• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

yok canım yaptırmadım hıc ama ben zaten bı gebelık gecırdım kurtajdan sonra reglımde sıkıntı oldu.folık asıt bende ıcıyorum bır aydır
çok geçmiş olsun canım neden kürtaj olmuştun yani düşük mü oldu ?

Teşekkürler durumum bir netleşsin ben de alayım... Son adet 25 ekimdi Kan testi yaptırdım sonuç 0.100 bekliyorum bakalım.
benim de adetim gecikmişti tarlusal kullandım 19 kasımda adet oldum klomen kullandım artı folik asit zaten içiyordum şimdi 14. gün ovulasyonu da takip edicem ısı ölçümü yapıyorum adet olduğumdan beri tam anlamıyorum ondan da ama notlarımı alıyorum işte

çok geçmiş olsun canım neden kürtaj olmuştun yani düşük mü oldu ?
Canım benım bebegım 9 haftalıktı kalp atısları durdu ılk gebelıgımdı sonra test yaptrdım pıhtılasmam varmıs ondan ölmıs bebek kurtaj oldum

Canım benım bebegım 9 haftalıktı kalp atısları durdu ılk gebelıgımdı sonra test yaptrdım pıhtılasmam varmıs ondan ölmıs bebek kurtaj oldum
Pihtilasma için takviye bi tedVin var mı ki canım çok geçmiş olsun tekrar hamile kalmakla da bitmiyo çok takip etmek lazım

Selam kizlarr ☺
Okuduğum kadarıyla en kidemliniz benim aranizda
Bizde 14 aydır bebek istiyoruz çok kez doktora gittik bütün tahlilleri yaptırdık herşey normal çıkıyor ama 14 aydır gelen giden yok maalesef.
Bu süreçte tek basıma olmak.biraz sıkıntılı olmaya başladı benim için sizlerle birbirimize destek olarak beklemek istedim
bendensın ben de ıkıncıyım :) 10 ay bitti. inşallah daha fazla kıdemli olmayız canım

Pihtilasma için takviye bi tedVin var mı ki canım çok geçmiş olsun tekrar hamile kalmakla da bitmiyo çok takip etmek lazım
Evet canım öyle..suan ecopırın hap kullanıyorum kan sulandırması ıcın bıde gebelıkten ıtıbaren gunde bı tane ıgne vurucam

hangi yöntem. test diyorsan. ben cok kullandım :KK66: yakaladımda. ama maalesef olamadı.
Evet.. İnş bu sefer olur Rabbim nasip etsin inş hayırlısıyla. Normal hayatta destek olalım yok.. burdaki destek olalım birbirimize ins

Evet.. İnş bu sefer olur Rabbim nasip etsin inş hayırlısıyla. Normal hayatta destek olalım yok.. burdaki destek olalım birbirimize ins
ınsallah canım.. fazla da takip etmeden . sohbet muhabbet :)
cok fazla takmamak lazım. hep dıyorlarda. nasıl tamamiyle aklından cıkarabilirki insan.
bende manyaklar gıbı saat saymıyorum . takıntı halinde değilim. zaten calısıyorum vaktimde yok. oturup kara kara dusunmuyrum . ama yine de olmayınca olmuyor ıste :)

ınsallah canım.. fazla da takip etmeden . sohbet muhabbet :)
cok fazla takmamak lazım. hep dıyorlarda. nasıl tamamiyle aklından cıkarabilirki insan.
bende manyaklar gıbı saat saymıyorum . takıntı halinde değilim. zaten calısıyorum vaktimde yok. oturup kara kara dusunmuyrum . ama yine de olmayınca olmuyor ıste :)
Takmadığın zaman oluyormuş ama işte bunu beceremiyorum ben. . Bol dua... İnş Rabbim bize de nasip edecek...
Bir hafta gecikti test 0.100 eee niye hastalanmiyorum o zaman derdine düştüm şimdide. . Azıcık umudum var :)

Takmadığın zaman oluyormuş ama işte bunu beceremiyorum ben. . Bol dua... İnş Rabbim bize de nasip edecek...
Bir hafta gecikti test 0.100 eee niye hastalanmiyorum o zaman derdine düştüm şimdide. . Azıcık umudum var :)
gecıkmeyı ben bu ay yasadım. resmen acı cektım yanı olana kadar . kemıklerım agırdı. basım catlıyordu :(
halada bıtmedı. bugun 5. günüm 7 yi tamamlar zaten benımki :KK48:

gecıkmeyı ben bu ay yasadım. resmen acı cektım yanı olana kadar . kemıklerım agırdı. basım catlıyordu :KK43:
halada bıtmedı. bugun 5. günüm 7 yi tamamlar zaten benımki :KK48:
Benim de bacak ağrısı onu haricinde şişlik ve beyaz akıntı var... stresten geçirmiştir diyorlar. Bakalım hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Doktorlar hastaneler testler çok yıpratıcı...

Benim de bacak ağrısı onu haricinde şişlik ve beyaz akıntı var... stresten geçirmiştir diyorlar. Bakalım hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Doktorlar hastaneler testler çok yıpratıcı...
umarım uzun süre dra gıtmek zorunda kalmadan. bebısler gelir.
ben haftaya gıdıcem gercı. ama takip ıcın baska bısey yaparmı merak edıyorum. ılac kullanma zamanı gectı herhalde.
klomen vs ıcın adette mı baslanıyor ılaca :KK22:

umarım uzun süre dra gıtmek zorunda kalmadan. bebısler gelir.
ben haftaya gıdıcem gercı. ama takip ıcın baska bısey yaparmı merak edıyorum. ılac kullanma zamanı gectı herhalde.
klomen vs ıcın adette mı baslanıyor ılaca :KK22:
Evet adetin 3. Günü ya da 5. Günü başlanıyor diye biliyorum. Hastalanmadim daha ben. 3. Gün gidip test yaptırıp ilaç kullanmak isticem ben.. tabi yumurta takibide
İnşallah hayırlı sonuçlanir :KK33:

Evet adetin 3. Günü ya da 5. Günü başlanıyor diye biliyorum. Hastalanmadim daha ben. 3. Gün gidip test yaptırıp ilaç kullanmak isticem ben.. tabi yumurta takibide
İnşallah hayırlı sonuçlanir :KK33:
hormon testlerini yaptırmadın mı ?

Back