2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar hepinize merhaba :)

Ben de 10+2 haftalık ikiz gebeyim. Pkolu olduğum için çocuğum olmazsa diye endişelenirken hiç ummadığım anda doğal yolla ikiz gebeyim. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bende çok şükür hiç mide bulantısı falan yok. Ama hemen nefes nefese kalıyorum çok çabuk yoruluyorum. Sizler ne durumdasınız?

Cinsiyetler ikizlerde kaçıncı haftada belli oluyor?
Hoşgeldin Allah sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin❤️❤️

Aramıza Hoşgeldiniz ikiz anne Adayları kimimiz önden kimimiz geriden bu forumu takip ediyor yaşadığımız sıkıntıları ,hoşlukları ve bilgilerimizi paylaşıyoruz ne kadar çok anne o kadar çok yeni bilgi demek ya birbirimizi bulduğumuza memnunum Allah sağlık sıhhat ve mutlulukla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin ❤️❤️
hoş bulduk amin canım inşallah güzel bir süreç olur bizler için benim de kesin değil ikiz olduğu ama sadece tahmin transferin 6. günü 56 10. günü 594 çıktı doktor ikiz olabilr dedi hayırlısı ile doğsunlarda tek iki farketmez..

ben daha yeni hamile olduğumu öğrenince gitmiştim insan gördükçe deliriyo orda gezen hamileler göbeği iyice belirgin olduğundan direkt benim göbeğe bakıyolardı hiç bişi yok tabi bi zayıfım ne yani diyodum bende hamileyim göbeğim şimdilik olmayabilir ama hamileyim :KK70:

hoşgeldin canım :anneadayı::KK200: ikizler sata göre geriden gidebilirmiş canım benim doktorum öyle dedi benimkilerde 1 hafta geridelerdi 14 eylülde gittiğimizde bu sıkıntı yapılacak bi durum değilmiş.takvim tekli gebelikler için ideal olduğundan bizde pek işe yaramayabiliyo. benim de mart başı görünüyo ama çok yüksek ihtimal şubat olacak

Teşekkürler canım hoş buldum :KK16:

Merhaba ikiz anneleri.. Sebepsiz infertilite ile tup bebek serüvenine kadar ilerledik. 17 ağustosta transferim oldu. Ctesi günü 12 gün beta hcg 721 cikti, Pazartesi testi tekrarladik 1744 çıktı. Ikiz olabilir mi sizce

Kizlar herseze slm.ben snrm grip oluyirum.bir hapsuruk ve burun akintisi yedik ayvayi ne icsem iyu gelirki:KK43:

çok geçmiş olsun cnm valla dikkat et kendine ilerlemesin bol bol dinlenmen lazım önce. bol bol sıvı tüket özellikle portakal suyu gibi c vitamini içeren sıvılar tüket

Ay benimde bi belim ağrıyor bi belim ağrıyor. Çalışıyorum bi de çok zorlanıyorum. Sen çalışıyor musun canım?
Bi de şu hamilelik takvimini yaptım ama ikizlere uygun değil maalesef. Ben inşllah mart başı 36. Hafta doğum yapacağım aminn inşallah hepimiz 36 ları 37 leri görürüz. Ama takvim tek gebeliğe göre hesaplıyo nisan başı diyor.

Bi de ben 2 hafta önce gittim doktora 8 haftalıksın dedi dolayısıyla şu an 10. Haftadayım aslında sata göre 12 haftalık olmam lazım :S

Bi de bi de :)
10 haftalık yapınca takvimi bebişler 23 mm yazdı oysa 2 hafta önce doktora gittiğimde 8 haftalıksın ve bebeklerin biri 1.43 cm diğeri 1.69 cm dedi.
Kafam karıştı o_O
sen sata göre devam et canım. benimde ilk zamanlarda 1 hafta kadar gerideydi. şimdi yakaladı hatta bir iki gün öne geçti. usg doktor mm elini oynatsa farklılık çıkabiliyor. o yüzden sen evet 12 haftalıksın.
evet takvim çoğul gebelik için çok uygun değil. 40 hafta hangi çoğul gebe doldurmuştur ki :KK70: benim de şubat başı gibi gözüküyor ama ben aralık ayı bile olabilir diye düşünüyorum. anaları gibi oğlak burcu olsunlar hatta aynı gün mü doğmuş olsak :KK70: inşallah dediğin gibi 36. haftaları görürsün, görürüz. bu arada çalışmıyorum canım.

