2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar ben bebeklerim için bu yatağı düşüyorum genelde okuduğumda park yatak almayı düşünüyor herkes ama ben oğlumda beşiğinin yanında bir de park yatak almıştım ama ortaya doğru çöküyor ve plastiğimsi kumaşı hiç Hoşuma gitmemişti kullandı mı evet kullandı ama iki bebek için( çünkü ben yan yana yatırmayı düşünüyorum )daha sağlam ve sağlıklı görünüyor tabi benim ikinci-üçüncü olacaklardan oda almıyorum çünkü dolap vs üçü için yeterli yani sadece yatak alacağız o da bu olsun istiyorum siz neler düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• image.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 80
çok güzel sadec şık kullanışlı canım bende bu tarz yatakları çok beğeniyorum senin yer bakımından da iyi olur ikinci ve üçüncü olduğundan :) bende normalde tek olsaydı bi sallanan bu tarz beşiklerden yatak odamıza koymak için bir de odasına büyüyen yatak istiyodum ama şimdi ikizciklerimize iki ayrı beşik odamıza sığmaz ondan küçük bi odam var köşe koltuğumuzun olduğu o koltuğu çıkartıp oraya iki büyüyen yatak alıp bir de dolap istiyorum sığarsa inşallah beşik alırsak belli bir süre kullanabilirler diye büyüyen daha mantıklı geldi bana canım

Ben oğlumda öyle yapmıştım büyüyen yatak almıştım hala kullanıyor uzun süre de kullanır ama iki büyüyen yatağa yer yok maalesef ben de Yanımda yatarlarken bunda yatsınlar odalarına geçtiklerinde abileriyle birlikte bir Şeyler organize ederiz diye düşünüyorum.ama ilk olunca tabii en azından yatak-dolap gerekli olur sana ama bence şifonyer komidin filan sakın girme ben aldım sırayla hepsini eşe dosta dağıttım

yok zaten düşünmüyorum canım ya sadece dolap alırım ya da sadece şifonyer alıp ikeadan duvara monte dolaplardan alırım yerden kazanmak için odam küçük çünkü

yok zaten düşünmüyorum canım ya sadece dolap alırım ya da sadece şifonyer alıp ikeadan duvara monte dolaplardan alırım yerden kazanmak için odam küçük çünkü
Evet IKEA da harika ve rengarenk Şeyler var mantıklı da fazla genişlemeye gerek olmuyor anne tüm Odayı kendi için yapıyor oğlum 5,5yaşında ancak yeni yeni Odası'nı kullanıyor bence en mantıklısını yapıyorsunSağlıkla odalarına,yataklarına yatmayı nasip etsin Allah bebeklerimizin

İyi akşamlar hanımlar ..
daha 10 haftalık olmama rağmen ben de bebek yatağı bakmaya başladım. Aslında ikeayı ben de çok severim ama adanada yaşıyorum maalesef burda ikea yok. aranızda adanada yaşayan var mı?
Ebebek diye bir mağaza var güzel şeyler var isterseniz internet satışı da var bakın inceleyin derim. Herkes park yatak alıyor ama ben nedense hiç beğenmiyorum park yatakları :/ bilmiyorum daha kapsamlı incelemedim ama beyaz ahşap beşikler hoşuma gidiyor.

Ades___ senin fotosunu koyduğun beşik de güzel. Fiyatı nasıl? Bi de onların altı çekmeceli olanları oluyor ben onları da beğeniyorum. Evimde fazla bir küçük odam var orayı çocuk odası yapacağım. Çok abartılı bir şeyler almak istemiyorum. Çünkü biz tayinciyiz. Bakalım işte..
İlk etapta bizim nelere ihtiyacımız olacak ben aslında tam kestiremiyorum. İki beşik, iki oto koltuğu, süt sağma makinası, ikiz bebek arabası vs. Aklına gelen varsa eklesin ..

yatak konusunda bende çok kararsızım. ama ilk aylar ayırmayın birlikte yatırın dedikleri için şimdilik aklımda tek yatak var. eşim ben yapacağım diyor bakalım neye benzeyecek. senin bu gösterdiğin ufak gibi geldi. sanırım ayırmayacaksın. çünkü 2-3 aydan itibaren hareketleriyle birbirlerini uyandırıyorlarmış. ama sade ve şık. ebatları da 2 bebek için uygun olursa gayet iyi.

