- Konu Sahibi kalbiminozu
Hanımlar merhaba ben de 2016 da ikiz annesi olacaklardanım 11+4 deyiz bu hafta bu zar konusu nedir benim doktorum hiç öyle bişeyden bahsetmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebeklerin sağlıkla sıhhatle kucağına Alman dileğiyle... Zar meselesine gelince eğer ikizlerin tek yumurta ikiziyse bu konu devreye giriyor yani bebekleri birbirinden ayıran zar var mı yok mu gibi ama tek yumurta ikizi bekleyen anneler daha net bilgi verir sana tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi bekliyorsunHanımlar merhaba ben de 2016 da ikiz annesi olacaklardanım 11+4 deyiz bu hafta bu zar konusu nedir benim doktorum hiç öyle bişeyden bahsetmedi
Çift yumurta ikizi benimkisi zira zar falan konusu hiç duymadım panik oldum :)Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebeklerin sağlıkla sıhhatle kucağına Alman dileğiyle... Zar meselesine gelince eğer ikizlerin tek yumurta ikiziyse bu konu devreye giriyor yani bebekleri birbirinden ayıran zar var mı yok mu gibi ama tek yumurta ikizi bekleyen anneler daha net bilgi verir sana tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi bekliyorsun
Hanımlar merhaba ben de 2016 da ikiz annesi olacaklardanım 11+4 deyiz bu hafta bu zar konusu nedir benim doktorum hiç öyle bişeyden bahsetmedi
Hoşgeldin canım sağlıkla al bebişlerini kucağına inşallah panik yapma senin çift olduğu için öyle bir meselenin konuşulmaması gayet normal çünkü seninkiler ayrı zaten. benim ikizlerim tek yumurta ikizi, tek yumurta ikizleri de 2 çeşit oluyormuş biri aralarında zarla ayrılanlar diğeride arada zar olmayıp direkt temas halinde olanlar benim ki zarsız olanlardanÇift yumurta ikizi benimkisi zira zar falan konusu hiç duymadım panik oldum :)
Arkadaşımın tek yumurta kızları var uyurken bile aynı pozisyonda uyuyorlar şaşar kalırsın :) sen istediğin kadar onları ayırsan da uykularında bile ayrılmaz onlarbenimde evim 2+1 canım küçük odamı bebiş odası yapıcaz inşallah ben tek yatak düşünmüyorum zaten ilk 2-3 ay beraber yatsalar bile hani ayırmayın diyolarmış ya ondan hemde 9 ay yan yana durmuşlar bi anda ayrılmasınlar benimkiler tek yumurta ve zar yok aralarında hep temas halinde olacaklar Allahın izniyle, sonra ayrılırlar zaten kendi yataklarında yatarlar
Geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz. Ama dikkat etmek lazım. Zaten söylemişlerdir rahim ağzı daralması ve enfeksiyon için yatak istirahati ve bol bol su içmeni öneriyorlar.Merhaba ikiz anneleri ben iki kiz annesiyim. Ben cinsiyetlerini 12. Haftada ögrendim. Benimde tup bebek buzamana kadar bi sorun yasamadik ama 4 gun once üsüttüm cok idrar yollarim iltihaplanmis o da kasilmaya sevep olmus agrilarla gittik acile. Rahim agzi 4,5cm ken 3,5cm düsmüs. İki gun hastanede serumlar ilaclar toparladim simdi evde yatiyorum devamli yaticam galiba. Birde bu haftalarda daha agirlasmis hissediyorum kendimi. Allahim hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah cok korkuyorum bisey olucak diye
aaaa :) çok acaip bişidir ya valla düşünsene sonuçta mitoz bölünmeyle oluşuyolar aslında onlar bir bütün :)Arkadaşımın tek yumurta kızları var uyurken bile aynı pozisyonda uyuyorlar şaşar kalırsın :) sen istediğin kadar onları ayırsan da uykularında bile ayrılmaz onlar
