2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

bu atesten bende bişe anlamıyorum ya ama anladıgım kadarıyla 14.gun yumurtlamıssın

Biz 2 kızız bence de mutlaka kardeş olmalı ama eşimin kendinden büyük bir ablası var 5 yaş var aralarında ama kayınbabam erkek çocuk çok istediği için eşim çok büyük ilgiyle tek çocuk gibi büyümüş ablam olmasa ne olurdu ki tek çocuk olmanın nesi kötü diyor, anlamıyor beni

senın ısın zor canım ıkna etmek kolay olmaz yada sarhoşugundan yararlancan

bizde bir senedir istiyoruz testler vs herşey yapıldı görünen bir sorun yok (mutlaka bir sebep var bence ama tıp daha bu sorunları görecek kadar ilerlememiş) geçen ay aşılama yaptırdık ama sonuç yine olumsuz bu ay yumurta takibi vs yaptırmicam dr a sadece ovulasyon testi yapıcam bakalım nolucak bugün 8. günüm beklemedeym sonrada günleri değerlendiricez inşallahh herkesin gönlüne göre olur sağlıklı mini minicik bebeklerimize kavuşuruzzz

bendensın ben de ıkıncıyım :) 10 ay bitti. inşallah daha fazla kıdemli olmayız canım
inşallah canım. bende ciddi sıkıntı yapmaya başladı çünkü artık. 2 yıllık evliyim eğer su sıralar hamile kalana kadar 3 yıl olacak en önemlisi bide kaynana unsuru var yapn yapın siz yapmazsanız eltin yapacak diyip duruyo çocuk kandırıyo sanki :)

inşallah canım.
siz aşılama falan baya hızlısınız ama. ben bu ay adet olursam eğer ozaman yeni başlayacak yumruta takibim ama inşallah hiç başlamaz.
bizdede hiç bi sorun yok ama o zaman 14 aydır neden olmuyo az bi zaman değil çünkü benim aklım almıyor o sorun yok işini

hoşbuldum canım biraz geç kaldım cevap vermekte :)
inşaalh kavuşuruz bi an önce bebişlere yeterince bekletti zaten.
sen çok beklemezsin inşallah..

biz geçen ay adetin 2.günü gittik doktora yumurta takibi ilaç vs derken yumurta büyüdü fln çatlatma iğnesi..ya siz ilişkiye girin yada aşılama demişti ama biz artk beklemek istemediğimizden ve aşılamada ihtimal biraz daha yüksek olduğundan aşılama yaptırdık( düşündükki biz yaptık yaptık olmadı onlar yaparsa olur belki :)) sonuç olumsuz oldu tabi çokta ümitlenmiştik... bi yerde okumuştum doktor bakıo testlere vs rahime kist varmı yok yumurta varmı var sperm normal tmm sorun yok ama belki başka sebep varr. ki mutlaka var ki olmuyo.. ama inşallah bu sebep her ne ise ortadan kalkar ve bizler bebeklerimize kavuşuruz

en gıcıgıda o :) bana kayınvalidem bısey demıyor. cok sessız sakin bir insan.
hep olur olur dıyor. sagolsun.

ama baskası tabı. gecen komsu bıle soruyor. gec kaldınnnnn ımali ımali
ne dıyecegımı sasırdım

benıde kayınbabam rahat bırakmıyor hergun soruyor adam arayıp sankı gunluk degıscek.Ben öncelerı ıstemedım cocuk sımdıde ıstıyorm olur ınsallah benımde eltım bende 1 yıl sonra evlendı hemende cocuk yaptı suan ben göze batıyorum=)

hee evet ole olunca. sıra sende . ya da bak seni gecti filan:))) çevreden duyduklarımız :)
benim elti de yok neyse

ne kadar günah ama. belki olmuyor sorunum var. ya da hiç olmayacak. insanın aklına getirip niye moral bozulurki.
sanki insanlar çocuk yapmayı bılmıyor. ben zaten 28 de evlenmışim sımdı 30 oldum . elbet yapıcam yani
neyi öğrenmek ıstıyorlar anlamıyorumki... evet su an yapıyoruz dıye arayıp haber mi verim

ya sorma bıde benım zaten bı bebegım karnımda öldu daha temmuzda yanı onu bılıolar ona ragmen böle malesef..bencede cok gunah ıslıyorlar allah alıp allah verıor bız nerden bılelım zamanını

Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak.. hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı olsun ins. Onlara göre bebek olsun da ne olursa olsun...

valla ben bekarkende sormazdım. ilgilenenlerin başka işi mi yok acaba. bekar arkadaşlarım var . hiç sormuyorum ne zaman evleniyosunuz diye :) belki evlenmek istemiyorlar . işyerinde de öle 35-40 yaşlarında . belki başından kötü bir olay geçti. evlilikten soğudu. ya da aşıktı unutamadı. ne bilim herkesin bahanesi derdi başkadır.
herkesin giydiğine kimse karışamaz. o şekil bu şekil diyen adam gibi anlattım

Biz birbirimize dua edelim bol bol.. Cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim bize de nasip etsin hayırlısıyla Anne olmayı inşallah :) gelsin artık bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…