilacaktin.su int zaten kolum agriyor yazsan felaket haberi veriyor.cok sagol.icim rahatladi.optm
İnternette cok aradtırma yapmak da insanı korkutuyor biliorum:) cunku aynı seyı senin gibi bende yapıyorum cnm.rahat ol,

Aynen benim de gogusler cok buyudu. 90dan 100e cikti daha 16 haftada birde. Kasinti icin de bebe yagi suruyorum yumusayinca kasinmiyor ama agri var goguslerimde
Bebe yagi kullaniyordum ama yinede kizaeiklik oldu. İ. Saracoglu badem yagini öneriyor ben onu aldim bakalim fayda olur insallah

birkadin
Siden80
@qaraqiz
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar...
Canim cok guzeller ama cok kisa zaman kullanicaksin yeğenime almislardi alti aydan önce sanirim park yatağa döndüler. Ben ahşap park yataği aldim. Park yataklari cok fonsiyonelli tekerlekli sallaniyor üc kademe falan birde ahşap olusu süper oldu benim icin biseyde bak istersen fikrin olur

Canım bunlar çok kısa kullanılıyor ben oğlumda kullandım ama 4ay belki en fazla tabii çok cici ve güzel görünüyorlar ama işin bitince ne yapacaksın , sadece 4ay için 470*2 bence fazla tabii kullanacak olan da parayı vericek olanda sensin ben naçizane deneyimimi aktarayım dedim ben de sonra park yatağa dönenlerdenim

Asmin0002
Ades___
Ya ne bilim kızlar park yatakların tipi hoşuma gitmiyor. Ahşap bir şeyler istiyorum ama bulamıyorum. Adanada ikea yok olsa ordan alcam. Şehir dışına baya nakliye parası alıyor.
Kararsızım:S

Amin canım

Bu beşikler bebekler ufakken güzel çok ufak oluyorlar ve sallanıyorlar. Kötü tarafı bebek 6 aylıkken tutunup kalkmaya başlayabiliyor düşecek diye yatıramıyorsun.

Merhaba şu cinsiyet meselesi oldukça merak uyandırıyor. Ben devlet has. Gidiyorum. Perinatoloji de muaynelerim. Herşey güzelde sana pek birşey anlatmıyor doktorlar. Soruyorsun cevap yok muaynem bitmedi... Sonra sormaya korkuyorsun adamda ki surat sorma sakın soru sorma döverim modu sizde cinsiyetler ne zaman öğrenildi

İkeanın fiyatları uygun ama kalite açısından o kadar da kaliteli değil. Ama ben iki tane alacağım için heralde ikeadan alırım diyorum :) Bütçe yapmak lazım değil mi. İkeada kargo gerçekten çok pahalı ama arada kargo kampanyaları oluyor onları takip et istersen

Benim de bugün 17 haftam bitti. Randevularım hep sabah erken saatti o yüzden uyuyorlardı görünmedi. Bu hafta sonu kontrolüm var doktorum gösterirlerse öğreniriz dedi :) Ben de şimdi heyecan yaptım

Ben de perinotologa gidiyorum benim doktor da uzun uzun bakıyor ölçüyor biçiyor ama bana hiç söylemiyor şurasını şu kadar ölçtüm burası bu kadar diye her şey yolunda diyor gönderiyor. Bazen diyorum iyiki söylemiyor çünkü her duydugum rakamı hemen internette aramaya kalkıyorum

Ben 12 haftalıktı öğrendim canım ya dediğin gibide zor ama merak ediyor insan ve dr yanında da rahat olabilmek önemli bence . Sen sor yinede inatla

Kızlar dualariniza ihtiyacım var Allah rızası için dua edin saat sabah 5 de tuvalete çıktım ve kahverengi bi kan vardı tuvalet kağıdında hemen hastaneye gittik hemşireler doğum salonuna aldılar muayne ettiler kırmızı veya pembe değil kahverengi çok önceden olan bir kanama dediler panik yapma dediler alttan baktılar hala devam ediyor ama fazla değil dediler progestan hapı fitil olarak uyguladılar doktor yoktu o saatte bi cihazla kalp atışı varmı baktılar çok sukur kalp atislari vardı biraz yattıktan sonra doktor sabah 9 da gelicek kalmak isterseniz kalın yada eve gidip tekrar gelebilirsiniz dediler eve geldim aç gitmiştim kahvaltı edip haplarimi kullandım saat gelince tekrar gittim doktor ultrasonla baktı bebeklerde sıkıntı yok gayet iyiler dedi iğne verdi uç tane birini bugün yaptı diğer ikisinide haftada bir yaptır dedi sabaha gore azaldı çok sukur insallah birdaha olmaz Rabbim dua ediyorum insallah hepimizin bebeklerini bağışlar

Canım moralini yüksek tut inşallah bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…