• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

hormon testlerini yaptırmadın mı ?
Hayır daha önce bebek kaybım oldu. 10. Haftada üstünden 2 yıl geçti. . 4 aydır tekrar istedik bu ay da olmazsa gidecektim. 1 hafta geçti kanda negatif. Adet olmayı bekliyorum.

Hayır daha önce bebek kaybım oldu. 10. Haftada üstünden 2 yıl geçti. . 4 aydır tekrar istedik bu ay da olmazsa gidecektim. 1 hafta geçti kanda negatif. Adet olmayı bekliyorum.
çok gecmıs olsun canım benımde 9.cu haftda oldu kaybım cok zor gercekten ınsan zor toparlanıyor ben sımdı hamıle kalsam acabalarım olucak hep hep korku ılk gebelıgımde ne guzeldı hıc bısey bılmıyordum kafam rahattı

çok gecmıs olsun canım benımde 9.cu haftda oldu kaybım cok zor gercekten ınsan zor toparlanıyor ben sımdı hamıle kalsam acabalarım olucak hep hep korku ılk gebelıgımde ne guzeldı hıc bısey bılmıyordum kafam rahattı
Sana da geçmiş olsun cnm evet insan çok üzülüyor ama vardır bunda da bir hayır diyoruz. Neden kan pıhtılaşmasi büyük ihtimal. Şimdi tekrar doktor yolları göründü. Bakalım kısmet Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah... :) Allah tan umut kesilmez ama üzülmemek elde değil tabi ki..

Sana da geçmiş olsun cnm evet insan çok üzülüyor ama vardır bunda da bir hayır diyoruz. Neden kan pıhtılaşmasi büyük ihtimal. Şimdi tekrar doktor yolları göründü. Bakalım kısmet Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah... :) Allah tan umut kesilmez ama üzülmemek elde değil tabi ki..
EVET CANIM BENIM SEBEBIM PIHTILASMA CIKTI

EVET CANIM BENIM SEBEBIM PIHTILASMA CIKTI
4 ay oldu hamile kalamadım bu ay gecikti diye umutlandim yine yok ama adette yok.. olsamda doktora gitsem bir an önce. . Ya da son bir umut.. gerçi 0.100 değer artar mi bilmiyorum.. hayırlısı bakalım belki beraber kalırız hamile bu ay :)

4 ay oldu hamile kalamadım bu ay gecikti diye umutlandim yine yok ama adette yok.. olsamda doktora gitsem bir an önce. . Ya da son bir umut.. gerçi 0.100 değer artar mi bilmiyorum.. hayırlısı bakalım belki beraber kalırız hamile bu ay :)
Ay ınsallah canım cok guzel olur eylülde dogururuz ohh=)

Ben 2016 yılında Bebek istiyorum çok istiyorum ama planlayamıyorum çünkü eşim istemiyor :(

hiç mi istemiyor. ? ne kadarlık evlisin canım
Ocakta 6 yıl bitecek , bir kızım var 30 aylık eşim hiç istemiyor ama benim içimde hep bir umut var çok zavallı haldeyim korunuyor eşim yine de bazı aylar acaba hamile miyim diye belirti yaşıyorum :(

olur canım edelım ben meryem suresını okuyorum hergun hep duyardım faydalı dıye 5 gun boyunca okudum sımdı hasta oldum 40 gun okucam bakalım
Daha önce okumuştum cnm ben 3 Cuma saati diye biliyordum. Yani 3 hafta. Okuyalım ins.
Ben ne zaman adet olucam bakalım..

Ocakta 6 yıl bitecek , bir kızım var 30 aylık eşim hiç istemiyor ama benim içimde hep bir umut var çok zavallı haldeyim korunuyor eşim yine de bazı aylar acaba hamile miyim diye belirti yaşıyorum :KK43:
belki daha erken diye istemiyordur canım. ben de yeni evlisin ilk çocugun sandım. öyle olsaydı sıkıntı olurdu da ;)
artık su asamada ikna etmem lazım. ya da sen birazcık erteliceksin . orta yol. :KK52:

Ocakta 6 yıl bitecek , bir kızım var 30 aylık eşim hiç istemiyor ama benim içimde hep bir umut var çok zavallı haldeyim korunuyor eşim yine de bazı aylar acaba hamile miyim diye belirti yaşıyorum :KK43:
Diğeri daha küçük diye istemiyor olabilir zamana bırak canım stres yapma kendine benim eşim de yeni evliyiz diye istemiyordu bir ay öncesine kadar şimdi benden hevesli

belki daha erken diye istemiyordur canım. ben de yeni evlisin ilk çocugun sandım. öyle olsaydı sıkıntı olurdu da :KK66:
artık su asamada ikna etmem lazım. ya da sen birazcık erteliceksin . orta yol. :KK52:
Hiçbir zaman istemiyormuş tek çocuk iyiymiş, ikna edemiyorum tartışıyoruz her seferinde ben de bir kaza olsun diye bekliyorum:) inşallah

Diğeri daha küçük diye istemiyor olabilir zamana bırak canım stres yapma kendine benim eşim de yeni evliyiz diye istemiyordu bir ay öncesine kadar şimdi benden hevesli
Çok şanslısın canım benim ki tek çocuk istiyor yeter diyor kendine giden ilgi azalmasın istiyor bencil

Çok şanslısın canım benim ki tek çocuk istiyor yeter diyor kendine giden ilgi azalmasın istiyor bencil
Bizim de biri olsun bakalım inşallah ikinci için ne der bilmiyorum uzun yıllar bekletebilir çünkü sorumluluğu aşırı zor geliyo

Hiçbir zaman istemiyormuş tek çocuk iyiymiş, ikna edemiyorum tartışıyoruz her seferinde ben de bir kaza olsun diye bekliyorum:) inşallah
üşeniyor demek bakmaya :) kendi tek cocuk mu. ordan yola cık. benım cocugum yalnız mı kalsın de :)
en azından bı kardeşi olsun hayatı boyu yanında olcak fılan dıyee

kardeş başka yaaa :) canım ablam :D her ne kadar bir dünya kuzenimde olsa . çokta samimiyiz ama iyiki kardeşim var. 2 taneyiz bızde ama. hıc yoktan ıyı

Kızlar ben her sabah ateş olcuyorum
1. gün 36,2
2. gün 36,4
3. gün 36,3
4. gün 36,4
5. gün 36,3
6. gün 36,2
7. gün 36,4
8. gün 36,4
9. gün 36,4
10. gün 36,2
11. gün 36,1