İyi akşamlar hanımlar ..
daha 10 haftalık olmama rağmen ben de bebek yatağı bakmaya başladım. Aslında ikeayı ben de çok severim ama adanada yaşıyorum maalesef burda ikea yok. aranızda adanada yaşayan var mı?
Ebebek diye bir mağaza var güzel şeyler var isterseniz internet satışı da var bakın inceleyin derim. Herkes park yatak alıyor ama ben nedense hiç beğenmiyorum park yatakları :/ bilmiyorum daha kapsamlı incelemedim ama beyaz ahşap beşikler hoşuma gidiyor.
biz izmirde yaşıyoruz canım hem ikea var hem de e-bebeğin mağazası var burda iyi oluyo iyice inceleriz artık zaten ben oda ve büyük eşyaları sona bırakmayı planlıyorum daha çok erken sağlıkla miniklerim gelme aşamasına bi gelsin hele Allahın izniyle her şey olur
Ades___ senin fotosunu koyduğun beşik de güzel. Fiyatı nasıl? Bi de onların altı çekmeceli olanları oluyor ben onları da beğeniyorum. Evimde fazla bir küçük odam var orayı çocuk odası yapacağım. Çok abartılı bir şeyler almak istemiyorum. Çünkü biz tayinciyiz. Bakalım işte..
İlk etapta bizim nelere ihtiyacımız olacak ben aslında tam kestiremiyorum. İki beşik, iki oto koltuğu, süt sağma makinası, ikiz bebek arabası vs. Aklına gelen varsa eklesin ..