- 28 Eylül 2012
- 1.762
- 1.061
- Konu Sahibi kalbiminozu
uff evet ya sorma üç hafta 3 yıl geliyo hem iyi düşün diyorum hem de acaba bişi varmıdır diye endişe ediyorum çok karışık duygular inşallah bakalım hala yok gibiler ikili tarama olmayacağıncan ultrasondan detaylı bakıcam ense kalınlıklarına beyin gelişimlerine dedi sanırım organ taraması olacak yani canımaz kalmış pıtırcıklarını görmeye tabi ne kadar az desekte zaman geçmiyor değil mi? senindemi organ taraması olacak canım. benim artık göbüşüm belli. birkaç haftaya senin de belirmeye başlar gelişmelerden haberdar et canım...
çok şükür canım idare ediyoruz göbüş yok bende ya yani minnak bişi. sormaaa buzdolabı bende de kabus başka biri kapağı açsın burnumu tıkıyorum çok kötü geliyo, dün eşimle arabadayız burnuma ne kokusu geldi biliyomusun dedim ne dedi buzdolabı dedim yok artık diyo kafayı sıyırdımKızlar selam :) keyifler nasıl? Bebekler ne alemdeler bizim göbüş çıktı bayaa tek sorunum kokularla ilgili.. buzdolabı kapağını açamıyorum birde ağzımın tadı hep soğan yemişim gibi acımsı başka bi sorunumuz yok çok şükür..