• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

biz geçen ay adetin 2.günü gittik doktora yumurta takibi ilaç vs derken yumurta büyüdü fln çatlatma iğnesi..ya siz ilişkiye girin yada aşılama demişti ama biz artk beklemek istemediğimizden ve aşılamada ihtimal biraz daha yüksek olduğundan aşılama yaptırdık( düşündükki biz yaptık yaptık olmadı onlar yaparsa olur belki :)) sonuç olumsuz oldu tabi çokta ümitlenmiştik... bi yerde okumuştum doktor bakıo testlere vs rahime kist varmı yok yumurta varmı var sperm normal tmm sorun yok ama belki başka sebep varr. ki mutlaka var ki olmuyo.. ama inşallah bu sebep her ne ise ortadan kalkar ve bizler bebeklerimize kavuşuruz
allah allah aşılama niye tutmadı ki acaba yaa
hakkımızda hayırlısı olsun bol bol dua edelim artık başka yapacak birşey gelmiyo elimizden

en gıcıgıda o :) bana kayınvalidem bısey demıyor. cok sessız sakin bir insan.
hep olur olur dıyor. sagolsun.

ama baskası tabı. gecen komsu bıle soruyor. gec kaldınnnnn ımali ımali
ne dıyecegımı sasırdım :KK34:
ayyy komşuya ne demi ama belki çocuk sevmiyon yada başka bi sebep var sizene yahu.. bunun ardı arkası kesilmez zaten.. ne zaman evleniyon ne zaman çocuk yapıyon ikinciyi ne zaman yapıyon...
allah akıl fikir versin..
benim kaynanada kendi istediği için demiyor ki komşuları dedikodusunu yapar diye çekiniyor. açık açık diyor zaten ben çocuga çok meraklı değilimde çevre ne der diyip duruyıor zaten yeterince stresim var sağolsun dahada arttırıyor

bana bir dr. rahmin ters biliyomusun demişti. yooooo dedim. nöbetçi dr du. hafta sonu gıtmıstım.
sonra kendi dr uma söyledim ters olsa nolurmuş hem yok öyle bişey dedi :)
benimde aklımda yer etmiş hep ondan olmuyor sanırım. daha zor filan diyorlar ulaşması. ama ilk aydan bile hamile kalan var. ne bilim bişeyler ters gidiyor buluşmuyor bizimkiler.
profil resmimdeki gibi benim yumurtam :)

ayyy komşuya ne demi ama belki çocuk sevmiyon yada başka bi sebep var sizene yahu.. bunun ardı arkası kesilmez zaten.. ne zaman evleniyon ne zaman çocuk yapıyon ikinciyi ne zaman yapıyon...
allah akıl fikir versin..
benim kaynanada kendi istediği için demiyor ki komşuları dedikodusunu yapar diye çekiniyor. açık açık diyor zaten ben çocuga çok meraklı değilimde çevre ne der diyip duruyıor zaten yeterince stresim var sağolsun dahada arttırıyor
ben bidaha Allah bilir dicem :) töbe yarabbim zaten öylede. sen ne karışıyosana getircem.

hee onlar bakacak sanki..:KK62:
aslında soğuk soğuk laflarım vardır. affetmem pek yeri gelince tabi :)
ama kadın sorunca lal oldu dilim :D zaten derdim de o ya. he yokk fılan dedım aptal aptal
merdivenleri çıkarken ıcımden saydırdım tabı. nıye demedımkı laf sokmadım ki dıye :D

bayanlar merhaba... ben 4 aylık evliyim evlenmeden önce sadece regl günümü bilmek için iki kutu doğum kontrol hapı kullandım evlenince bıraktım. 4 aydır kullanmıyorum. geçen ay ateş ölçme takvim yöntemi kullandım ama olmadı. bu ay clearblue ovulasyon testi aldım reglim bittikten sonra kullanmaya başladım 10. ve 11. gün test pozitif sonuç verdi. 2 aralık ta regl günümde bugünde 3. günüm hala adet olmadım 3 gündür ev tipi gebelik testi de yapıyorum çok net bir şekilde negatif çıkıyor kan testi de negatif çıkacak diye korkuyorum yaptırmaya. sizce az da olsa hamilelik ihtimali var mıdır şimdiden teşekkürler...