Kızlar ben normal 2 yataklı şifonyerli,emzirme koltuğu falan oda döşeyecem duvar kağıdıyla halı falan güzel fikirler vae Aklımda ayrıca da 2 Beşik alacam evim müsait

Günaydıııınnnn tatlı ikiz anaları
Amiiin inşallah canım
valla dün öyle bi markofoniye filan baktım aventin indirimleri varmış ne baksam diyorum iki olacak iki olacak yani anlıcağın yolun başındayız ve çoook şey var
ilk başlarda çok minnak olacaklar zaten bende tek yatağı kullanırım ama elbet ayrılacaklar o yüzden iki yatak almayı düşünüyoruz

Çok mantıklı ikeaya gidince bakıcam. İnternette fotoğrafları çok güzel görünüyor

Tek yatakta zor olmaz mı kızlar. GEçen ikizleri olan bir arkadaşa gittim kızları 1 yaşına gireceklerdi ama birbirlerini uyandırıyorlar diye ayrı odalarda uyutuyordu. Ama benim öyle bir şansım yok zaten evim 2+1. Ama ikizleri olan tecrübeli annelere sormak lazım

benimde evim 2+1 canım küçük odamı bebiş odası yapıcaz inşallah ben tek yatak düşünmüyorum zaten ilk 2-3 ay beraber yatsalar bile hani ayırmayın diyolarmış ya ondan hemde 9 ay yan yana durmuşlar bi anda ayrılmasınlar benimkiler tek yumurta ve zar yok aralarında hep temas halinde olacaklar Allahın izniyle, sonra ayrılırlar zaten kendi yataklarında yatarlar

Yatağın ebatı 60-120 ikisi için en azından 6aya kadar yeter çünkü yatağın boyuna değil enine yatacaklar çok Minnak oluyorlar çünkü iki ay zaten enine yatarlar sonra da boyuna biri başucuna biri ayak ucuna yatar diye planlıyorum zaten hadi en fazla 45 cm doğsalar bile (ikizler için konuşuyorum) bu yatak yeterli olur diyorum sonra zaten onların Kişilik ve davranışlarına göre hareket edilen mesela bazı ikizler ayrı yatmak istemiyor birlikte olmadan uyuyamıyormuş bazıları da birkadin in anlattığı gibi birbirleri ile olmak istemiyormuş huylarına göre hareket etmeye karar verdim o Yüzden bir yatak alıp ne istediklerine bakacağım zaten ilk aylar tanıdıkları tek temastan onları ayırmak istemiyorum.haylazlar şimdi bile birbirlerine tepki veriyorlar

kalbiminozu 60-120 yatak ölçüsü ilk aylarda yeterli olur diye düşünüyorum.tabi sonra aynısından bir tane daha alacağım çünkü çok tatlı çocuk yatağı olabiliyor aynı anda bu beşik

Merhaba ikiz anneleri ben iki kiz annesiyim. Ben cinsiyetlerini 12. Haftada ögrendim. Benimde tup bebek buzamana kadar bi sorun yasamadik ama 4 gun once üsüttüm cok idrar yollarim iltihaplanmis o da kasilmaya sevep olmus agrilarla gittik acile. Rahim agzi 4,5cm ken 3,5cm düsmüs. İki gun hastanede serumlar ilaclar toparladim simdi evde yatiyorum devamli yaticam galiba. Birde bu haftalarda daha agirlasmis hissediyorum kendimi. Allahim hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah cok korkuyorum bisey olucak diye

peri masalı nasılsın canım sen biliyosun benim basşımdan geçenleri sen neler yaptın?

canım arada zar gözüktümü senin insaşşah sag sağlim kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…