- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
Gelmiş geçmiş olsun canım... Dinlen Dr Um bana olabilir böyle Şeyler Demişti ama tabii insan panik yapıyor ben kaç kez Dr umun kapısına dayandım.en çok yaşadığın korku için geçmiş olsun .en kısa sürede geçer inşallah...yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
bende bu sabah lavaboya girdiğimde peçeteye kahve siyah yoğun birşeyler geldiği için doktora gittim. çok şükür bebeklerim iyi. plesentalarda kanama alanı yok. rahim dışında var ama önemli değil dedi. çok panik yaptım, ağladım çok fazla. bebeklerimi de üzdüm. ama onlar bana ekranda burdayız diye kıpırdayıp durdular. açık kırmızı kan olmadığı sürece çok önemli olmadığını bildiğim halde stres yaptım. siZinde aklınıZda olsun. Allah korusun başınıza böyle birşey gelirse lütfen panik yapmayın. sakin olmak çok önemliymiş. şimdi uzanıyorum. inşallah en yakın sürede geçer...
tşk ederim canım. bir de hormonlardan sanırım aşırı tepki veriyorum. Allah kimsenin başına böyle kötü şeyler getirmesin, geldi ve inşallah geçecek canım.Gelmiş geçmiş olsun canım... Dinlen Dr Um bana olabilir böyle Şeyler Demişti ama tabii insan panik yapıyor ben kaç kez Dr umun kapısına dayandım.en çok yaşadığın korku için geçmiş olsun .en kısa sürede geçer inşallah...
12.hafta ben pek kilo olmadım bu haftadan sonra hızlanacak tabii şimdilik 700gr .Kızlar merhaba... Kilo alma durumunuz nasıl? Ben dört kilo aldım şimdiden
geçmiş olsun canım Allah sağlıkla bu dönemleri atlatmayı nasip etsinyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
bende bu sabah lavaboya girdiğimde peçeteye kahve siyah yoğun birşeyler geldiği için doktora gittim. çok şükür bebeklerim iyi. plesentalarda kanama alanı yok. rahim dışında var ama önemli değil dedi. çok panik yaptım, ağladım çok fazla. bebeklerimi de üzdüm. ama onlar bana ekranda burdayız diye kıpırdayıp durdular. açık kırmızı kan olmadığı sürece çok önemli olmadığını bildiğim halde stres yaptım. siZinde aklınıZda olsun. Allah korusun başınıza böyle birşey gelirse lütfen panik yapmayın. sakin olmak çok önemliymiş. şimdi uzanıyorum. inşallah en yakın sürede geçer...
valla ben hamileliğimin başından bu yana vermiştim ama 2 haftadır tartılmıyorum ne durumdayım bilmiyorum 14ünde randevu var o zaman tartılırım heraldeKızlar merhaba... Kilo alma durumunuz nasıl? Ben dört kilo aldım şimdiden
Canım ilk olduğunda bende çok korktum bende bir kaç kere bir damla kan da geldi ama iğnem var onu yaptırıyorum hemen öyle bir durumda Dr Um öyle Demişti çünkü ayrıca da Dr uyarmıştı zaten ara ara böyle Şeyler olabilir korkma diye sen de sakin ol ben alıştım :)yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Canım ilk olduğunda bende çok korktum bende bir kaç kere bir damla kan da geldi ama iğnem var onu yaptırıyorum hemen öyle bir durumda Dr Um öyle Demişti çünkü ayrıca da Dr uyarmıştı zaten ara ara böyle Şeyler olabilir korkma diye sen de sakin ol ben alıştım :)
Geçmiş olsun canım dikkat et bol bol dinlen.. Elimizde degil ki herseye stres yapıyoruz Endişe ediyoruz umarım bir daa karıslasmazsınyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Benim zaten kuzenim ikiz annesi o Demişti kanamalar olabilir sakın korkma diye :) olunca da iğne vurduruyorum zaten doktorum da öyle Demişti olunca vurul diye benim korkumda başka 5.haftada bebeklerden biri az gelişmişti birine göre hatta kalp atışı bile oluşmamıştı yarın duymaya gidecem daha doktor bir sorun yok duyarız dedi ama ben yine de duyana kadar rahat etmem herhaldehellokitty27 ve kalbiminozu hep aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım ikiz gebelik mi bu etkiyi getiriyor bilmiyorum ama bizim gibi bu tatsız durumları yaşayıp bebeklerini kucaklarına sapa sağlam alan bir Sürü ikiz annesi tanıyorum.ben de bi ilaç kullanıyorum iğneyi sadece bir kez kullandım diğerini günde 3 kez alıyorum ilaç ismi vermiyorum belki okuyan başka biri yanlış kullanır diye ve Endişe etmemeye çalışıyorum bi de burda okudukça bak herkese oluyormuş deyip daha da normal karşılıyorum.allahın izniyle alıcaz bebeklerimizi kucağımıza biz moral bozmayalım
canım Allah.ım kimsenin basına böyle tatsız şeyler vermesin. bende 3 günde bir iğne oluyordum ama 10.haftada bıraktım. progestana devam ediyorum, ve doğuma kadar silahımız demişti doktorum. ilaçlara bağımlı yaşıyoruz resmen. haklısın çok söylendi olabilir bu tarz şeyler ama kolay elde etmediğim için bile bile panikledim. neyseki geçti gitti. sen ne zamana kadar iğne kullanacaksın. yoksa bu tarz şeylerde mi kullanıyorsun?Canım ilk olduğunda bende çok korktum bende bir kaç kere bir damla kan da geldi ama iğnem var onu yaptırıyorum hemen öyle bir durumda Dr Um öyle Demişti çünkü ayrıca da Dr uyarmıştı zaten ara ara böyle Şeyler olabilir korkma diye sen de sakin ol ben alıştım :)
inşallah bizlerde sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. ikiz annesi olmak bir ayrıcalık ama bir o kadar da zor. Allah yardımcımız olsun.hellokitty27 ve kalbiminozu hep aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım ikiz gebelik mi bu etkiyi getiriyor bilmiyorum ama bizim gibi bu tatsız durumları yaşayıp bebeklerini kucaklarına sapa sağlam alan bir Sürü ikiz annesi tanıyorum.ben de bi ilaç kullanıyorum iğneyi sadece bir kez kullandım diğerini günde 3 kez alıyorum ilaç ismi vermiyorum belki okuyan başka biri yanlış kullanır diye ve Endişe etmemeye çalışıyorum bi de burda okudukça bak herkese oluyormuş deyip daha da normal karşılıyorum.allahın izniyle alıcaz bebeklerimizi kucağımıza biz moral bozmayalım
tşk.ederim canım. bu ikinci kez başıma geliyor. umarım bir daha gelmez. rabbim bebeklerimizi korusun.Geçmiş olsun canım dikkat et bol bol dinlen.. Elimizde degil ki herseye stres yapıyoruz Endişe ediyoruz umarım bir daa karıslasmazsın
Benim zaten kuzenim ikiz annesi o Demişti kanamalar olabilir sakın korkma diye :) olunca da iğne vurduruyorum zaten doktorum da öyle Demişti olunca vurul diye benim korkumda başka 5.haftada bebeklerden biri az gelişmişti birine göre hatta kalp atışı bile oluşmamıştı yarın duymaya gidecem daha doktor bir sorun yok duyarız dedi ama ben yine de duyana kadar rahat etmem herhalde
Âmininşallah bizlerde sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. ikiz annesi olmak bir ayrıcalık ama bir o kadar da zor. Allah yardımcımız olsun.