• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Kızlar ben her sabah ateş olcuyorum
1. gün 36,2
2. gün 36,4
3. gün 36,3
4. gün 36,4
5. gün 36,3
6. gün 36,2
7. gün 36,4
8. gün 36,4
9. gün 36,4
10. gün 36,2
11. gün 36,1
12. gün 36,1
13. gün 36,7
14. Gün 36,0
15. Gün 36,3
Anlayaniniz var mi yanilmiyosam dün yumurtlama mi olmuş oluyor
bu atesten bende bişe anlamıyorum ya ama anladıgım kadarıyla 14.gun yumurtlamıssın

üşeniyor demek bakmaya :) kendi tek cocuk mu. ordan yola cık. benım cocugum yalnız mı kalsın de :)
en azından bı kardeşi olsun hayatı boyu yanında olcak fılan dıyee

kardeş başka yaaa :) canım ablam :KK70: her ne kadar bir dünya kuzenimde olsa . çokta samimiyiz ama iyiki kardeşim var. 2 taneyiz bızde ama. hıc yoktan ıyı
Biz 2 kızız bence de mutlaka kardeş olmalı ama eşimin kendinden büyük bir ablası var 5 yaş var aralarında ama kayınbabam erkek çocuk çok istediği için eşim çok büyük ilgiyle tek çocuk gibi büyümüş ablam olmasa ne olurdu ki tek çocuk olmanın nesi kötü diyor, anlamıyor beni

Biz 2 kızız bence de mutlaka kardeş olmalı ama eşimin kendinden büyük bir ablası var 5 yaş var aralarında ama kayınbabam erkek çocuk çok istediği için eşim çok büyük ilgiyle tek çocuk gibi büyümüş ablam olmasa ne olurdu ki tek çocuk olmanın nesi kötü diyor, anlamıyor beni
senın ısın zor canım ıkna etmek kolay olmaz yada sarhoşugundan yararlancan:KK200:

Selam kizlarr ☺
Okuduğum kadarıyla en kidemliniz benim aranizda
Bizde 14 aydır bebek istiyoruz çok kez doktora gittik bütün tahlilleri yaptırdık herşey normal çıkıyor ama 14 aydır gelen giden yok maalesef.
Bu süreçte tek basıma olmak.biraz sıkıntılı olmaya başladı benim için sizlerle birbirimize destek olarak beklemek istedim
bizde bir senedir istiyoruz testler vs herşey yapıldı görünen bir sorun yok (mutlaka bir sebep var bence ama tıp daha bu sorunları görecek kadar ilerlememiş) geçen ay aşılama yaptırdık ama sonuç yine olumsuz bu ay yumurta takibi vs yaptırmicam dr a sadece ovulasyon testi yapıcam bakalım nolucak bugün 8. günüm beklemedeym sonrada günleri değerlendiricez inşallahh herkesin gönlüne göre olur sağlıklı mini minicik bebeklerimize kavuşuruzzz :anneadayı:

bendensın ben de ıkıncıyım :) 10 ay bitti. inşallah daha fazla kıdemli olmayız canım
inşallah canım. bende ciddi sıkıntı yapmaya başladı çünkü artık. 2 yıllık evliyim eğer su sıralar hamile kalana kadar 3 yıl olacak :( en önemlisi bide kaynana unsuru var yapn yapın siz yapmazsanız eltin yapacak diyip duruyo çocuk kandırıyo sanki :)

bizde bir senedir istiyoruz testler vs herşey yapıldı görünen bir sorun yok (mutlaka bir sebep var bence ama tıp daha bu sorunları görecek kadar ilerlememiş) geçen ay aşılama yaptırdık ama sonuç yine olumsuz bu ay yumurta takibi vs yaptırmicam dr a sadece ovulasyon testi yapıcam bakalım nolucak bugün 8. günüm beklemedeym sonrada günleri değerlendiricez inşallahh herkesin gönlüne göre olur sağlıklı mini minicik bebeklerimize kavuşuruzzz :anneadayı:
inşallah canım.
siz aşılama falan baya hızlısınız ama. ben bu ay adet olursam eğer ozaman yeni başlayacak yumruta takibim ama inşallah hiç başlamaz.
bizdede hiç bi sorun yok ama o zaman 14 aydır neden olmuyo az bi zaman değil çünkü benim aklım almıyor o sorun yok işini

Hoşgeldin canım benim bu ay ilk denemem daha önce kist tedavisi olduğum için adet olunca üçüncü gün testlerimi yaptırdım lh biraz yüksek çıktı diğer herşey normal klomen başladım bugün 14. Günüm yani yumurtlama dönemi olabilir onu takip ediyorum sabahları ısı ölçerek yumurtlama testleri de sipariş verdim yarın gelir büyük ihtimalle inşallah bu yıl nasip olur sana da bize canım :)
hoşbuldum canım biraz geç kaldım cevap vermekte :)
inşaalh kavuşuruz bi an önce bebişlere yeterince bekletti zaten.
sen çok beklemezsin inşallah..