Kizlar herseze slm.ben snrm grip oluyirum.bir hapsuruk ve burun akintisi yedik ayvayi ne icsem iyu gelirki:KK43:
geçmiş olsun. umarım büyümeden halledebilirsin. nane limon bal zencefil iyi diyorlar ama dinlenerek ve bol c vitamini alabiliriz. tabi yine de doktoruna danış canım.

Bende 13+4 ikiz erkek bebek bekliyorum doktorum Şubat ilk haftası bekliyor. Çok Heyecanlı ve tedirginim hala nasıl bakacağımı bilmiyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almamamızı nasip etsin

Öncelikle G goztepe arkadaşım çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin:anneadayı:

kalbiminozu kalbiminozu o kadar korkuyorum ki erken doğumdan... İnternette ikizlerle ilgili araştırma yaparken karşıma çıkan erken doğum hikayelerini okumuştum keşke okumasaydım... Canı gönülden hepimiz için 36-37. Haftaları diliyorum... Artık olumsuz hiçbi şey okumak duymak istemiyorum.

Edayusuf83 Edayusuf83 edacım ne kadar güzel daha 13 haftalıkken cinsiyetler belli olmuş.. Hayırlı uğurlu olsun.. İnan seni çok iyi anlıyorum.. Zaten burda biz birbirimizi anlarız başka da kimse anlamaz. Yani demek istediğim tek gebelik yaşayan ikiz gebelik yaşayanın tedirginliğini anlamaz. Tek bebek büyüten ikiz bebek büyütmenin zorluğunu bilmez. Artık birbirimize burda destek olcaz.. Ben de senin gibi hem çok mutluyum, hem çok heyecanlıyım, hem çok korkuyorum.. Bütün duygular karmakarışık... Hamilelik süreci ayrı tedirgin, doğum ayrı korku, doğum sonrası ayrı bi endişe. Benim annemler başka şehirde kayınvalidemler bambaşka şehirde burda kimsemiz yok tayinle geldik. artı aynı anda iki çocuk olunca maddi kaygılarda işin içine giriyor. Ama doktora korka korka "kalbi atıyo mu" diye sorduğumda "atıyo atıyo hem de iki tane atıyor" dediği an yaşadığım mutluluğu hatırlayınca tüm endişelerim gidiyor bi anda yüzümü kocaman bir gülümseme kaplıyor :))

sen sata göre devam et canım. benimde ilk zamanlarda 1 hafta kadar gerideydi. şimdi yakaladı hatta bir iki gün öne geçti. usg doktor mm elini oynatsa farklılık çıkabiliyor. o yüzden sen evet 12 haftalıksın.
evet takvim çoğul gebelik için çok uygun değil. 40 hafta hangi çoğul gebe doldurmuştur ki :KK70: benim de şubat başı gibi gözüküyor ama ben aralık ayı bile olabilir diye düşünüyorum. anaları gibi oğlak burcu olsunlar hatta aynı gün mü doğmuş olsak :KK70: inşallah dediğin gibi 36. haftaları görürsün, görürüz. bu arada çalışmıyorum canım.
Zaten tek gebelikleri bile 38. Hafta dolunca alıorlar.Allah izin verirse bnm de aralık bası 36. Hafta bitiyor. İnşallah o haftalarımızı goruruz.

