• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

ben de buralardayım kızlar
inş. rabbim gönlümüze göre verir
aratmaz,
ben de adet olursam bu günlerde dr gideceğim
beş aydır falan deniyoruz biz de,
gebelik öncesi kan testleri var ya kızlar hani, onlar nedir tam olarak bileniniz var mı?
ama bence pıhtılasmyada baktırmak gerekıo cunku bı cogumuz bu yuzden saglıklı bebeklerımızı kaybettık

ben de buralardayım kızlar
inş. rabbim gönlümüze göre verir
aratmaz,
ben de adet olursam bu günlerde dr gideceğim
beş aydır falan deniyoruz biz de,
gebelik öncesi kan testleri var ya kızlar hani, onlar nedir tam olarak bileniniz var mı?
Canım adetin üçüncü günü testler var hormon onlara bakılır yumurtlama çatlama nasıl diye bu şekilde baktirmak kontrol ettirmek gerekli beş aydır olmuyorsa git tabiki

bısey sorucam klomen ıcın adet olurkenmı gıtmek lazım doktra?gebelık öncesı canım normal degerlerıne bakıo anemı demır falan
Klomen adetin üçüncü gün testlerine göre veriliyor hemen başlanıyor zaten

ama bence pıhtılasmyada baktırmak gerekıo cunku bı cogumuz bu yuzden saglıklı bebeklerımızı kaybettık
Onun için hangi test yapılıyor canım adetliyken mi bakılır ona da

yok canım bunu adet olmuyorken yapılıyor bızım ulkemızde devlet hastanelerı malesef 3ncu dusukten sonra yaptırıyor dözelde 2000 tl para ıstıyor ben ılk dusugumden sonra gttım 2 düşüğüm oldu dedım doktorda yaptı.ama cok sacma hamıle kalmadan önce yaptrsaydım sımdı subataa anne oluodum=(

yok canım bunu adet olmuyorken yapılıyor bızım ulkemızde devlet hastanelerı malesef 3ncu dusukten sonra yaptırıyor dözelde 2000 tl para ıstıyor ben ılk dusugumden sonra gttım 2 düşüğüm oldu dedım doktorda yaptı.ama cok sacma hamıle kalmadan önce yaptrsaydım sımdı subataa anne oluodum=(
Tabi canım bizim ülke malesef böyle ben iki ay adet olmadim iki kere gebelik bakıldı yok olmuyorum diyorum bi ilaç verin zorla aldım ilacı sonra adette yaptığım testlerde önce bişey yok dedi ben çocuk düşünüyorum diyince bu değerlerle zor ilaç başlayalım dedi klomenle aslında yumurta takibi yapılır bana bir ay sonra gel yumurta takibi yaparız dedi ultrason evliyim vajinal yapmadı sırayı bir ay sonraya alabildim sanki yokluk var buyuksehirdeyim üstelik doktor arayışına girdim suan

ben de de pıhtılaşma var arkadaşlar
ben de bi düşük yaptım
fakülteye gittim sonra bizde ırsii pıhtılaşma ailemdeki geçmişi anlattım ve test istedim, kan tatlili yaptırdım, 1 ay sonra sonuçlar geldi
hamile kalırsam iğne olucam hergün

BENDEDE VAR PIHTILASMA.GİT CANIM YAPTIR KONTROLLERINI KAYBETCEK VAKTIMIZ YOK
yaptırcam inş.
sen kaç yaşındasın canım?
ben her gün bi coraspirin de yutuyordum, aylardır folic plus kullanıyorum, biraz kilom var o mu olumsuz etkiliyor acaba bilmiyorum, adetim bi kaç gün geslin de soğan kürü de kullanıcam bu ay, çalışırken zor oluyor bu tarz şeylerle uğraşmak ama yapacam inş.
cuma dr a da gidecem

yaptırcam inş.
sen kaç yaşındasın canım?
ben her gün bi coraspirin de yutuyordum, aylardır folic plus kullanıyorum, biraz kilom var o mu olumsuz etkiliyor acaba bilmiyorum, adetim bi kaç gün geslin de soğan kürü de kullanıcam bu ay, çalışırken zor oluyor bu tarz şeylerle uğraşmak ama yapacam inş.
cuma dr a da gidecem
27 yasındayım canım bende kullanıyorum ecoprın ve folbıol.kilo olumsuz etkılyormıs zayıflamaya calıs bence.benımde dk randevum salı gunu heycanla beklıyorum bakalım salıya kadar neler olucak

evet canm baya gectı c.ertesi yada pazar olmam lazımdı ama yok bıde salı gunu test yaptrdım ama negatıf=(
benim bu ay o kadar ılgınc oldu ki. artık her şeyi normal karşılıyorum.
benim 25-28 gün arası oluyor adetlerim. bu ay 38 gün oldu. geç yumurtladım ya da yumurtlamadım bılmıyorum :(
ama hamıle olmadıgımı bılıyordum. cunku degısık hıcbısey hıssetmedım. kan testı yapmadım.
ıste o yuzden bu ay dr dan yumurta takibi istedim. 2 ayda 1 adet görenleride cok ıyı anladım yaa. hem sure cok uzun. hemde ortadan ıkıye catlıcaktım nerdeyse :)

Back