Benimkine de başta tek yumurta dediler sonra büyük ihtimal çift dedi doktor. Ben de hala acaba tek mi çift mi diye merak ediyorum. Tek yumurtalar gerçekten çok özel bebekleraaaa :) çok acaip bişidir ya valla düşünsene sonuçta mitoz bölünmeyle oluşuyolar aslında onlar bir bütün :)
benim doktorum nadiren tek kesenin içinde çift yumurta olabiliyor demişti bize belki öyledir senin deBenimkine de başta tek yumurta dediler sonra büyük ihtimal çift dedi doktor. Ben de hala acaba tek mi çift mi diye merak ediyorum. Tek yumurtalar gerçekten çok özel bebekler
Benim keseler ayrı. Ama ben tedavi olduğumda sadece 1 yumurtam gelişmişti. O yüzden ikinci bir yumurta göremediklerinden bu tek olabilir dediler. Ama sonra gelişimlerine göre doktor şimdi diyor ki sol yumurtalıkta ultrasonlarda farkedilmeyen bir yumurtan olabilir belki o döllenmiştir diyor. Çift kese olup tek yumurta da olabiliyormuş.benim doktorum nadiren tek kesenin içinde çift yumurta olabiliyor demişti bize belki öyledir senin de
hmm anladım canım hayırlısı olsun her şeyinBenim keseler ayrı. Ama ben tedavi olduğumda sadece 1 yumurtam gelişmişti. O yüzden ikinci bir yumurta göremediklerinden bu tek olabilir dediler. Ama sonra gelişimlerine göre doktor şimdi diyor ki sol yumurtalıkta ultrasonlarda farkedilmeyen bir yumurtan olabilir belki o döllenmiştir diyor. Çift kese olup tek yumurta da olabiliyormuş.
sağol canım napalım işte yuvarlanıp gidiyoruz pazartesi kontrolümüz var heyecanlıyım çok merak ediyorum nasıllar diye. sen nasılsın?Slmm kızlar nasılsınız?
ayy ne güzeel çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinKızlar bir kız bir oğlan bebeklerim kızım 16+5 oğlum 16 haftalık görünüyor kızlar anne karnında bile güçlü oluyor dedi Dr Um Allah gönlüme göre verdi Oğluma bir arkadaş bir de prenses geliyor Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bebeklerimizi inşallah
Teşekkür ederim artık Allah'a sağlıkla gelmeleri için dua etmekten başka kaygımız kalmadıayy ne güzeel çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Evet canim bol bol su icip yatiyorum ama yatma isi cok zor. Evin temizligi falan kaliyor baktikca sinir oluyorum ailemde herkes calisiyor. Hayirlisiyla atlatsak su zamanlari insallahGeçmiş olsun inşallah bir şey olmaz. Ama dikkat etmek lazım. Zaten söylemişlerdir rahim ağzı daralması ve enfeksiyon için yatak istirahati ve bol bol su içmeni öneriyorlar.
Asmin0002 canım bilmiyorum denemedim ama çatlak için sadece vazelin Bio oil yeterli olmayacaktır çatlak oluşumunu engelleyecek kremler var farklı farklı değişik bütçelere göre eczanene danış istersen.peki ne tavsiye edersiniz dersen ben mustella nın çatlak önleyicisini kullanıyorum oğlumda da kullanmıştım hiç çatlağım yoktu.sevgiyleHanimlar catlaklar icin bi önem aliyor musunuz? Ben bio oil ve vazelin sürüyorum bir aydir göbeğim değilde gögüs etrafim kaşınıyor ve kizardi. Tam catlami o gögüs etrafindakiler eminde değilim kirmizi ince ince mor gibide bazilari süt damarlari onlar gecer diyorlar. Varmi sizde böyle değisikler?
Canım ne güzel bi oğlan bi kız Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimkilerin cinsiyeti ne acaba çok merak ediyorum 10+5 im ..Kızlar bir kız bir oğlan bebeklerim kızım 16+5 oğlum 16 haftalık görünüyor kızlar anne karnında bile güçlü oluyor dedi Dr Um Allah gönlüme göre verdi Oğluma bir arkadaş bir de prenses geliyor Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bebeklerimizi inşallah