Bende 13+4 ikiz erkek bebek bekliyorum doktorum Şubat ilk haftası bekliyor. Çok Heyecanlı ve tedirginim hala nasıl bakacağımı bilmiyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almamamızı nasip etsin

akadaşlar selam. ben de 2016 ikiz annesiyim inşallah. şu ay 17. hafta içindeyim. tüp bebekle hamile kaldım. biri erkek bii kız allahın izniyle.
Hoşgeldiniz arkadaşlar. cinsiyetleriniz de belli olmuş. :nazar: Allah tamamını erdirsin inşallah.

Öncelikle G goztepe arkadaşım çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin:anneadayı:

kalbiminozu kalbiminozu o kadar korkuyorum ki erken doğumdan... İnternette ikizlerle ilgili araştırma yaparken karşıma çıkan erken doğum hikayelerini okumuştum keşke okumasaydım... Canı gönülden hepimiz için 36-37. Haftaları diliyorum... Artık olumsuz hiçbi şey okumak duymak istemiyorum.

Edayusuf83 Edayusuf83 edacım ne kadar güzel daha 13 haftalıkken cinsiyetler belli olmuş.. Hayırlı uğurlu olsun.. İnan seni çok iyi anlıyorum.. Zaten burda biz birbirimizi anlarız başka da kimse anlamaz. Yani demek istediğim tek gebelik yaşayan ikiz gebelik yaşayanın tedirginliğini anlamaz. Tek bebek büyüten ikiz bebek büyütmenin zorluğunu bilmez. Artık birbirimize burda destek olcaz.. Ben de senin gibi hem çok mutluyum, hem çok heyecanlıyım, hem çok korkuyorum.. Bütün duygular karmakarışık... Hamilelik süreci ayrı tedirgin, doğum ayrı korku, doğum sonrası ayrı bi endişe. Benim annemler başka şehirde kayınvalidemler bambaşka şehirde burda kimsemiz yok tayinle geldik. artı aynı anda iki çocuk olunca maddi kaygılarda işin içine giriyor. Ama doktora korka korka "kalbi atıyo mu" diye sorduğumda "atıyo atıyo hem de iki tane atıyor" dediği an yaşadığım mutluluğu hatırlayınca tüm endişelerim gidiyor bi anda yüzümü kocaman bir gülümseme kaplıyor :))
bence bir daha öyle şeyler okuma. gerçekten etkisinden kurtulamıyoruz. ben haber dahi seyretmiyorum. hormonlarımız o kadar değişken ki herşeyden etkilenebiliyoruz. Korkma canım. Allahın izniyle o milat kabul edilen 36. haftaya kadar gelebiliriz. ama erken doğum olursa da bu ilk olmuyor tek dikkat etmen gereken doğum yapacağın hastanenin yenidoğan bakım ünitesinin olması. bebeklerimiz için bu çok önemli. Allah,tan ümit ediyorum küveze hiç gerek kalmaz. bebeklerini düşün onlar daha şimdiden mutluluk veriyor tüm sıkıntıları anlık da olsa gideriyor.

akadaşlar selam. ben de 2016 ikiz annesiyim inşallah. şu ay 17. hafta içindeyim. tüp bebekle hamile kaldım. biri erkek bii kız allahın izniyle.
Hoşgeldiniz kızlar ne şanslısınız cinsiyetleri öğrenmişsiniz inşallah haftaya ben de net olarak öğrenebilirim artık haftaya 17.hafta dolacak oğlumda 11.hafta da öğrenmiştim çok bekledim gibi geliyor ❤️❤️

Kislarr merhaba bende varimm tupbebekle ikizlere hamileyimmdaha 5 haftalik cok yeni gecen hafta keseleri gorduk ins bu onunuzdekihaftada kalp atislarini duyarizz...
Hoşgeldin canım yolculuğun yeni Başlıyor biz de hemen önündeyiz Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️❤️

X