inşallah canım.
siz aşılama falan baya hızlısınız ama. ben bu ay adet olursam eğer ozaman yeni başlayacak yumruta takibim ama inşallah hiç başlamaz.
bizdede hiç bi sorun yok ama o zaman 14 aydır neden olmuyo az bi zaman değil çünkü benim aklım almıyor o sorun yok işini
biz geçen ay adetin 2.günü gittik doktora yumurta takibi ilaç vs derken yumurta büyüdü fln çatlatma iğnesi..ya siz ilişkiye girin yada aşılama demişti ama biz artk beklemek istemediğimizden ve aşılamada ihtimal biraz daha yüksek olduğundan aşılama yaptırdık( düşündükki biz yaptık yaptık olmadı onlar yaparsa olur belki :)) sonuç olumsuz oldu tabi çokta ümitlenmiştik... bi yerde okumuştum doktor bakıo testlere vs rahime kist varmı yok yumurta varmı var sperm normal tmm sorun yok ama belki başka sebep varr. ki mutlaka var ki olmuyo.. ama inşallah bu sebep her ne ise ortadan kalkar ve bizler bebeklerimize kavuşuruz

inşallah canım. bende ciddi sıkıntı yapmaya başladı çünkü artık. 2 yıllık evliyim eğer su sıralar hamile kalana kadar 3 yıl olacak :KK43: en önemlisi bide kaynana unsuru var yapn yapın siz yapmazsanız eltin yapacak diyip duruyo çocuk kandırıyo sanki :)
en gıcıgıda o :) bana kayınvalidem bısey demıyor. cok sessız sakin bir insan.
hep olur olur dıyor. sagolsun.

ama baskası tabı. gecen komsu bıle soruyor. gec kaldınnnnn ımali ımali
ne dıyecegımı sasırdım :KK34:

en gıcıgıda o :) bana kayınvalidem bısey demıyor. cok sessız sakin bir insan.
hep olur olur dıyor. sagolsun.

ama baskası tabı. gecen komsu bıle soruyor. gec kaldınnnnn ımali ımali
ne dıyecegımı sasırdım :KK34:
benıde kayınbabam rahat bırakmıyor hergun soruyor adam arayıp sankı gunluk degıscek.Ben öncelerı ıstemedım cocuk sımdıde ıstıyorm olur ınsallah benımde eltım bende 1 yıl sonra evlendı hemende cocuk yaptı suan ben göze batıyorum=)

benıde kayınbabam rahat bırakmıyor hergun soruyor adam arayıp sankı gunluk degıscek.Ben öncelerı ıstemedım cocuk sımdıde ıstıyorm olur ınsallah benımde eltım bende 1 yıl sonra evlendı hemende cocuk yaptı suan ben göze batıyorum=)
hee evet ole olunca. sıra sende . ya da bak seni gecti filan:))) çevreden duyduklarımız :)
benim elti de yok neyse :D

ne kadar günah ama. belki olmuyor sorunum var. ya da hiç olmayacak. insanın aklına getirip niye moral bozulurki.
sanki insanlar çocuk yapmayı bılmıyor. ben zaten 28 de evlenmışim sımdı 30 oldum . elbet yapıcam yani :KK76:
neyi öğrenmek ıstıyorlar anlamıyorumki... evet su an yapıyoruz dıye arayıp haber mi verim :KK31:

ya sorma bıde benım zaten bı bebegım karnımda öldu daha temmuzda yanı onu bılıolar ona ragmen böle malesef..bencede cok gunah ıslıyorlar allah alıp allah verıor bız nerden bılelım zamanını

Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak.. hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı olsun ins. Onlara göre bebek olsun da ne olursa olsun...

valla ben bekarkende sormazdım. ilgilenenlerin başka işi mi yok acaba. bekar arkadaşlarım var . hiç sormuyorum ne zaman evleniyosunuz diye :) belki evlenmek istemiyorlar . işyerinde de öle 35-40 yaşlarında . belki başından kötü bir olay geçti. evlilikten soğudu. ya da aşıktı unutamadı. ne bilim herkesin bahanesi derdi başkadır.
herkesin giydiğine kimse karışamaz. o şekil bu şekil diyen adam gibi anlattım :D

Biz birbirimize dua edelim bol bol.. Cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim bize de nasip etsin hayırlısıyla Anne olmayı inşallah :) gelsin artık bebislerimiz

Back