- 30 Temmuz 2015
- 390
- 387
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
Ben çok bekledim Öğrenmek için ama ikizler böyle biraz geç öğreniliyor ama beklemesi bile heyecan verici en önemlisin sağlıklı olmaları tabii Allah gönlüne göre versinCanım ne güzel bi oğlan bi kız Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimkilerin cinsiyeti ne acaba çok merak ediyorum 10+5 im ..
Ben çok bekledim Öğrenmek için ama ikizler böyle biraz geç öğreniliyor ama beklemesi bile heyecan verici en önemlisin sağlıklı olmaları tabii Allah gönlüne göre versin
teşekkürlerHoşgeldiniz arkadaşlar. cinsiyetleriniz de belli olmuş.Allah tamamını erdirsin inşallah.
Ben lierac almayı düşünüyorsun badem yağıyla kakao yağı aldım bide Acaba mustela mı alsam göğüslerin böyle olması kaşınması napıcağımı şaşırttı bana. Çokta büyümediler aslında ama. Tecrübeli bi anne olarak bizimle deneyimleri paylaşırsın böyle canım. TeşekkürlerAsmin0002 canım bilmiyorum denemedim ama çatlak için sadece vazelin Bio oil yeterli olmayacaktır çatlak oluşumunu engelleyecek kremler var farklı farklı değişik bütçelere göre eczanene danış istersen.peki ne tavsiye edersiniz dersen ben mustella nın çatlak önleyicisini kullanıyorum oğlumda da kullanmıştım hiç çatlağım yoktu.sevgiyle
Lierac da güzel ben ikisi Arasında kaldım sonra mustella hem kullandım diye hem de bir alana ikincisi yarı fiyatınaydı diye onu aldım ikisini 115 lira ya aldım lierac ın da sadece biri 75 liraydı sanırım T tup bir de krem kaşınmayı önlüyor biraz ama sakın kaşıma kaşıntıyla çatlak Oluşumu hızlanıyor bi de banyodan sonra bebe Yağı kullanmanızı da öneririm kızlar yada senin Yaptığın gibi badem Yağı kakao Yağı gibi esnekliği arttırıcı yağlar da mantıklı olabilir. Tatbiki bu yağlar basen Göğüs ve tüm karın Bölgesi'ne malum bedenen genişliyoruzBen lierac almayı düşünüyorsun badem yağıyla kakao yağı aldım bide Acaba mustela mı alsam göğüslerin böyle olması kaşınması napıcağımı şaşırttı bana. Çokta büyümediler aslında ama. Tecrübeli bi anne olarak bizimle deneyimleri paylaşırsın böyle canım. Teşekkürler
Canım hayırlı olsun tebrik ederim :)günaydın kızlar dün doktora gittik bir kese göründü sizlerinde ilkinde bir kese mi görünmüştü?
Canım benim çift yumurta ikizi çift kese gördü Dr Um ilk kontrolden itibaren ama tek kese olması ya tek yumurta ikizi ya da tek gebelik demek olabilir kap atışlarını duyduğun zaman net olarak anlaşılacak burda bazı arkadaşların biri birinden daha deç görüldüğü de oldu onlar daha iyi cevap verirgünaydın kızlar dün doktora gittik bir kese göründü sizlerinde ilkinde bir kese mi görünmüştü?
Teşekkürler canım tek iki farketmez sağlıklı olsunda:) ayın 18 in de diğer kontrol zaman geçmiyor:)Canım benim çift yumurta ikizi çift kese gördü Dr Um ilk kontrolden itibaren ama tek kese olması ya tek yumurta ikizi ya da tek gebelik demek olabilir kap atışlarını duyduğun zaman net olarak anlaşılacak burda bazı arkadaşların biri birinden daha deç görüldüğü de oldu onlar daha iyi cevap verirSonuç her ne olursa senin için hayırlı olan o dur.bebeğini ya da bebeklerini sağlıkla kucağına Almanı dilerim
canım ben tüp bebek sonrası bir kez aşılama ve bir kez de yumurta takibi yaptırdım yine çok yumurta oldu güzel ilerledi ama hiç tutmadı malesef şimdi bu ay tekrar tüp bebek istiyorum Mustafa acet Medipol hastanesinde Görüşmeye gidicem Hayırlısı olur inş sende bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın inşperi masalı nasılsın canım sen biliyosun benim basşımdan geçenleri sen neler yaptın?
3 yılı doldurmak gerekiyorKızlar bi arkadaşım için soruyorum lütfen bi cvp verin tüp bebek için ne kadarlık evli olmak gerekiyor
Ozelde yaptiracaksa sirun degil tabi, ama devlette sanirim once 2 yada 3 defa asilama yapilmasi lazim. Bu sekilde olumsuz olursa tup bebek deniyorlar.Kızlar bi arkadaşım için soruyorum lütfen bi cvp verin tüp bebek için ne kadarlık evli olmak gerekiyor
Aynen benim de gogusler cok buyudu. 90dan 100e cikti daha 16 haftada birde. Kasinti icin de bebe yagi suruyorum yumusayinca kasinmiyor ama agri var goguslerimdeHanimlar catlaklar icin bi önem aliyor musunuz? Ben bio oil ve vazelin sürüyorum bir aydir göbeğim değilde gögüs etrafim kaşınıyor ve kizardi. Tam catlami o gögüs etrafindakiler eminde değilim kirmizi ince ince mor gibide bazilari süt damarlari onlar gecer diyorlar. Varmi sizde böyle değisikler?
Rapor cikarmak yada devlet hastanesinde ucretsiz yaptirmak icin 1 yil evli olmak 600 is gun sgk primi yada emekli sandigina tabi olmak gerekiyor. Erkek infertilitesi yada kadinda ciddi bir infertilite sebebi yoksa once 3 kere asilama yapiliyor ondan sonra ancak tup bebek tedavisi olabiliyorsun sartlari saglasan bile. Ama rapor cikarmak icin 3 asilamaya gerek yok. Ben zekai tahir birakta tedavi oldum hastanenin web sayfasina girersen hersey en ince ayrintisina kadar yaziyor. Ozelde yada devlette ucretli yaptiracaksan hic bir problem olmasina gerek yok gidip elini kolunu sallayarak yaptirabiliyorsun tup bebekKızlar bi arkadaşım için soruyorum lütfen bi cvp verin tüp bebek için ne kadarlık evli olmak gerekiyor