2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bu arada perşembe günü kontrolüm var doktora sormam gereken önemli birşeyler varmı? Malum ben sormadıkça onlar söulemiyor...
perinatologlar en ince ayrıntısına kadar anlatıyorlar diye biliyorum. hatta muayeneden doymuş tatmiş olmuş çıkılıyormuş. ben 20. haftada girmeyi düşünüyorum. ama duyduklarım bunlar. tecrübeli arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşırlar

Allah kimsenin basina vermesin o test sonucunda doen sendromu yuksek risk deyince zaten insan cildiriyor. Ge nel olarak bu test normal tek bebekte bile zaten cok gelismis bir test degil cunku tamamen istatistige dayali bir test iken ikizde hata payi cok yuksek. Kafayi bulandirmaya hic gerek yok. Bugun saglik ocagina gittim bircok sey ikizlerde yapilmaz dedi doktor. Tetenoz asisi varmis mesela ikizlerde genellikle yapmiyoruz dedi mesela.
tetenoz neden yapilmiyomus canim hic duymamistim merak ettim aile hekimliginden 23 eylul icin cagirdilar asiya

tetenoz neden yapilmiyomus canim hic duymamistim merak ettim aile hekimliginden 23 eylul icin cagirdilar asiya
Bilmiyorum ki aile hekimi soyledi. Genelde ikizlere yapilmiyor ikizlerde doktorunuz onay verirse yapacagiz dedi. Ben de kontrolde soracagim artik doktora

Slm kızlar...bel ve kuyruk sokumumda feci bir ağrı var.belimin altına yastık koyarak yatabiliyorum. Normal mi acaba

Kızlar ban grip oldum 3gündür yatıyorum dün doktora gittik çok şükür Bebeklerim iyiler.. dr gelişimleri etkilenmez dedi içim ferahladı Parol ıhlamur nane limon ve bol su içiyorum.. aman dikkat edin hamileyken grip olması pek fenaymış

perinatologlar en ince ayrıntısına kadar anlatıyorlar diye biliyorum. hatta muayeneden doymuş tatmiş olmuş çıkılıyormuş. ben 20. haftada girmeyi düşünüyorum. ama duyduklarım bunlar. tecrübeli arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşırlar
Ben kızımda 27 haftada gitmiştim. Gerçekten ayrıntılı tek tek parmaklarına kadar bakmış ve anlatmıştı. Perşembe günü kontrolden sonra kanuni sultan süleyman has. Yaşadığım tecrübeleri paylaşıcam sizlere.

benim 10.haftam bitiyor.sürekli mide bulantısı kusma var ve 1.5 kilo almışım cok kilo almak istemiyorum tansiyon problemim var zaten kilolu hamile kaldım

iyi akşamlar kızlar yeni üyeyim bende ikiz annesi olacağım inş 15 haftalık istanbulda oturuyorum hala içmin rahat edeceği bir doktor bulmuş değilim hastane ve doktor tavsiyesinde buluursanız çok mutlu olurum

12+1 iz on gun once tartildigimda baslangictan bu yana 4 kilo vermisim cok fazla kusma bulanti vardi simdi ne durumday bilmiyorum

Kizlar kac kg aldiniz.ben 9.haftamdayim ve hic istahim yok.kiloda almadim.normalmi acaba

benim 10.haftam bitiyor.sürekli mide bulantısı kusma var ve 1.5 kilo almışım cok kilo almak istemiyorum tansiyon problemim var zaten kilolu hamile kaldım

12+1 iz on gun once tartildigimda baslangictan bu yana 4 kilo vermisim cok fazla kusma bulanti vardi simdi ne durumday bilmiyorum
harme harme oğlumda ben tam 3kilo vermiştim 12.haftaya kadar T takvim86 ve G goztepe endokronoloji hekimine gitmek zorunda kaldım geçen ay gerekli tüm muayeneleri yaptı en son kilo takibini onun yapacağını söyledi tam da o konuyla ilgili endişelerim varken çünkü 46 kiloydum kilonun az olması kötü etkilermi bebeklerimi diye çekiniyordum Dr umun bana söylediği ilk 3 aylarda 1 kiloyu aşmaması tercih edilir sonraki her ay için ise 1 veya 1,5kilo sağlıklı bebekler için yeterlidir Demişti fazla kilo alımı da bünyeyle alakalı bir durum kötü etkilemez tabiiki ama sonra sana vermesi zor olur diye de eklemişti. Ben 14 haftanın sonuna geliyorum her hafta tartılarak yazıyorum defterime şimdiye kadar 1,3kg almışım gibi gözüküyor bebeklerimin Gelişimi de 5-6gün ileride şimdilik bu şekilde gidiyor Az veya çok kilo aldım diye üzülmemek Lazım biz sağlıklı besinleri yeterince alalım bebeklerimiz iyi olsun kiloları doğumdan sonra başka bir başlık açar orada konuşuruz:kk77::kk77:

X