- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Hayır daha önce bebek kaybım oldu. 10. Haftada üstünden 2 yıl geçti. . 4 aydır tekrar istedik bu ay da olmazsa gidecektim. 1 hafta geçti kanda negatif. Adet olmayı bekliyorum.hormon testlerini yaptırmadın mı ?
çok gecmıs olsun canım benımde 9.cu haftda oldu kaybım cok zor gercekten ınsan zor toparlanıyor ben sımdı hamıle kalsam acabalarım olucak hep hep korku ılk gebelıgımde ne guzeldı hıc bısey bılmıyordum kafam rahattıHayır daha önce bebek kaybım oldu. 10. Haftada üstünden 2 yıl geçti. . 4 aydır tekrar istedik bu ay da olmazsa gidecektim. 1 hafta geçti kanda negatif. Adet olmayı bekliyorum.
Sana da geçmiş olsun cnm evet insan çok üzülüyor ama vardır bunda da bir hayır diyoruz. Neden kan pıhtılaşmasi büyük ihtimal. Şimdi tekrar doktor yolları göründü. Bakalım kısmet Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah... :) Allah tan umut kesilmez ama üzülmemek elde değil tabi ki..çok gecmıs olsun canım benımde 9.cu haftda oldu kaybım cok zor gercekten ınsan zor toparlanıyor ben sımdı hamıle kalsam acabalarım olucak hep hep korku ılk gebelıgımde ne guzeldı hıc bısey bılmıyordum kafam rahattı
EVET CANIM BENIM SEBEBIM PIHTILASMA CIKTISana da geçmiş olsun cnm evet insan çok üzülüyor ama vardır bunda da bir hayır diyoruz. Neden kan pıhtılaşmasi büyük ihtimal. Şimdi tekrar doktor yolları göründü. Bakalım kısmet Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah... :) Allah tan umut kesilmez ama üzülmemek elde değil tabi ki..
4 ay oldu hamile kalamadım bu ay gecikti diye umutlandim yine yok ama adette yok.. olsamda doktora gitsem bir an önce. . Ya da son bir umut.. gerçi 0.100 değer artar mi bilmiyorum.. hayırlısı bakalım belki beraber kalırız hamile bu ay :)EVET CANIM BENIM SEBEBIM PIHTILASMA CIKTI
Ay ınsallah canım cok guzel olur eylülde dogururuz ohh=)4 ay oldu hamile kalamadım bu ay gecikti diye umutlandim yine yok ama adette yok.. olsamda doktora gitsem bir an önce. . Ya da son bir umut.. gerçi 0.100 değer artar mi bilmiyorum.. hayırlısı bakalım belki beraber kalırız hamile bu ay :)
İnşallah canım çok isterim :) dua edelim birbirimiz için...Ay ınsallah canım cok guzel olur eylülde dogururuz ohh=)
hiç mi istemiyor. ? ne kadarlık evlisin canımBen 2016 yılında Bebek istiyorum çok istiyorum ama planlayamıyorum çünkü eşim istemiyor
olur canım edelım ben meryem suresını okuyorum hergun hep duyardım faydalı dıye 5 gun boyunca okudum sımdı hasta oldum 40 gun okucam bakalımİnşallah canım çok isterim :) dua edelim birbirimiz için...
Ocakta 6 yıl bitecek , bir kızım var 30 aylık eşim hiç istemiyor ama benim içimde hep bir umut var çok zavallı haldeyim korunuyor eşim yine de bazı aylar acaba hamile miyim diye belirti yaşıyorumhiç mi istemiyor. ? ne kadarlık evlisin canım
Daha önce okumuştum cnm ben 3 Cuma saati diye biliyordum. Yani 3 hafta. Okuyalım ins.olur canım edelım ben meryem suresını okuyorum hergun hep duyardım faydalı dıye 5 gun boyunca okudum sımdı hasta oldum 40 gun okucam bakalım
belki daha erken diye istemiyordur canım. ben de yeni evlisin ilk çocugun sandım. öyle olsaydı sıkıntı olurdu daOcakta 6 yıl bitecek , bir kızım var 30 aylık eşim hiç istemiyor ama benim içimde hep bir umut var çok zavallı haldeyim korunuyor eşim yine de bazı aylar acaba hamile miyim diye belirti yaşıyorum
Diğeri daha küçük diye istemiyor olabilir zamana bırak canım stres yapma kendine benim eşim de yeni evliyiz diye istemiyordu bir ay öncesine kadar şimdi benden hevesliOcakta 6 yıl bitecek , bir kızım var 30 aylık eşim hiç istemiyor ama benim içimde hep bir umut var çok zavallı haldeyim korunuyor eşim yine de bazı aylar acaba hamile miyim diye belirti yaşıyorum
Hiçbir zaman istemiyormuş tek çocuk iyiymiş, ikna edemiyorum tartışıyoruz her seferinde ben de bir kaza olsun diye bekliyorum:) inşallahbelki daha erken diye istemiyordur canım. ben de yeni evlisin ilk çocugun sandım. öyle olsaydı sıkıntı olurdu da
artık su asamada ikna etmem lazım. ya da sen birazcık erteliceksin . orta yol.
Çok şanslısın canım benim ki tek çocuk istiyor yeter diyor kendine giden ilgi azalmasın istiyor bencilDiğeri daha küçük diye istemiyor olabilir zamana bırak canım stres yapma kendine benim eşim de yeni evliyiz diye istemiyordu bir ay öncesine kadar şimdi benden hevesli
Bizim de biri olsun bakalım inşallah ikinci için ne der bilmiyorum uzun yıllar bekletebilir çünkü sorumluluğu aşırı zor geliyoÇok şanslısın canım benim ki tek çocuk istiyor yeter diyor kendine giden ilgi azalmasın istiyor bencil
üşeniyor demek bakmaya :) kendi tek cocuk mu. ordan yola cık. benım cocugum yalnız mı kalsın de :)Hiçbir zaman istemiyormuş tek çocuk iyiymiş, ikna edemiyorum tartışıyoruz her seferinde ben de bir kaza olsun diye bekliyorum:) inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?