allah allah aşılama niye tutmadı ki acaba yaa
hakkımızda hayırlısı olsun bol bol dua edelim artık başka yapacak birşey gelmiyo elimizden
olucak tutucak die bişe yok aslında bu ihtimalide biliyoduk ama yinede çok üzüldük ama hayrlısı demek ki zamanı var inş. daha fazla beklemeyiz

bayanlar merhaba... ben 4 aylık evliyim evlenmeden önce sadece regl günümü bilmek için iki kutu doğum kontrol hapı kullandım evlenince bıraktım. 4 aydır kullanmıyorum. geçen ay ateş ölçme takvim yöntemi kullandım ama olmadı. bu ay clearblue ovulasyon testi aldım reglim bittikten sonra kullanmaya başladım 10. ve 11. gün test pozitif sonuç verdi. 2 aralık ta regl günümde bugünde 3. günüm hala adet olmadım 3 gündür ev tipi gebelik testi de yapıyorum çok net bir şekilde negatif çıkıyor kan testi de negatif çıkacak diye korkuyorum yaptırmaya. sizce az da olsa hamilelik ihtimali var mıdır şimdiden teşekkürler...
kan testi daha kesin sonuç verir bhcg önce kanda sonrasında idrarda arttığı için idrarda daha geç çıkıyo ya kan testi yaptr yada idrar testi için biraz daha bekle bence.. inş olumlu sonuç alırsn

olucak tutucak die bişe yok aslında bu ihtimalide biliyoduk ama yinede çok üzüldük ama hayrlısı demek ki zamanı var inş. daha fazla beklemeyiz
hayırlısı canım. olumsuz durumları örnek almayın. moralini bozma.
bu ay bir şey yapıcak mısın. sadece denicekmisin ?

hayırlısı canım. olumsuz durumları örnek almayın. moralini bozma.
bu ay bir şey yapıcak mısın. sadece denicekmisin ?
morelimi yüksek tutmaya çalışıom :)bu ay ovulasyon testi alıp yumurtlama günlerini değerlendiricez

yumurtalama gününden kaç gün sonra adet oluyorsun. 10 -12 gün geçince genelde testlerde çıkıyor .
geç döllenme dicem ama. yumurtalamanı biliyorsun o da mümkün değil gibi. bir kaç gün sonra kanda baktır bence

morelimi yüksek tutmaya çalışıom :)bu ay ovulasyon testi alıp yumurtlama günlerini değerlendiricez
hayırlısı ben testte de uzman oldum ama. karabulut var üstümde :) bu ay bende dr takibiyle yapıcam. adetim bitmek üzere 12. günü çağırdı. bakalım neler olacak. ilaç versin diye istedim ama. 1 sene dolmadan vermiyor mu bilmiyorum :( klomen vs yumurta çoğaltmak için

Selamlar, ben de bu ay itibariyle ikinci bebek için çalışmalara başladım:) Kızım için 4 sene kadar beklemiştim, bakalım inşallah Allah çabucak verir. Çünkü bu sefer 4 sene bekleyecek kadar zamanım yok ayol, menopoza girerim !!! :))) Allah hepimize verdin inşallah:)

kan testi daha kesin sonuç verir bhcg önce kanda sonrasında idrarda arttığı için idrarda daha geç çıkıyo ya kan testi yaptr yada idrar testi için biraz daha bekle bence.. inş olumlu sonuç alırsn
çok teşekkür ederim iginize...

Ben soranlara yeni evliyiz daha diyerek gecistiriyorum ama o da geçecek artık nasip bakalım ilk ay deneme de gripte oldum degerlendiremiyorum işin kötüsü ateş ölçümü yapıyorum ovulasyon testlerim de geldi akşam ona da baslicam artık

Ben soranlara yeni evliyiz daha diyerek gecistiriyorum ama o da geçecek artık nasip bakalım ilk ay deneme de gripte oldum degerlendiremiyorum işin kötüsü ateş ölçümü yapıyorum ovulasyon testlerim de geldi akşam ona da baslicam artık
ovu testinde yardımcı olabilirm :) daha net. ateşle takip hakkında hıc bılgım yok maalesef

ovu testinde yardımcı olabilirm :) daha net. ateşle takip hakkında hıc bılgım yok maalesef
Saat kaç gibi yapayım canım bi sürü saat yaziyo yok 11 de 10 dan sonra 3.5 da 5 de 8 den önce kafam karıştı en iyi sonuç ne zaman olur ki

Canım şimdi deneme amaçlı yaptım bi tane bu şekilde çıktı
IMAG0234.jpg

hayırlısı ben testte de uzman oldum ama. karabulut var üstümde :) bu ay bende dr takibiyle yapıcam. adetim bitmek üzere 12. günü çağırdı. bakalım neler olacak. ilaç versin diye istedim ama. 1 sene dolmadan vermiyor mu bilmiyorum :KK43: klomen vs yumurta çoğaltmak için
doktordan doktorada değişio heralde bu durumlar. klomeni doktor yazmayıncada vermio eczaneler.. ben aslnda 2-3 ay öncede yapmştm ama iki net çizgi hiç görememiştim. netten almştm onu budefa eczaneden alcam bakalm

Back