• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Bu arada ben lansinoh göğüs ucu kremi almıştım faydasını gördüm canım. Bide elektrikli sağma makinası kesinlikle gerekli .o olmasa çok kötü olurdum ben
Sağma makinesini arkadaşım verecek ama kremi almayı unuttum bak aklımdaydı

Sağma makinesini arkadaşım verecek ama kremi almayı unuttum bak aklımdaydı
Bende anlamdan aldım çok işime yaradı. Sütüm 3.gun gelmeye başladı sisti kaldı göğsüm .neler neler yaptım sağma makinasi ile sagdim çok zorlandim çok acıdı. Bebeğim eve gelip emmeye başlayınca rahatladım. Ne büyük mucize

Bende anlamdan aldım çok işime yaradı. Sütüm 3.gun gelmeye başladı sisti kaldı göğsüm .neler neler yaptım sağma makinasi ile sagdim çok zorlandim çok acıdı. Bebeğim eve gelip emmeye başlayınca rahatladım. Ne büyük mucize
En iyi ilaç yine bebeğin olmuş ah görmediğim kızıma hasretim yaa rüyamda gördüm emziriyodum terlemiş simsiyah saçları yapışmış bembeyaz alnına yüzünü yandan gördüm bakalım nasıl olcak :)

En iyi ilaç yine bebeğin olmuş ah görmediğim kızıma hasretim yaa rüyamda gördüm emziriyodum terlemiş simsiyah saçları yapışmış bembeyaz alnına yüzünü yandan gördüm bakalım nasıl olcak :)
Maşallah ya :) az kaldı annesi kavuşmaya . O kadar güzel bişeymis ki aşık oluyorsun resmen :):anne:

Back