2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım ne güzel bi oğlan bi kız Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimkilerin cinsiyeti ne acaba çok merak ediyorum 10+5 im ..
Ben çok bekledim Öğrenmek için ama ikizler böyle biraz geç öğreniliyor ama beklemesi bile heyecan verici en önemlisin sağlıklı olmaları tabii Allah gönlüne göre versin

Ben çok bekledim Öğrenmek için ama ikizler böyle biraz geç öğreniliyor ama beklemesi bile heyecan verici en önemlisin sağlıklı olmaları tabii Allah gönlüne göre versin

Evet canım teşekkür ederim. Eğer tek gebeliğim olsaydı oğlan kız fark etmezdi Allah bana bi tane sağlıklı bebek versin cinsiyeti hiç önemli değil derdim. Ama ikiz olduğunu öğrenince insan ister istemez biri oğlan biri kız olsun istiyor. Sonra böyle düşündüğüm için pişman oluyorum üzülüyorum
önemli olan tabii ki sağlıklı kusursuz olmaları ve anneye babaya hayırlı evlat olmaları

Mustelanın fiyatı nasıl canım ? Ben sebamedin hamileler için çatlak kremini aldım onu sürüyorum canım

Ben lierac almayı düşünüyorsun badem yağıyla kakao yağı aldım bide Acaba mustela mı alsam göğüslerin böyle olması kaşınması napıcağımı şaşırttı bana. Çokta büyümediler aslında ama. Tecrübeli bi anne olarak bizimle deneyimleri paylaşırsın böyle canım. Teşekkürler

Lierac da güzel ben ikisi Arasında kaldım sonra mustella hem kullandım diye hem de bir alana ikincisi yarı fiyatınaydı diye onu aldım ikisini 115 lira ya aldım lierac ın da sadece biri 75 liraydı sanırım T tup bir de krem kaşınmayı önlüyor biraz ama sakın kaşıma kaşıntıyla çatlak Oluşumu hızlanıyor bi de banyodan sonra bebe Yağı kullanmanızı da öneririm kızlar yada senin Yaptığın gibi badem Yağı kakao Yağı gibi esnekliği arttırıcı yağlar da mantıklı olabilir. Tatbiki bu yağlar basen Göğüs ve tüm karın Bölgesi'ne malum bedenen genişliyoruz

günaydın kızlar dün doktora gittik bir kese göründü sizlerinde ilkinde bir kese mi görünmüştü?

günaydın kızlar dün doktora gittik bir kese göründü sizlerinde ilkinde bir kese mi görünmüştü?
Canım hayırlı olsun tebrik ederim :)
ben ilk ultrasona 8+2 iken girdim ve ikisi de gözüktü. Daha önceki haftalarda nasıl olur bilmiyorum.

Canım benim çift yumurta ikizi çift kese gördü Dr Um ilk kontrolden itibaren ama tek kese olması ya tek yumurta ikizi ya da tek gebelik demek olabilir kap atışlarını duyduğun zaman net olarak anlaşılacak burda bazı arkadaşların biri birinden daha deç görüldüğü de oldu onlar daha iyi cevap verirSonuç her ne olursa senin için hayırlı olan o dur.bebeğini ya da bebeklerini sağlıkla kucağına Almanı dilerim

Teşekkürler canım tek iki farketmez sağlıklı olsunda:) ayın 18 in de diğer kontrol zaman geçmiyor:)

Canım ben son
peri masalı nasılsın canım sen biliyosun benim basşımdan geçenleri sen neler yaptın?
canım ben tüp bebek sonrası bir kez aşılama ve bir kez de yumurta takibi yaptırdım yine çok yumurta oldu güzel ilerledi ama hiç tutmadı malesef şimdi bu ay tekrar tüp bebek istiyorum Mustafa acet Medipol hastanesinde Görüşmeye gidicem Hayırlısı olur inş sende bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın inş

Kızlar bi arkadaşım için soruyorum lütfen bi cvp verin tüp bebek için ne kadarlık evli olmak gerekiyor

Kızlar bi arkadaşım için soruyorum lütfen bi cvp verin tüp bebek için ne kadarlık evli olmak gerekiyor
Ozelde yaptiracaksa sirun degil tabi, ama devlette sanirim once 2 yada 3 defa asilama yapilmasi lazim. Bu sekilde olumsuz olursa tup bebek deniyorlar.

Selam arkadaslar ben psoluyum. Ikinci asilamam tuttu cok sukur. 4haftalik hamileyim. Dun kanamam oldu ve bugun ultrasyonda bakildi ki
Ikizlerim olacakmis :)) cok mutluyum ama korkuyorum. Dusuk atlatmisim... Insallah bisey olmaz bebislerime dualarinizi bekliyorum. Rabbim hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin...

Aynen benim de gogusler cok buyudu. 90dan 100e cikti daha 16 haftada birde. Kasinti icin de bebe yagi suruyorum yumusayinca kasinmiyor ama agri var goguslerimde

Rapor cikarmak yada devlet hastanesinde ucretsiz yaptirmak icin 1 yil evli olmak 600 is gun sgk primi yada emekli sandigina tabi olmak gerekiyor. Erkek infertilitesi yada kadinda ciddi bir infertilite sebebi yoksa once 3 kere asilama yapiliyor ondan sonra ancak tup bebek tedavisi olabiliyorsun sartlari saglasan bile. Ama rapor cikarmak icin 3 asilamaya gerek yok. Ben zekai tahir birakta tedavi oldum hastanenin web sayfasina girersen hersey en ince ayrintisina kadar yaziyor. Ozelde yada devlette ucretli yaptiracaksan hic bir problem olmasina gerek yok gidip elini kolunu sallayarak yaptirabiliyorsun tup bebek

Kızlar selam ben bugün adana sıcağında karyola park yatak ve beşik baktım :)) keşif yaptım :))

Bakın bu fotosunu eklediklerim çok tatlı fiyatı 475 dedi ama 400 e verirdi içine ayrıca yatak almaya da gerek yokmuş.
Ama 7-8 aylık olana kadar yatıyorlarmış. 7-8 aylık olunca başka yatak almak lazımmış
Kafam karıştı

Eklentiler

• image.jpg
    163,1 KB · Görüntüleme: 89
  • image.jpg
    167,8 KB · Görüntüleme: 81
  • image.jpg
    162,5 KB · Görüntüleme: 76
Selam kızlaaaarr
Ben de 2016 da ikiz annesi olacağım inşallah. Daha erken ama şimdiden kafam cok karıştı. İlk beşikleri nasıl olacak,bebek arabaları nasıl olacak, odaları, bakımları..fiklerinizi eksik etmeyin arkadaşlar.öpüyorum hepinizi. Hepimizin bebişleri hayırlı uğurlu gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…